2013. május 7., kedd

Érdekes(?) tények rólam, 16.

Amíg várom, hogy megszáradjon a ma tesztelt körömlakk, megírom a sorozat utolsó előtti részét – ugyanis már csak egy adagra való maradt a main kívül, bár hasonló bejegyzéseket továbbra is szeretnék, mert jó volt olvasni a válaszaitokat. :-)


Együttérző vagyok.
Sajnos sokszor akkor is könnyek szöknek a szemembe, ha pl. egy szegényesen öltözött öreg nénit látok; nagyon át tudom érezni mások fájdalmát.


Mindig meglátom a helyzetek pozitív (napos :-D) oldalát.
Persze ez tanult képesség is, és hosszú évek tudatos „munkája” áll mögötte, de jobban szeretem a mostani énem, mint a folyton csak kesergő és utálkozó személyt, aki valaha voltam...


Rendetlen vagyok.
...viszont ezen is dolgozom. Remélhetőleg az IKEA-s beruházás segít majd az ügyön, mert a dolog egyik alapvető oka, hogy nincs elég tárolókütyüm a sok dolgomhoz. (Amúgy pedig pont ilyen házat szeretnék, mint a képen látható.)


Szeretek könyvekre pénzt költeni.
Valahogy van annak varázsa, ha az ember papíralapon olvassa a történeteket, bár szerintem a környéken a legtöbb könyv nálunk lakik, gondoltam is már a szortírozásukra...


Mindenre rá tudok kattanni.
Sok-sok évig az ékszerkészítésé volt a főszerep, most pedig a sminktermékeké. Jó lenne, ha más már nem jönne, mert kész anyagi csőd egy-egy hobbi.

Nos, lányok, van bennünk közös a mostani adagban?

17 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. :-) És a körömlakkimádat még nincs is itt :-D

      Törlés
  2. A második és a harmadik kivételével mindegyik igaz rám is. :D Sajnos nagyon aggódós típus vagyok, így nehéz meglátnom a jót a rossz dolgokban. A rendetlenséget pedig rühellem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, én is, bár a káoszban is kiismerem magam, de nagyon szeretem, ha rend van körülöttem :-)

      Törlés
  3. Az első is igaz, a második nagyjából, bár a mostani helyzetben nem látom a jó oldalt, de bízom benne, hogy idővel ezen is túl leszek (hé, akkor ez már a jó oldal?! :D), viszont általában rendet tartok magam körül a munkában és itthon is - persze 2 perc alatt tudok kupit csinálni, de elviselni nem bírom, így össze is pakolok... :D
    Viszont nem szeretek könyvre pénzt kiadni, ez tök hülye dolog, nyilván ha lenne rá keretem, megtenném, de na, érted :D
    A rákattanást meg már kiveséztük egyszer :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, tessék, észre sem vetted, és optimista kezdtél lenni. Van remény, szerintem pár hét múlva már mosolygós képek lesznek a blogodon (legalábbis remélem :-))

      A könyvek pedig nagyon drágák, igen, nem is érzem indokoltnak az árukat :-(

      Törlés
  4. Rám az első és az utolsó dolog nagyon igaz..: ) Elég érzékeny típus vagyok, és nagyon együttérző is.
    Amióta élek, mindig gyűjtök mániákusan valamit, mindig rákkatanok vmire. Óvodás koromban a szalvétákat gyűjtöttem, manapság már a körömlakkok és a sminktermékek a mániám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, szalvétagyűjteményem nekem is volt, meg 10 db-os papírzsepiket is gyűjtöttem, a mai napig nincs szívem kidobni őket :-D

      Törlés
  5. Szalvéta gyűjtmény, aztán cigis doboz gyűjtemény (több száz db), majd receptes újságok, szappankészítés, most körömlakk- biztos volt még, ezek a főbb állomásaim:)))
    Könyvek hm. vennék én rengeteget, csak sajna drága:( Azért van így is, szerencse , szerintem szép gyűjtemény- (na meg ugye a gyerekeknek is már több polcnyi- és szeretik a a könyveket!!!
    Sokat el tudok olvasni a net által, letöltve, így , ha az élmény nem is teljesen ugyanaz, mégis csak olvasok. Hétvégén gyors letudtam a Hunger Games 2 és 3. részét is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejha, szuper, hogy a gyerekek mellett is jut időd olvasni, az meg még inkább, hogy ők is továbbviszik a könyvek szeretetét. :-) A Hunger Games 3. része jó végül? Megakadtam az elején, és nem visz rá a lélek, hogy megint elővegyem...

      Törlés
    2. Olvasás: mire való az éjszaka? :)
      Hunger Games: első tetszett, második rész : jó-jó, na de már megint? ez jutott eszembe az olvasás közben, úgyis érted, mire gondolok, de mivel úgy fejeződött be, hogy sok a kérdés, akkor már nekikezdtem a 3. résznek, ha meg már olvasom, akkor be kell fejezni. kicsit untam, az igaz, de végülis nem bántam meg, hogy elolvastam:)van benn pár fordulat!

      Törlés
  6. Első, a második és az utolsó
    Hatalmas szalvétagyűjteményem volt gyerekkoromban, utána az állatgyűjtésre voltam rákattanva amikor állatorvos akartam lenni (többféle madár, kisemlős, halak és mindezek mellé hordtam haza a kóbor állatokat)
    Majd a decoupage, a gyöngyfűzés, most a sminktermékek és lakkok
    Közben időnként intenzív testmozgás ...
    Én amióta megvettem az e-book olvasót, nem költök könyvre - viszont sokat olvasok és ez a lényeg :-)
    A Hunger Games 3. része? Hát én másra számítottam ... Nem rossz, de olyan hűű de jónak sem mondanám - de tuti nem tudnám megállni, hogy el ne olvassam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, a decoupage-t még ki is felejtettem :-D Nagyon sok bennünk a közös, szerintem jól kijönnénk ;-)
      A Hunger Games-t akkor elolvasom majd, de kicsit úgy érzem, vesztett a lendületből az egész az 1. részhez képest...

      Törlés
  7. Annak azért örülök, hogy végre valaki szintén tanulta, hogy lássa a dolgok jobbik oldalát. Én a napokban jutottam arra a nézőpontra, hogy nem leszek annyira ellenséges, mint amennyire annak gondolom magam. Kellett egy kis idő, mire ezt felismertem, de jó érzés.

    Én inkább mániákus rendrakó vagyok. Hagyom egy-két napig gyűlni, aztán elkezdek pakolni. :)

    A gyöngyékszereid közül pedig, párat megcsináltam én is, a magam szórakoztatására (nem eladásra).

    Szép napot!
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, mostanában én is ráálltam a pakolásra, és sokkal jobb érzés így élni. Az ékszerekről pedig szívesen látnék fotót, ha gondolod, küldj nekem néhányat a djkatybeauty@gmail.com-ra :-)

      Törlés
  8. Épp a könyveken filózok.... hajj.. még egy csomó dobozban is az van, de egyszerűen nem tudom hova tenni őket... Úgyhogy a szemben konkurencia lakik;)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.