2013. május 24., péntek

Sleek Lagoon Mirrored Pink pirosító – hasonmások?

Mivel ez a pirosító már sajnos nem kapható, utánajártam, van-e olyan festék a Sleek kínálatában, ami pótolhatja. Teljesen azonosat ugyan nem találtam, de nagyon hasonlót igen. Ráadásul a hozzá legközelebb álló a kollekció szemfestékpalettájában található, így elég csupán a palettát megvenni, és benne van egy megfelelő pirosítószín is.

Vigyázat, sok kép következik!


Az első körben felkentem a paletta Pink Jewel nevű színét, majd középre a Mirrored Pinket, a jobb szélen pedig a Rose Gold látható.



Lámpafény


Lámpafény+vaku
  
Lámpafény+vaku


Természetes fény


Természetes fény

Ha jól megnézzük, a szemfestéknek lilásabb az alapszíne, és egy lehelettel több benne az aranycsillám, de összességében nagyon nagy a hasonlóság.

Ezután az Oh So Special palettámat vettem elő, és a Gateau nevű színt teszteltem a Mirrored Pink mellett. Melegebb alapszín, jóval több csillámmal, de még így is hasonlóak.



Lámpafény+vaku


Lámpafény


Természetes fény


Vaku


Nektek van hasonló színű pirosítótok?

12 megjegyzés:

  1. Mindegyik annyira szép *.* már egy ideje csodálom az ilyen finisű pirosítókat, be kell szereznem valami hasonlót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörűek, és az ember megspórolhatja velük a highlighter használatát is. :-)

      Törlés
  2. Nincs hasonló színem, de mindegyik nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem azért tetszik annyira a Mirrored Pink, mert télen is bevethetem majd, amikor a Rose Gold kicsit túl sötét és túl arany :-)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Kár, hogy naponta csak egy sminket viselek, jó lenne váltogatni, hogy kihasználhassam ezt a sok szépséget :-)

      Törlés
  4. Mirrored Pink, és a Rose Gold óóó csodásakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, én is odáig meg vissza vagyok tőlük :-)

      Törlés
  5. úú, de gyönyörű! Ez nekem is kedvemre való! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, kár, hogy a Mirrored Pink csak limitált volt :-(

      Törlés
  6. Nálad mit jelent az, hogy természetes fény? Olyan, mintha egy sötét szobában fotóztad volna le a színeket, azokon a képeken alig látszik belőlük valami. Nem kekeckedni akarok, csak szerintem ha már természetes fényről van szó akkor tényleg fényben, mármint a Nap fényében kéne lőni a képeket. Úgy a leghitelesebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a természetes fény azt jelenti, hogy nappal, a szobában fényképezek, és amennyiben van napfény, szoktam úgy is lőni képeket, amit aztán külön jelzek az adott képnél. Sajnos nem tudom előcsalogatni a napfényt csak azért, mert éppen színmintákat készítek, de azt hiszem, a lehető legtöbb fényviszonyt mindig megjelenítem a blogon. Kérésre szívesen készítek napfényes képet is, ha éppen kisüt a nap, és itthon vagyok. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.