2013. augusztus 14., szerda

Ecsetek az ebayről – RT-hasonmások

Még Fru blogján olvastam egy Joursna ecsetről, és rögtön csekkoltam is, miről is van szó. Akkor két ecsetet rendeltem, azóta már egy harmadik is a kosaramban landolt, ugyanis nagyon jó minőségről van szó.

Na de lássuk, hogyan néznek ki:

A csomagolás ilyen, és kissé megnyomódott a borítékban,
de az ecseteknek nem esett baja.

Emlékeztetőül az RT-k csomagolása:


Az Expert Face Brush és a Multitask Brush volt a két modell az összehasonlításnál. Jól látszik, hogy a nyelük valóban teljesen olyan, mint némelyik RT ecsetnek, de a szálaik már más anyagból vannak.

Természetes fény

Vaku

Nem gond ez, mert tényleg jó a minőség, és az alapkoncepció ugyanaz: szintetikus szőrszálak, amelyeknek a vége pihe-puha és fehér. Különbség van azonban a rugalmasságban és a tömöttségben, ugyanis az RT-ecsetek szálai jobban hajlanak, míg a másolatoké eléggé merev, így inkább koncentráltan viszik fel a terméket.


Természetes fény

Vaku

Tehát ha jó ecsetre vágytok, amellyel jól megy az alapozás, ezekkel az ecsetkékkel jól jártok. További pozitív ebay-tapasztalataimról olvashattok még itt és itt.

11 megjegyzés:

  1. Pont mindenféle ecset után kajtatok...lehet ezt kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van egy ilyen márkájú ecsetem ebayről és nagyon szeretem. Van RT ecsetem is, és hasonlóan puha az ebay-es változat is, tuti rendelek még belőle :)

    VálaszTörlés
  3. Szia, RT ecsetek rendelése előtt vagyok, tapasztalatod szerint melyik ecset alkalmas a legjobban pirosító és bronzosító felvitelére?
    A Blush blush-t megrendelem, csak attól tartok hogy a keményebb, baked technológiával készült pirosítóimhoz (mint a Bourjois égetett pirosítói) nem lesz jó, azokhoz keményebb ecset kellene szerintem. A szettekben vagy a különálló ecsetek között van olyan, ami azokhoz is jó lehet? Többet is rendelek, úgyhogy ajánlhatsz nyugodtan, viszont csak az eredeti RT ecsetek érdekelnek, nem az e-bay-es ecsetek. köszi előre is a választ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tapasztalatom szerint amelyik jó lenne, az kicsinek bizonyulhat, ugyanis az Expert Face Brush az, amelyik tömöttebb, és ezáltal a keményebb termékekkel is megbirkózik. A Blush Brush sem reménytelen szerintem, ugyanis legfeljebb bátrabban kell körözni vele az adott termékben. Nincs ugyan baked típusú termékem, de van keményebb pirosítóm, és azzal elbánik. Emellett a Multitask Brush az, amelyik szuper, a Travel Essentials-ben található. :-)

      Törlés
    2. Köszi, hogy válaszoltál, Ami biztos, hogy jön, az a Core kollekció, illetve a Travel essentials. Ezek mellé Te melyik önálló ecsetet vennéd még meg? (púderecsettel és szemre való ecsettel el vagyok látva, arcecsetekre van szükségem: kontúrozó, pirosító, bronzosító és highlighter használatához.)
      Nézegettem a Setting brush-t, de láttam, hogy a kontúrozó ecset eléggé hasonlít rá, ezért nem tudom, érdemes-e beruháznom rá, ráadásul elég picinek tűnik, tényleg jól működik a highlighterekkel? A Blush brush eleve a listámon volt, de a szettek mellé, vajon érdemes megvennem? ja és ő ráadásul túl nagynak tűnik, nem tudom, hogy precíz pirosításhoz jó lenne-e, én elég vékonyan pirosítok...
      És végül, a Sleek pírosítóidhoz melyik RT ecset a legjobb?
      Bocs a sok kérdésért,kellemes hétvégét!

      Törlés
    3. A Blush Brush nálam minden idők kedvenc ecsete, púderhez is jó, de a kialakítása miatt jó pirosításhoz, sőt, akár kontúrozáshoz is. A Setting Brush aranyos, és jó highlighterekhez, de a Contour Brush szerintem sokoldalúbban kihasználható. Igazából ha a Multitask Brush kapható lenne külön, abból én is beszereznék még többet, de hát ez van. Ja, és szuper még az Expert Face Brush, alapozáshoz, vagy akár krémes pirosítókhoz is el tudom képzeni.

      A Sleekekhez a Multitask és a Blusher a kedvencem :-)

      Törlés
  4. Szia, sosem rendeltem még ebayről, de ezek nagyonnagyon izgatják a fantáziám! Kérdezhetek párat?:) Ha free shipping van, az azt jelenti, hogy nekem a vételáron felül semmit nem kell már fizetnem? (vám pl?) A másik, ezekért be kell menni a postára, vagy várni a futárt, vagy hogy fogom megkapni? :) Köszi előre is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A Free Shipping azt jelenti, hogy szállítási díj nincs, viszont ha 20 eurós összeg felett rendelsz, sajnos vámot vethetnek ki a csomagra. A csomag a postán vár, ha nagyméretű, ha pedig levélméretű, pl. kisebb bizsuk esetén, akkor a postás is kiviszi. HA vám kerül rá, tudtommal azt is a postán kell kifizetni az átvételkor, de szerencsére nálam még nem volt ilyenre példa.

      Törlés
    2. Köszi a gyors választ! :) Csak egy ecsetet rendeltem meg, de nem hiszem hogy beleférne a postaládába, viszont a vám így tuti elkerül. Köszi mégegyszer!

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.