2013. október 16., szerda

Várható bejegyzések – mert tervezgetni jó

Gondoltam, írok egy kis összegzést magamnak és Nektek egyaránt, hogy mi merre hogyan megy majd mostanában a blogon. Bár az időm továbbra is kevés, mindenképpen szeretnék néhány dolgot pótolni, illetve újakat bevezetni.

1. Igyekszem majd ismét hozni néhány heti random képet, mert jó őket visszanézegetni, és remélhetőleg Ti is szívesen veszitek őket. Az ősz szépségeit is kezdem felfedezni, részben tudatosan, részben a szép időnek köszönhetően, így a szép részletekre való rácsodálkozást akár meg is örökíthetném. Mivel a régebben már említett mini Casio gép keresztanyámtól végleg hozzám vándorolt (amit itt is nagyon köszönök), a táskába dobva akár a telefonos képeknél jóval jobb minőségűekkel is jelentkezni tudok majd.

Kilátás az irodai asztalomtól. Nem rossz, ugye?

2. Mivel rengeteg dologgal leptem meg magam tavasz óta, amelyek közül sokat még meg sem mutattam, tervben van jó pár zsákmányos bejegyzés, valamint a már bemutatottak tesztjének pótlása is. Bár sminkben is jó lenne megmutatni mindent, ezt nem merem ígérni, mert a fényhiány miatt legfeljebb hétvégén jut időm ilyesmire, de igyekszem a színmintákat a lehető legtöbb fényviszony között megmutatni, és ezzel is segíteni számotokra a döntést az esetleges megvásárlásról.

Ebben a dobozban pl. június óta várakozik néhány szépség, hogy sorra kerüljön.
Tarthatatlan, nemdebár?

3. Régi projekttervemet az előző ponttal vegyítve viszont mindenképpen szeretném megvalósítani: ez pedig a már az első bejegyzésben is sejtetett ékszer-smink kombó. Mivel van egy másik blogom is, amelyen az általam készített ékszerek láthatók, ideje lenne a kettőt kombinálni is. Bár eredetileg erre mást kértem fel, de nem történt meg a megvalósítás, valamint mivel már úgy érzem, készen állok erre sminkelés terén is, én magam leszek a kivitelező. Szorítsatok, hogy ne okozzak csalódást magamnak.

Ez a fülbevaló pl. egy személyes kedvencem

4. Várható hasonló termékek összehasonlító tesztje – lehet szó akár azonos márka két termékéről, hogy melyik vált be, és melyik kevésbé, akár valamilyen módon hasonlító termékek is szerepet kaphatnak, más-más cégtől. Volt már ilyesmi körömlakkokból többször is, pl. itt, de mostantól testápolási termékek és egyéb sminktermékek is felbukkannak majd.

Ismét megállapíthatom, hogy szeretem a sárga színt. Nagyon.

5. Tervezem az előző nyereményjátékok során felmerült ötletek megvalósítását, valamint a kérdés-válasz videó rögzítését is, hiszen szeretném, ha a legfontosabb személyek, az Olvasók kívánsága is teljesülne végre.

Bizony, még dinoszauruszul is tudok. :-D

A fentiek mellett természetesen a videók terén is vannak terveim, de azokra sajnos még nehezebb időt szakítanom. Mindenesetre figyeljétek a Youtube-csatornámat is, mert igyekszem annyi mozgóképet rögzíteni, amennyi csak belefér az életembe.

Remélem, továbbra is velem tartotok!
Katy

15 megjegyzés:

  1. nagyon várom az új és régi rovatokat is :) :D jó volt látni tőled videót újra! :D

    VálaszTörlés
  2. De nagyon várom már mindent! Az a fülbevaló pedig O.O Annyira szépek, csomót szoktam nézelődni a másik blogodon is:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon várom mindegyik bejegyzést! ;)

    VálaszTörlés
  4. Izgalmas hetek következnek! :-)
    Nagyon kíváncsi vagyok a doboz tartalmára és a dupe-os bejegyzéseket is nagyon várom, mindig örülök ha valaki felhívja a figyelmem egy-egy szép színű körömlakkra :-D

    VálaszTörlés
  5. nagyon várom az új bejegyzéseket!

    VálaszTörlés
  6. 1. az ám a kilátás :o
    2. mi van benne? *.*
    3. 4. 5. várjuk! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, hogy ennyi minden van tervben,de így is nagyon változatos és sok mindent felvonultató a blog,amit nagyon szeretek!:) A kilátás nem semmi, a fülbevaló pedig ízléses és nagyon szép!:)
    Teo

    VálaszTörlés
  8. A kilátás tényleg csodás, az új bejegyzéseket pedig nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
  9. tudom, már sokan leírták előttem, de nagyon várom én is az aktívkodást Tőled, nagyon szeretem olvasni az irományaidat, annyira hiteles vagy! :)

    VálaszTörlés
  10. Én várok mindent, és nem hiszem, hogy nagy csalódást okoznál akár magadnak, akár nekünk :P

    VálaszTörlés
  11. Nem is tudtam, hogy vannak saját kreált ékszereid! :O Azonnal be is követtelek ott is! :D :)

    VálaszTörlés
  12. SZuper ötletek! AZ ékszeresre kíváncsi leszek. :) Jöhet hozzá mani is ... :P :D Na jó nem fárasztalak le. :)
    Micsoda szép bélyegek! <3 Nem tudtam figyelmen kívül hagyni, bocsi. :D

    VálaszTörlés
  13. Egytől egyig mindet várom. :)
    Szuper a kilátás. :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszönöm a kedves sorokat, Lányok! Jól esik a belém vetett bizalmatok <3

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.