2014. január 25., szombat

W7 In the Buff Paletta – új Naked 2-hasonmás – képek, színminták és vélemény


Akik már régebb óta olvassák a blogot, jól tudják, hogy szeretek összehasonlító teszteket írni, és főleg akkor csillan fel a szemem, ha valamelyik Naked palettának lelek a párjára. Volt már nálam bejegyzés a Naked és az Undressed összecsapásáról, aztán más paletták színeivel is összevetettem minden natúr paletta anyját, és természetesen a Naked 2 is összecsapott az Undress Me Too nevű MUA palettával. Nemrég a Barry M Natural Glow palettája csatlakozott a sorhoz, amely kis mérete ellenére több Naked- és Naked 2-hasonmást is tartalmaz.

Ráadásul van egy kissé hajótörött Naked 2 palettám, és a sérülése miatt nem merem magammal hordani, így amikor megláttam Editnél a W7 In the Buff palettát, tudtam, hogy pótpalettára hivatkozva meggyőzöm majd magam a szükségességéről, és ebből ismét teszt fog születni. A mostanában rendelkezésre álló időmet viszont jól jellemzi az a tény, hogy két hete meg akartam már ezt ejteni, de csak most sikerült...

Természetes fény

Vaku

Külsőre is hasonlít ugyan, de a belsejét látva már tudja az ember, hogy ez a paletta bizony Naked 2-hasonmás akar lenni, és ezt nem is titkolja.

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Vaku

A „nagy testvérrel” együtt pedig már így néz ki; felül a W7, alul pedig az UD paletta látható.

Természetes fény

Vaku

A lényeg pedig most következik: Vajon teljesít-e olyan jól pigmentáltság terén a W7-es utánzat, mint az UD, és mennyire sikerült lemásolni a színeket? A mintákat alapozóra készítettem, ecsettel, és mindegyik esetben bal oldalon az UD, jobb oldalon pedig a W7 látható. A Foxy nem került ide, mivel mindkettő bőrszín, így elkapni lehetetlen őket, de az utánzat sokkal világosabb.

Half Baked:
A pigmentáltság talán még jobb is, mint az eredetinél, a szín viszont melegebb az utánzat esetében.Bootycall:
Szinte azonos árnyalat, azonban az utánzat kicsit gyengébben teljesít.
Chopper:
A szín szinte azonos, ráadásul az utánzat pigmentáltabb.Tease:
Az utánzat csak egy leheletnyivel melegebb szín, és jól pigmentált, ami matt szín esetében meglepő az olcsóbb kategóriában.
Snakebite:
Az utánzat jóval melegebb, aranyszínbe hajló barna, és metálosabb is az eredetinél, de ez persze nem feltétlenül hátrány.
Suspect:
Szinte tökéletes a koppintás; ismét csak egy árnyalattal melegebb az eredetinél.
Pistol:
Teljesen jó utánzat, és tényleg csak a legavatottabb szemek láthatnak némi különbséget.
Verve:
Ennél a színnél az utánzat a gyengébb, de szükség esetén építhető a szín, így ez sem tragikus különbség.
YDK:
Csupán egy leheletnyivel gazdagabb, melegebb az utánzat.

Busted:
Szinte azonos árnyalat, csak egy kissé fémesebb a W7 színe.

Blackout:
Az abszolút meglepetés. Még az Urban Decay színénél is pigmentáltabb ez a fekete, úgyhogy engem abszolút megvett magának.
Összességében:

Remek koppintás, a legtöbb esetben csupán leheletnyivel eltérő színekkel, és a két gyengébben pigmentált szín mellett olyanok is vannak, amelyek még az Urban Decay Naked 2 színeinél is pigmentáltabbak. Ennél jobb koppintást kívánni sem lehet, hiszen a nüansznyi különbségeknek köszönhetően az eredetivel készíthető sminkek simán lemásolhatók. Részemről ötöst kap ez a paletta, és még az ára is kedvező, Edit blogján ugyanis 2850 Ft-ért megrendelhető. Ezek után pedig nagyon remélem, hogy a Naked 3 hasonmását is kiadja majd a cég...

Nektek hogy tetszik? Ezt választanátok inkább, vagy a MUA Undress Me Too palettáját?

50 megjegyzés:

 1. Engem meggyőzött teljes mértékben. Mennyivel is olcsóbb mint a Naked verzió? :D Emelem kalapom a W7 előtt!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ötödannyiba kerül, mint az UD. Durva, igen. :-D

   Törlés
 2. Hú, nagyon szép ez a paletta. *.* Eddig eléggé szkeptikus voltam vele szemben, de lenyűgöző, hogy némelyik szín jobban teljesít mint az UD. Lehet, hogy meg fogom rendelni, ha az UD-től már úgyis inkább a 3 kellene. :P
  Köszi a tesztet, nekem nagyon hasznos volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy hasznosnak találtad! A Naked 3-nál is reménykedem ilyen koppintásban, bár szerintem a MUA lesz az első :-)

   Törlés
 3. Szép színek! Nagyon jó ez a paletta!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, és végre lesz magammal hordható verzióm is :-)

   Törlés
 4. Erdekes... engem valahogy nem gyöznek mar meg ezek az utanzatok. Ez addig volt csak igy, amig nem voltam boldog tulajdonosa egyetlen naked palettanak sem. Mua palettakat vettem elöször. Nem volt összehasonlitasi alapom. De mara megvan mind3 naked pali, es soha, de soha tökeletesebbet. Összehasonlithatatlan a dolgozas vele nameg az eredmeny. Mintha oda csokoltak volna a szemhejamra azokat a meses szineket. Semmi massal nem eltem meg ezt az erzest ezelött. Csak a naked :-D ma elnezest itt a nagy ömlengesert, de sztm meltan van akkora hire a nakednek es az arat is megeri. Termeszetesen egy ilyen pali is szuper alternativa. De csak alternativa. Ez azett fontos. Szep napot, evi :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, a MUA-val is lehet szép sminket készíteni, de mégis más az érzés, ahogy az ecset siklik, ahogy satírozni lehet stb. Ez a paletta viszont eddig meggyőzött, de még tesztelés alatt áll sminkben :-) Az ömlengést pedig abszolút módon megértem, mert én is teljesen odáig vagyok az UD termékekért :-)

   Törlés
 5. Ezt a W7 palettát én is azonnal megrendeltem, ahogy megláttam és ha lehet az összehasonlítás után még jobban örülök neki, mint eddig :))) Köszi a bejegyzést!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, és Te is szerelmes lettél a színeibe? Örülök, hogy tetszett a bejegyzés :-)

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Bevallom, nekem jobban bejön, mint a MUA verziói, és nagyon várom, hogy a Naked 3 is „kistesót” kapjon :-)

   Törlés
 7. A színminták nagyon meggyőzőek, de a palettákra nézve nekem jobban tetszik a Naked. Bár lehet, hogy csak azért mert tudom, hogy az az. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, kicsit kompaktabb és strammabb, szóval abszolút meg tudlak érteni :-)

   Törlés
 8. O.O Ez szinte teljesen ugyanaz. Milyen jó hogy léteznek ilyen kis hasonmások, nekem például az eredetire nem lenne szívem annyi pénzt kiadni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon hasznos ez az ember lánya számára :-)

   Törlés
 9. tesztelted esetleg a színek tartósságát is?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még tesztelés alatt állnak, de annyit elmondhatok, hogy eddig meggyőzőek az eredmények :-)

   Törlés
 10. Na jó! Nekem ez kell!!! :) Ilyen meggyőző tesztet talán még sose olvastam <3 Nagyon remélem, hogy a Naked 3 hasonmását is kiadják, mert számomra annak álom színei vannak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, ezek szerint marketingesre sikeredett, de hát ez történik, ha én magam is szeretem a bemutatott terméket :-) A Naked 3-nál én is ilyen hasonmásban reménykedem, mert azért nagyon sokba kerül az eredeti... :-S

   Törlés
 11. Szia!
  Egy linknek örülnék, mert én nem tudom, melyik az "Edit blogja". Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ott van a link, ugyanis hogy ha a félkövér betűk a törzsszövegtől eltérő színűek, az linket jelöl, úgyhogy a második bekezdésben kattints Edit nevére, és már ott is vagy :-)

   Törlés
  2. Köszi! Csak az utolsó bekezdésben láttam a nevét, ott meg nem volt mire kattintani. Azt hiszem az első bekezdéseket nem olvastam el tüzetesebben, mert rögtön a képekre ugrottam.:)

   Törlés
 12. az utánzat is elég meggyőző :)
  Ha van kedved vegyél részt a nyereményjátékomon:
  http://underthespellofbeauty.blogspot.hu/2014/01/nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
 13. Ez a paletta egyszerűen WOW!!!
  Nekem így képek alapján még jobban tetszik, mint az eredeti!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem rossz, az tény, de azért kevésbé masszív érzete van, mint az UD-nek :-)

   Törlés
 14. Ez a nem semmi *-* Nekem a tok tetszik még nagyon, olyan mint egy fémtolltartó :)

  VálaszTörlés
 15. Ó, ne! El fogok csábulni, pedig februárra magamra parancsoltam, hogy semmit nem vehetek! ^.^

  VálaszTörlés
 16. Válaszok
  1. Engem a teljesítménye is meggyőzött, de majd írok még erről részletesen :-)

   Törlés
 17. Szép paletta és tényleg nagyon hasonlít :) De én a Naked 3-ból fogadnék el egy nagyon olcsó, de azért minőségi utánzatot, mondjuk egy MUA-t :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, én is nagyon erősen reménykedem, hogy lemásolják majd :-)

   Törlés
 18. Nem is gondoltam volna, hogy van egy ilyen jó dupe-ja a palettának. :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is csak véletlenül láttam meg Editnél :-)

   Törlés
 19. Egy elképesztően gyönyörű paletta és hasonmása a Naked 2-nek. :)
  Ráadásul nem méregdrága ,de mégis kiváló minősége,ami szerintem nagyon jó dolog.
  Az ára meg nevetségesen jobb 2950 Ft-ért kapható most Editnél plusz a posta szerintem míg így is jobban megéri mint a Naked,amiért én pl.soha nem adnék ki több tízezer forintot. Persze ez mindenkinek a maga döntése.

  Amikor megláttam a blogodon az összehasonlítást rögtön le is mentettem a linkjét,hogy meg fogom vásárolni ,mert csodás színei vannak és a többi Naked hasonmás is jól sikerült. :) (Azokból is tervezem a beszerzést.)
  Még nem rendeltem meg de a közel jövőben biztosan meg fogom!
  Nagyon szuper lenne,ha a Naked 3 hasonmását is elkészítene a MUA vagy ez a W7 remélem így lesz. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a W7-nek szorítok, mert a kinézet is jobban hasonlít, és a pigmentáltság is ebben az esetben jobb élesben, szemhéjon alkalmazva :-)

   Törlés
 20. És megrendelve ...mondjuk én már drágábban tudok hozzájutni mert felment az ára egy picit de még igy is böven megéri ..alig várom h a kezembe foghassam és kiprobálhassam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nos, megérkezett már Hozzád a paletta? Ha igen, akkor elégedett vagy vele? :-)

   Törlés
 21. Tegnap érkezett meg az új Naked3 paletta röpke 2000ft-ba került de nagyon jó szerintem van olyan jó mint az igazi !!! Azért az ár nagyon fontos szerintem én az eredetit túlságosan drágának tartom!! Biztos nem adnék érte annyit pigmentáltságra sem marad le az igazitól!!! Bár annyi a különbség a doboza picit másabb és nincs hozzá primer!!! 100%-ban vagyok eléget vele!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, és hol tettél szert egy ilyen szuper másolatra? Ilyenkor nagyon kíváncsi leszek ám, és minden részlet érdekel. :-)

   Törlés
 22. Szia! Engem az érdekelne, hogy ez is olyan vajas állagú, puha és tökéletesen satírozható, mint az eredeti UD-k? Vagy mindent ne akarjak? :D Köszi előre is a választ, na meg a szuper tesztet. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ennél a palettánál alig érezni különbséget, ugyanúgy éppencsak bele kell érni ecsettel a színekbe, és máris pigmentáltak, a satírozásnál sem volt gondom, úgyhogy nem igazán vettem észre különbséget az UD-hoz képest, míg a MUA palettáknál annak idején azért jelentősen eltérő élmény volt a színek használata.

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.