2014. május 23., péntek

Catrice lilásszürke lakkozás díszítőlakkokkal

A mai lakkozás valójában egy Instán bemutatott zsákmányhoz kapcsolódik, hiszen a benne szereplő lakkokkal készült harmadik manikűr következik. Az elsőt itt láthatjátok, a másodikat pedig itt, és hát akkoravolt a szerelem közöttünk, hogy még egy harmadik változat is készült velük, pedig nálam nagyon ritka még az is, hogy kétszer egymás után ugyanaz(ok) a lakk(ok) legyenek rajtam.

A főszereplők: Catrice LOVEnder és Paralilac. Ezek mellett még a no name díszítőlakkjaimat használtam, amelyekre 2009-ben tettem szert, és idén lakkhígító segítségével leheltem beléjük új lelket.

Mindkét Catrice két rétegben van a körmeimen, és biztosra mentem a díszítéssel, mert ez szó szerint elronthatatlan. A biztonság kedvéért fedőlakk is került rá, hogy a minta ne kopjon meg.

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Most pedig kitalálok valami új manit a körmeimre, mert hosszú napok óta nem volt lehetőségem lakkozni. Szerintem valami tavaszi mentás vagy korallos mellett teszem majd le a voksom...

Rajtatok milyen lakk van most?

25 megjegyzés:

  1. Szeretem a bemutatásaid. Bész.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, igazán mutatós lett, ez a színkombináció szerintem hihetetlenül jól megy egymáshoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is már a megvételkor együtt terveztem felkenni őket, aztán egymás után három kombó kerekedett belőlük. Gyönyörű lakkok, és szerintem minden évszakra és alkalomra ideálisak :-)

      Törlés
  3. Szép lett a mani. Néha én is próbálom feldobni egy kis díszítéssel, de kézügyesség híján elég nehéz dolgom van :))
    Csípem a Catrice ötletességét, ha fantázianevekről van szó! Ez a Lovender is, olyan jópofa.
    Lakkhígító hol kapható/rendelhető, melyik márkától? Van néhány lakkom amitől meg kellene válnom mert besűrűsödtek pedig annyira különleges színük van hogy ha van rá esély megmenteném őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a vonalas dolgok igazán jók kezdésnek, mert tényleg nem bonyolultak, mégis mutatósak, és közben még az ecsethasználatban is ügyesedik az ember :-) A fantázianevek pedig tényleg zseniálisak, én is úgy tudom értékelni, ha nem valami ötlettelen szám vagy elnevezés vár az üvegen, hanem valami ilyesmi :-)

      Lakkhígítót online is láttam már, illetve fodrászkellékesnél lehet beszerezni, mindenhol 250 Ft körül láttam, úgyhogy nem egy nagy kiadás, viszont hasznos dolog. Félévente minden lakkom kap 5 cseppet+átrázást, így már egy évtizedes lakkjaim is vannak, amik ugyanolyan jól használhatók. Ez az egyébként:
      http://www.starnails.hu/webaruhaz/elokeszito-folyadekok-fixalok/uni/profi-sol-koromlakk-higito-20ml/egyfoly001

      Törlés
  4. Gyönyörűség *-* tetszik a minta is. Nekem három napja csupaszok a körmeim, pihentetem őket, de amúgy én is menta színen gondolkodtam: D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég, három napja csupasz körmök??? Látod, én végül nem mentát kentem fel, de a rózsaszínt sem bántam meg :-)

      Törlés
  5. Úúú imádom a lilát, az első ès a harmadik variáció tetszik a legjobban. A glitz&glam toppert èn is megkaparintottam ès nagyon sokszor használom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egy nagyon jól sikerült topper, őszintén szólva nem is gondoltam, hogy az Essence még elő tud állni valami igazán különlegessel :-)

      Törlés
  6. Rajtam is lila van, ráadásul két árnyalat, mint rajtad :D Jól mutatnak együtt és végre kicsit volt időd mintázgatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék :-D A lila mindig jó választás, na meg a két árnyalat is :-) A mintázgatással pedig pont Rád gondoltam, mert hiányoltad az ilyesmit :-)

      Törlés
  7. Annyira szép a körömformád!!! És hát ez a mani pedig csodás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát köszönöm :-) Most épp nem sikerült teljesen ilyenre, de alapvetően mindig erre a formára törekszem :-)

      Törlés
  8. Nagyon szép lett, jó ez a két lakk együtt. :) Most perpill Color Club hologramos lakkal (Kismet) van festve a körmöm + nyomda.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Megnéztem azt a CC lakkot, és hát valami csodaszép *.*

      Törlés
  9. Nagyon szép lett - egyébként ezek a színkombók is annyira jellegzetesen Katysak, hogy egyből te jutnál róluk eszembe, még ha másokon is látnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy :-D Vasárnap a bolhapiacon is sikerült egy nagyon Katys dolgot vadásznom, egy porcelánhattyú, aminek a színei egyszerűen pont nekem valók :-)

      Törlés
  10. Szép lett! :) Nekem most csupaszok, de holnapra tervezem a lakkozást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még megtervezni iy olyan jó egy-egy új manit, kíváncsi vagyok, milyen színt választasz majd :-)

      Törlés
  11. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! A mintának köszönhetően valóban akár valami jelesebb alkalomra is beillene :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.