2014. május 7., szerda

Wet 'n Wild Petal Pusher – képek, színminták és vélemény


Néhány hete említettem, hogy jó pár képem vár arra, hogy bejegyzés szülessen belőle, és sok-sok palettáról is vannak ilyen képek, színmintákkal együtt, ugyanis egyszer egy napot erre rászántam (és azóta még lettek újabb tesztelni valóim, úgyhogy elleszek egy darabig). Fájt is az alkarom a végére a sok dörzsöléstől, ugyanis bizonyos szemfestékek annyira jó minőségűek, hogy csak így lehet tőlük megszabadulni.

Ezt a két palettát Nojko hatására vettem meg, aki ebben a posztban írt a Comfort Zone-ról, aztán több videójában is említette mint MAC-hasonmást tartalmazó palettát, és amikor utánaolvastam, kiderült, hogy a Petal Pusher is ilyen, ráadásul az egyik kedvenc Youtube-gurum, Emily is elégedett velük. Így aztán rákerestem ebayen, és mert az egy veszélyes hely, rá is találtam a két szépségre. Körülbelül a Sleek palettákkal azonos árra jött ki darabja postaköltséggel együtt, így egy tavalyi napon, már nem is emlékszem, mikor, megrendeltem őket. (Egyébként tudja valaki, mi van Nojkóval??)

Amikor megérkezett, sokat nézegettem őket, aztán a fotózásra várva hónapokig tétlenül hevertek, mostanra viszont már kipróbálás után tudok róluk beszélni, hiszen az egynapos nagyprogramnak köszönhetően már szabad volt a pálya, és használhattam őket bőszen.

A mai bejegyzés tárgya a Petal Pusher, ugyanis vele más terveim is vannak, így előre kellett vennem, holnap pedig a Comfort Zone fog érkezni.

Nos, a csomagolás nem túlbonyolított, de ez érthető, hiszen az Egyesült Államokban rendkívül jó áron lehet hozzájutni a termékekhez, tényleg csupán néhány dolláros tételekről van szó, és ehhez az is szükséges, hogy a csomagolás ne kerüljön sokba. Az olcsó húsnak viszont ez esetben nem híg a leve, mert bizony csodás pigmentáltságot kapunk a pénzünkért. Mondjuk az „itt húzza le” felszólításon elég jót derültem, mert konkrétan percekig küzdöttem a kinyitással, a matrica ugyanis nagyon ragaszkodó, és esze ágában sincs egyben lejönni.




Természetes fény

Vaku

A palettából egyébként elvileg a jobb oszlop Crease nevű, mélyítővonalba szánt színe a MAC-hasonmás.


Természetes fény

Vaku


Nos, amint a képek számából is láthatjátok, totális a szerelem...




No és akkor a színminták...


Napfény (februári, derengő)

Vaku (igen, az a háttérben még karácsonyfadísz, de ismétlem, február volt)

Alább a bal oldali oszlop látható felül, a jobb oldali pedig alul.


Természetes fény

Vaku

A paletta színeit imádom, és csupán két csalódásom volt: a bal felső matt kiemelőszín porol, de rendesen, a jobb oszlop Crease színe, pont, amelyikre annyira vártam, pedig sokkal élettelenebb és szürkésebb szín, mint amit reméltem. A bal oldali oszlop alsó, Definer színe olyan, mint az UD paletták csillámosai: jó alap kell hozzá, és építésre szorul, de gyönyörű fényt tud adni a szemhéjnak.

Pozitív csalódás viszont a jobb oszlop második színe, amely egy csodásan pigmentált, különleges matt szín, és még csak nem is porol, valamint a bal oszlop Crease színe, amely valami eszméletlenül-csodálatos lila (szinte hallom, ahogy felsóhajt Reni és Szilvi, a két lilamániás, amikor meglátja :-D).

A többi szín egyébként kifejezetten jó, a Sleek festékeire erősen hajazó minőségű, így enyhén szólva is dühítő, hogy egyrészt nálunk nem kapható a márka, másrészt rendelés esetén lazán kifizetjük a kétszeresét az amerikaiakhoz képest. Emellett pedig MIÉRT NINCS NEVÜK? Ilyen csodás színeknek járna már ez a megtisztelő plusz.

Ti ismeritek a márkát? Ha igen, mik a tapasztalataitok vele?

23 megjegyzés:

  1. Én? Sóhaj? Lila? Uggggyan kérlek, hát hova gondolsz? :DDD Erzsitől már van egy Wet'n'Wild palettám, így csak enyhe megőrüléses tünetekkel olvastam a bejegyzést és nézegettem a LILA képeket :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gondolod, elviszem jövő hétvégén, hogy élőben is szerelmet vallhass neki :-D

      Törlés
  2. Nagyon szép színei vannak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól összerakott paletta, és még mattok is vannak benne, szóval tényleg nagyon kis szépséges :-)

      Törlés
  3. Nem hallottam még erről a márkáról. Nekem ez a paletta most annyira nem tetszik! Most a matt színekért rajongók, ez abból is látszik hogy a képek alapján egyből megtetszett az a szín amiről lejjebb írtad is hogy szép matt árnyalat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj az, uncsi is lenne, ha mindegyikünknek mindig ugyanaz tetszene :-) A matt színek pedig tényleg csodásak tudnak lenni, szerintem ezt a lilát ki is próbálom majd a Sleek Ultra Mattes Darks paletta valamelyik színével... :-)

      Törlés
  4. Ezt a két palettát kb egy éve nézegetem, egyszer az enyéim lesznek. :)) Csodásak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, akkor remélem, hasznosnak találod majd az én tesztjeimet is, de szerintem abszolút megéri rájuk befektetni :-)

      Törlés
  5. Ezt a két palettát kb egy éve nézegetem, egyszer az enyéim lesznek. :)) Csodásak.

    VálaszTörlés
  6. Annyian dicsérik a Youtube videókban ezeket a palettákat, én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk és nagyon sajnálom, hogy nálunk nem kaphatóak!
    Ennek is nagyon szépek a színei, nekem a Comfort Zone és a Walking on Eggshells tetszene még :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az említett Emily is mindig emlegeti a Walking on Eggshells nevűt is :-D Ár-érték arányban mondjuk ezek a nyolcasok érik meg a legjobban, de a hordozhatóság miatt a hármas palettáik is hasznosak lehetnek :-)

      Törlés
  7. Akkor én majd holnap csatlakozok Renihez a sóhajtozásban. :D Nagyon szépek ezek is, de a másik...♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a másik még elvarázsolósabb tud lenni, az én szívemet is rabul ejtette :-)

      Törlés
  8. Ajjjj, nagyon tetszik a felső sor a kezeden O.O 18-án nem csinálsz vele egy sminket a kedvemért???? O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, sőt, akár Téged is szívesen kisminkellek vele :-)

      Törlés
  9. Hű, de régóta szemezek velük ebay-en! De ahogy írtad is, a posta költség annyi, mint maga a termék... igazán felfigyelhetne rá valaki, és elkezdhetné itthon is forgalmazni! :) Nagyon szép ez a paletta is, és kíváncsian várom a Comfort Zone-t is. :)
    Nojko-ról nem hallottam sajnos, pedig jó lenne, ha visszatérne! Mindig olyan izgi cuccokról ír! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, legfeljebb úgy érné meg, hogy a több darab esetén kedvezőbb postaköltséget kihasználja az ember a barátnőivel... A hazai forgalmazás pedig biztosan bejönne, mert a két meglévő paletta alapján nagyon jó minőségről van itt szó :-)

      Törlés
  10. Annyira szép ez a paletta! Sajnos még semmit nem próbáltam tőlük :( tényleg valaki elkezdhetné nálunk is forgalmazni már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, lehet, hogy aláírást kellene gyűjtenünk :-) Amúgy Rajtad nagyon megnézném ezeket a lilákat, biztosan csodásan állnának :-)

      Törlés
  11. Próbálom nem túl feltűnően csorgatni a nyálamat :D Csodás ez a paletta, lilából meg sosem elég :P És drága Katy, ismersz már, mint a rossz pénzt :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, legalább arra figyelj, hogy ne a billentyűzetre menjen, nehogy le kelljen cserélni :-D És hát igen, ismerlek színek terén :-D

      Törlés
  12. Nagyon szépek ezek a színek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, és még a minőségbeli egyenetlenségek is megbocsáthatók :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.