2014. június 24., kedd

BPS-csomag bevetésen – szegecsek, szegecsek mindenütt

Néhány hete engem is megkeresett a Born Pretty Store, és termékeket ajánlottak tesztelésre, aminek nagyon megörültem, elvégre nagyon szeretem a körmös dolgokat, és sok-sok körmös bejegyzés található a blogon már évek óta. A rendelkezésre álló keretből nem sok dologra futotta, de igyekeztem a lehetőségekhez képest a legjobban kihasználni, és háromféle dologra csaptam le: kétféle szegecsre, egy neonos, rizsszem alakúra és egy négyzet alakú mentaszínűre, valamint egy körömmatricaívre, amelyet a lovak miatt választottam.






A rózsaszín szegecsekkel készült manit már láthattátok a Manikűrvadász keretében itt, de ismét megmutatom, hogy az is lássa, aki előzőleg esetleg lemaradt róla.








A szegecseket egyébként a még nedves lakkba nyomogattam bele, majd egy bőséges vagy két vékonyabb réteg fedőlakkal rögzítettem őket (nem mindegyik körmön sikerült ugyanúgy), és így a homoklakk számomra zavaró érdessége is megszűnt.

A másik manikűr pedig most debütál, és hasonló elven készült, bár kontrasztosabb színt reméltem a négyzet alakú szegecsektől, de legközelebb majd sötétebb alapra viszem fel őket. Itt gyakorlott kézzel már egy bőséges réteget alkalmaztam a fedőlakkból, és így masszívan a helyükön is maradtak. A szegecsek egyébként érdekesek,ugyanis található köztük olyan, amelyiknek a csiszolása a szélekkel párhuzamos, és olyan is, amelyeken átlós.







Az együttműködés keretében egy kódot is kaptam a bolttól, amelyet felhasználva 10% engedményhez juthattok a rendeléskor, és egyébként ingyenes házhoz szállítással, kb. 2 hét alatt ér ide egy csomag.

A körömmatricák esetében pedig egy kis szavazást szeretnék nyitni: mit szeretnétek, melyik mintát próbáljam ki először az ívről?

Ti rendeltetek már ebből az internetes áruházból? Ha igen, elégedettek voltatok a szolgáltatással/termékekkel?

22 megjegyzés:

  1. Húú! Az előző is tetszett, de ez nálam nagyon telitalálat! Valószínűleg a színvilág miatt!:) Nagyon szép lett Katy!
    A matricák közül a cseresznyevirágosra ( ugye jól látom, hogy az?) lennék leginkább kíváncsi!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a cseresznyevirágos a másik a lovak mellett, ami nagyon tetszik nekem is :-) Örülök, hogy tetszettek a manikűrök, remélem, a virágos is sikert arat majd :-)

      Törlés
  2. Nekem a mentaszínű szegecsek jönnek be nagyon, nagyon jól is mutat ezzel a manival :) A cseresznyevirágos matrica érdekelne engem is először :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a mani, nekem is nagy kedvenceim ezek a kis szögletes szegecskék :-) A cseresznyevirágos jön majd, ez már tuti, mert mindenki azt szúrta ki :-)

      Törlés
  3. gyönyörű mind a kettő mani, imádom ezeket a színeket. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy tetszenek! Igazi nyári színvilág mind a kettő, igazából majd télen lesz kihívás használni őket :-)

      Törlés
  4. Ismét gyönyörű manikat készítettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszenek :-)

      Törlés
  5. nagyon szépek lettek, engem is inkább a mentaszínű szegecsek fogtak meg:)
    és a matricákból én is a cseresznyevirágosra szavaznék:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, úgy látom, itt most nagyon egyöntetűek a vélemények :-) Nekem a neon szegecs is tetszik amúgy, csak az alakja nem annyira szerencsés, de már vannak egyéb terveim is vele :-) A cseresznyevirág pedig abszolút befutóként érkezik még a héten :-)

      Törlés
  6. Ó a drága jó helyesírás szótár láttán mindig eszembe jut,hogy mennyire szégyenletesen rossz a helyesírásom,pedig sokat olvasok...:-)
    Nagyon ötletes és elegáns manikat készítettél ismét! :-)
    A matricák közül én is a virágosra voksolnék. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pedig stílszerű hátteret is ad a szótár, egy darabig szerintem ebben a környezetben fogjátok látni a lakkokat :-) Örülök, hogy tetszenek a manikűrök, és köszönöm a virágos matricára adott szavazatot :-)

      Törlés
  7. Ó a drága jó helyesírás szótár láttán mindig eszembe jut,hogy milyen szégyenletesen rossz a helyesírásom pedig imádok olvasni...:-)
    Nagyon ötletes és elegáns manikat készítettél ismét! :-)
    A matricák közül én is a virágosra voksolnék. :-)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett mind a két manikűr. :3 Nem is tudnék választani melyik tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Nagyon örülök, hogy elnyerték a tetszésedet, lesz még folytatás :-)

      Törlés
  9. Az első mani nagyon én vagyok. :D De a másikat is szívesen hordanám. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lakunk közel egymáshoz, mert szívesen meg is alkotnám Rajtad őket :-)

      Törlés
  10. Mind a két mani nagyon szép lett, nekem talán a rózsaszín egy picit közelebb áll a szívemhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, Rajtad is megnéznék egy hasonlót, csak persze valami sötétebbel kombinálnám Rajtad a neonrózsaszínt... Azt hiszem, beindult a gépezet, lesz itt még hasonló :-D

      Törlés
  11. A második egy picivel jobban tetszik, de tényleg mindkettő szuper lett :) Nekem is most van néhány BPS cuccom, ami tesztelésre vár :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, remélem, nemsokára láthatjuk is őket :-)

      Törlés
  12. Hú nagyon szép mindkettő, de a zöld valamiért jobban tetszik(nem is értem magam, mart nem igazán vagyok oda a zöld színért). Nekem is van még tesztelendő termékem, talán most már eljutok oda,hogy lesz időm használni. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.