2014. július 1., kedd

Morgan Taylor-csomag – Doo Wop, a csodás meleg napsárga

Szerencsésnek érzem magam, ugyanis a Harmony Shop jóvoltából végre tesztelhettem azt a körömlakkcsaládot, amelyről eddig csak külföldi videókban hallottam. A Morgan Taylor körömlakkok sok Youtube-os lány kedvencei között felbukkantak már, így igencsak érdekelt, mit is tud ez a márka. Az első csomagnak ugyan nyoma veszett, a forgalmazó feladott nekem egy másodikat is, és ez már szerencsésen meg is érkezett hozzám. Külön köszönöm a kétszeres postázást! :-)

Nagy izgalommal bontottam ki a csomagot, hogy vajon milyen színek lapulnak benne, és az Instagramon dőlt el a tesztelési sorrend a szavazatok alapján. A sárgával kezdtem, ezt követte a kék, amely még most is a körmeimen van, és majdnem egy hét után is kapok még rá dicséretet – az elkövetkező napokban a pink, majd végül a piros fogja követni őket.

Elsőként egy csodás meleg pasztellsárgát, a Doo Wop nevűt mutatom meg Nektek. Az Instagramot használó olvasóim már láthatták itt, de megmutatom Nektek itt is a képet:

A lakk egyébként sajnos nem egy egyszerű eset, ugyanis az ecsete kerek keresztmetszetű és kifejezetten tömött, ezzel pedig nehéz megadni az ívet a körömágynál, bár nem lehetetlen – most is javítás nélkül láthatjátok rajtam a lakkot. Emellett az első réteg nagyon csíkoz, és a viszonylag híg állag miatt három réteggel értem el az itt látható végeredményt. A színe viszont tökéletes, vidám sárga, így fogok még vele próbálkozni, esetleg más alaplakkal, vagy akár alaplakk nélkül, hátha valamelyik verzióban elég lesz már a két réteg is – bár hozzáteszem, hogy én továbbra sem tartom megbocsáthatatlannak a három réteget egy körömlakknál, csak nagy reményeket fűztem ehhez az eredendően professzionális használatra szánt szépséghez.

Társául az első képen látható Golden Rose lakkot választottam, remélve, hogy majd az össze-vissza csillámok jól mutatnak a színazonos Avon körömmatricával, de kínszenvedések árán sem lett olyan a végeredmény, amilyenre szerettem volna, így már csak emiatt is újra kell próbálkoznom, mert a matricák viszont kifejezetten jól állnak ennek a lakknak.

Alap- és fedőlakként egyébként a szintén a csomagban lapuló két terméket használtam, de még gondos tesztelésnek szeretném alávetni őket, mielőtt részletesebben nyilatkozom majd róluk.

Az alábbi képek természetes szűrt fényben és napfényben készültek:

A végére pedig itt van két csoportkép a szépségekről: Aki pedig még nem használja az Instagramot, vagy csak nem iratkozott fel hozzám, annak figyelmébe ajánlom, ugyanis ott már látható a kék szépség, és általában véve is előfordul, hogy egy-egy lakk vagy egyéb termék korábban jelenik meg, mint a blogon.
http://instagram.com/djkatybeauty

A ma bemutatott körömlakkot a Harmony Shop internetes oldalán tudjátok megrendelni 2490 Ft-os áron:
http://www.harmonyshop.hu/morgantaylor/szinek_105/doo_wop_50131_820

Nektek hogy tetszik ez a sárga lakk? Van hasonló szín a gyűjteményetekben?

24 megjegyzés:

 1. csodás ez a sárga lakk.idei nyár kedvenc színe

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is idén kattantam rá igazán a sárga lakkokra, úgy érzem, egyre tágul a komfortzónám :-)

   Törlés
 2. Nagyon szépen meg tudod csinálni ezeket az aprólékos mintákat. Magamon nem tudnám a sárgát elviselni, de másokon meg szoktam csodálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A minta körömmatrica rajta, egy régi Avonos rendelésből, szeretek biztosra menni :-) A sárgát amúgy régebben én sem viseltem, mert nem éreztem magaménak, erre tessék, már több sárga lakkom is van :-)

   Törlés
 3. Nagyon szép színe van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, jól eltalált árnyalat, és már gondolkodom, hogy milyen más maniban szerepelhetne...

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm, biztosan lesz még hasonló a blogon :-)

   Törlés
 5. Nagy trend a sárga nekem is nagyon tetszik. :) Csak még nincs meg a tökéletes... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, nehéz is tökéleteset találni az ilyen világos színekből, de szerintem Moyrával pl. érdemes próbálkozni :-)

   Törlés
 6. nagyon szép ez a manikűr gyönyörű *-* Teljesen feldobta az estémet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De drága vagy, örülök, hogy jókedvre derített, ezek szerint működik a színterápia :-)

   Törlés
 7. Nagyon jól néz! :) Én imádom a JJ glitteres toppert is a lakkozásban! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Nekem is tetszik végül is, de azt hiszem, kisebb csillámú lakkal még jobb lett volna, Remélem, egyszer találok olyat :-)

   Törlés
 8. Szép ez a sárga lakk, kellemes színe van! :)

  VálaszTörlés
 9. Válaszok
  1. Kellene valami Spongya Bobos dolgot alkotni vele :-D

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.