2014. november 14., péntek

A nagy holopárbaj – Picture Polish, A-England, Colour Alike és Moyra


Nemrég, amikor megjelentek a Colour Alike lakkok a Naillandnél, azonnal megrendeltem az összes holografikus lakkjukat, hiszen mostanában nagyon rákattantam az ilyen hatású szépségekre. Közben már folyamatban volt a rég áhított A-England és Picture Polish lakkok beszerzése is, így gondoltam, összehasonlítom mindhárom márka lakkjait. Közben aztán egy Moyra is bekúszott a képbe, és a maiakon kívül még további színminták várhatóak...

A képeket ezúttal nem szerkesztettem össze, hiszen színminták esetében minél nagyobb a kép, annál jobb, úgyhogy tessék gyönyörködni. Mindegyik esetben kétféle ISO-beállítású természetes fényben (derengő napfényben) és vakuval készült fotókat láthattok. Annyit főznék hozzá a dolgokhoz, hogy a Colour Alike lakkok SOKKAL határozottabb holo hatást mutatnak, mint a képeken, és sajnos nem értem, miért rejtőzködnek ennyire... A színek neve után zárójelben jelzem, hogy melyik lakkból hány rétegre volt szükség.

Picture Polish Monroe (3) vs. Colour Alike 503 (2):




A-England Dancing with Nureyev (2) vs. Picture Polish Eyre (3):





Moyra 255 (2) vs. Picture Polish Lizzie (3):




(Itt határoztam el, hogy nekem az összes Moyra holót be kell szereznem)

A-England Crown of Thistles (2) vs. Colour Alike 531 (3) vs. Picture Polish Pandora (3):





Picture Polish Bette (3) vs. Colour Alike 532 (2):





A-England Sleeping Palace (2) vs. Colour Alike 500 (2):





A-England Saint George (2) vs. Colour Alike 501 (2) vs. A-England Dragon (3) vs. Picture Polish Kryptonite (3):





Picture Polish O-Hara (2) vs. Colour Alike (3) 530 vs. Picture Polish Paris (3):





Összességében az élőben látható hatás alapján jó vételnek tartom a Colour Alike lakkokat is, és különösen jó opciót jelent az A-England Sleeping Palace helyett az 500-as színe, valamint a két csodás A-England zöld között dönteni nem tudók számára az 501-es. Emellett a Monroe mellett látható 503-as szín csodás mélybordó árnyalat, amely a kissé szégyenlős holo mikrocsillámoknak köszönhetően egy különleges, csodás őszi-téli szín, így talán ezt a hármat ajánlom leginkább a mostani időszakra.

Nektek hogy tetszenek? Esetleg megvan Nektek valamelyik lakk ezek közül?

25 megjegyzés:

  1. Nekem sok megvan ezek közül és el kell hogy mondjam, leggyakrabban a Moyra lakkokat veszem elő, mert olyan szépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, bizony jót alkotott a Moyra ezzel a vonallal. A tartósságukkal kapcsolatban egyébként mi a tapasztalatod?

      Törlés
    2. Átlátszó lakkzselé van a körmeimen, erre szoktam lakkozni, úgyhogy a legócskább lakk is hibátlanul megmarad rajta egy hétig. Nem vagyok hiteles referencia a körömlakkok tartóssága ügyében.

      Törlés
  2. Gyönyörűek ezek a lakkok! Legjobban a Color Alike lilája tetszik! Majd élőben is megmustrálom, ha lesz még belőle.
    Nekem egyedül a Moyra arany van meg, és nem is szerzek mást be ebből a vonalból, mivel most vettem két Rival de Loop-ot 400.- Ft-ért, és nekem a minőségük jobbnak tűnik, mint a Moyráké. Az utóbbiak betegsége, hogy visszaszedik saját magukat, és nincs elég fényük. Amiket most vettem azoknak nincs ez a baja. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, akár együtt is meg tudjuk mustrálni majd a találkozón :-) A Rival de Loop lakkjai engem is érdekelnének, de nálunk sajnos még nincs állvány, legalábbis hétfőn még nem volt. Van egy olyan érzésem, hogy ha lesz, nálam is landol majd egy-két darab...

      A Moyrákra kíváncsi leszek majd felkenve, remélem, elő tudom majd csalogatni a fényüket, mert ez a lila darab nagyon felkeltette az érdeklődésemet :-)

      Törlés
  3. Ó, jaj nekem! A St. George lakk megint megdobogtatta a szívem, mint amúgy mindig, ha megpillantom. Azt hiszem, nálam ő a legnagyobb álomlakk. <3 Valahogy ezek a Color Alike lakkok nem fogtak meg, pedig már másnál is láttam róluk képet, ahogy a legtöbb Picture polish sem, viszont az A-englandok annál inkább, ahogy az egy szem Moyra is (és jelenleg pont ez a 255-ös csoda van az én körmeimen is^^)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, ha álomlakk a számodra, mert tényleg csodaszép :-) És éljen a Moyra 255-ös! :-)

      Törlés
  4. Konkrétan ezek közül a PP - Eyre van meg, de még nem kentem fel, mert most szerdán érkezett meg és a Bridget előnyt élvezett, de a következő ő lesz! :)
    Viszont A-Englandék Saint George-a valami elképesztően gyönyörű! #ajjajjapénztárcámnak :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bridget egyre jobban piszkálja a fantáziámat, pedig már megvan az O'Hara... #ajjajazénpénztárcámnakis :-D

      A Saint George tényleg csodaszép, ráadásul karácsonyra is ideális, úgyhogy nem igazán tudlak lebeszélni :-)

      Törlés
  5. Húúúú mennyi szépség! Nekem a Moyra rózsaszín még mindig imádat tárgya :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, most nagyon belehasítottam, és sok régi vágyamat beszereztem, meg persze néhány olyat is, ami mellett hirtelen döntöttem. Szerencsére egyiket sem bántam meg, mert mind csodaszép *.*

      Törlés
  6. Ó, istenem, a Monroe még mindig álmaim netovábbja *.* De azért a Saint George is felkeltette az érdeklődésemet. Nem is értem hogy maradhatott észrevétlenül számomra egy ilyen szép mélyzöld lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom ez a Szent György abszolút sikert aratott :-D Szerintem nem járnál rosszul vele, és illene is Hozzád, nem is beszélve arról, hogy milyen szép sminket alkotnál hozzá :-)

      Törlés
  7. Ez egy igen hasznos poszt! :) Ki is vettem az 530-ast a kosárból (pedig az pont volt még készleten). Azért remélem, feltöltik a CA-lakkokat a Naillandnél, de most már tudom, mit NEM kell megvennem :) A Lizziért sem fáj már a szívem :) Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosnak találtad :-) Az 530-asért én nagyon odavagyok, bár eléggé nyári szín, és a Lizzie is nagy szerelem, vagyis egyre nagyobb, ahogy több napja nézegetem magamon :-) Melyik CA lakkokat nézted ki? :-)

      Törlés
    2. Az 530-asat én is kinéztem, meg a piros és lila winter holot és a piros, pink és lila holot, vmint a duochrome holosat is. De most át fogom gondolni, mi is kell ténylegesen, mert azért rendelni fogok, ha feltöltik a készletet.

      Törlés
    3. Érdekes módon engem a duokrómok nem fogtak meg, mert annyira nem vonz ez a világ, bár a féláron beszerzett OPI-ok között van kettő lilás duokróm jellegű, de ritka, hogy egy duokróm lakk megragadja a figyelmemet :-) Pedig másokon tetszenek :-)

      Törlés
    4. Csak visszanéztem a posztodat :) remélem, a piros tényleg holosabb élőben (503), mert megrendeltem :)

      Törlés
    5. Én is remélem, hogy nem fog csalódást okozni, úgyhogy kérlek, jelezz majd, ha kézhez kaptad :-) Jaj, most izgulok :-)

      Törlés
    6. Felkentem az 503-as winter holot, szerencsére élőben nem ilyen fakó, lámpánál kis lilás beütése is van, amúgy nagyon sötét bordó. Sajnos a napfényre várni kell, úgyhogy nem tudom, milyen a színe, ha tűzi a nap. Eléggé diszkrét holos lakk, de látszik, hogy holos, a képeiden ez annyira nem jön át. Mindenesetre örülök, hogy megvettem, hasonló lakkom sincs, bordó meg talán egy régi Opi van csak. Az ecset borzalmas, vékony, a lakk állaga meg folyós is, meg a holosokra jellemzően gyorsan szárad és nehéz javítani. A Black Saint és Sinner lady párost is megvettem, azokkal könnyebben tudtam lakkozni.

      Törlés
    7. Na igen, ez egy élőben sokkal szebb lakk, az biztos, pedig még derengő napfény is volt a fényképezéskor, mégsem tudtam előcsalogatni a szebbik arcát. Bezzeg a Moyra üvöltött :-D

      A vékony ecset engem nem zavar, de ez nyilván körömfüggő is, meg a régi fajta OPI ecsetet semmi sem überelheti, az tragikus :-D Nem is értem, hogy egy eleve profiknak szánt márka hogyan gyárthatott régen ilyen botrányos ecsetet a lakkjaihoz...

      Mindenesetre örülök, hogy tetszik a lakk, leesett egy kő a szívemről :-)

      Törlés
  8. A Monroe nekem is szívem csücske :) Ezek a CA lakkok egész jól néznek ki margarétán, bár a sajátjaimat még nem próbáltam ki, majd holnap felavatom valamelyiket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem felkenve is szépek lesznek, legalábbis nagy reményeket fűzök hozzájuk :-) A Monroe pedig a világ egyik legszebb lakkja, ez nem kétséges :-)

      Törlés
  9. Igen, nekem is be kell szereznem az összes Moyra holó lakkot!:D Varázslatosak!
    A kedvenceim még: Picture Polish Bette , Colour Alike 500 , A-England Crown of Thistles.
    Ezek kellenek nekem és kész...:D Nem tud róluk lebeszélni senki.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a Moyrával kapcsolatos érzéssel :-D A Bette-ért én is teljesen odavagyok, az 500-as CA is az egyik kedvencem, a Crown of Thistles pedig a színével is elbűvöl, a thistle pedig az egyik kedvenc angol szavam :-D

      Remélem, hamarosan a magadénak tudhatod a szíved vágyait :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.