2014. november 9., vasárnap

Egy újabb elsöprő szerelem – Colour Alike Holographic Jelly 530

Mivel annak idején a PiCture POlish MONROE nevű lakkjánál totális szerelmet írtam, itt mégsem írhattam ugyanazt, de úgy érzem, mostanában több hasonló című bejegyzés fog születni, mert a Colour Alike lakkok mellett jó néhány egyéb szépséget is beszereztem a Nailland webáruházában. Na de vissza a CA lakkokhoz: közülük elsőként egy eléggé nyári darabot, a Holographic Jelly család 530-as számú tagját próbáltam ki, amely már az üvegben is csodaszép, és szerencsére körmökön is ugyanazt a hatást adja, amit első látásra: telt, élénk bogyószín kissé szégyenlős holo mikrocsillámokkal. Utóbbiak élőben minden fényviszonyban látszódnak, bár napfényben a legszebbek, így nagyon sajnálom, hogy nem sikerült napfényben fényképet készítenem róla, de azért igyekeztem a legtöbbet kihozni a helyzetből.

Mindkét kéztartás esetében kétféle ISO-beállítású természetes fényes, valamint egy vakus kép készült.







Emellett ismét készítettem direkt homályos képet is a holo hatás kiemelése érdekében:


A lakk egyébként két rétegben is szép volt már, de úgy éreztem, az igazán telt szín érdekében szüksége van egy harmadikra is. Már önmagában is fényesre száradt, én azonban a gyors száradás és a tartósság érdekében Essence BTGN fedőlakkal zártam a manikűrt.

Most van rajtam második napja, és takarítás és sok gépelés ellenére sem kopott még meg sehol, így egyelőre úgy tűnik, nemcsak szép, hanem tartós is, a színe pedig teljesen elrabolta a szívemet. Egyébként pedig a napokban kikerülő Top 10 őszi körömlakkos videómban is ez lesz látható rajtam, így mozgás közben is megfigyelhetitek majd :-) Ráadásul már készítem a színmintákat a többi színről is margarétára, és A-England és Picture Polish lakkokkal fogom összevetni őket egy bejegyzés keretében, így a körömlakkrajongóknak érdemes lesz figyelni a blogot.

Link: http://nailland.hu/koromlakk/new-color-alike/holographics-jelly-530
Ár: 1240 Ft

Nektek hogy tetszik ez a szín? Szívesen viselnétek?

39 megjegyzés:

  1. Ez az egyik szín, amit én is kinéztem. :) Egy rugó... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ez már kezd kicsit félelmetes is lenni :-D De nem baj, Veled szívesen vagyok egy rugó <3

      Törlés
  2. Jaj ez a lakk is olyan szép, meg nagyon tetszik hogy jelly alapban vannak a holo részecskék :D Csak sajna annyira nyári szín, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy megvegyem most... De majd a nyáron :) Addig pedig itt vannak nekem a winter holok és a duokórm holok :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jól megalkották, csodás egy lakk, az biztos :-) Mindenesetre a nyári kívánságlistádra tényleg vésd fel, mert szerintem kár kihagyni ezt a szépséget :-)

      A Winter Holo család pedig még egy szintet lép, azok eszméletlen szépek, komolyan mondom, totális a szerelem, bár nálam most amúgy is beütött a holománia :-D

      Törlés
    2. Láttam IG-n, jó sokat vettél ;) Na de tök jó, a winter holokban meg az a legjobb, hogy tényleg téliek. Nem sütik ki a szemed, mint a CC holok (ami nyáron indokolt) hanem olyan diszkrét téli csillogást adnak a lakkoknak :)

      Törlés
    3. Igen, gyakorlatilag az összes holóra lecsaptam, a duokrómok kivételével. A duokróm hatás engem nem vett e a lábamról, csak néhány ilyen lakkom van, a holo viszont valamiért most nagyon közel áll hozzám, úgyhogy beraktároztam belőlük :-)

      Törlés
  3. Egyszerűen GY-Ö-NY-Ö-R-Ű-Ű-Ű *-* kíváncsi vagyok a többi árnyalatra is , például valamelyik zöldesre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmutatom majd őket színmintában együtt, aztán szép sorjában a kezemen is, mert már én is alig várom, hogy mindent lássam felkenve :-D Csak hát nehéz ügy, mert ha az egyik még szép, és nem kopott meg, akkor kegyetlenség lemosni... Hahh, az élet nagy problémái :-D

      Törlés
  4. Olyan cukki,,,,,,Én is vettem ilyen lakkot, nem ezt a színt, de érted :-)

    Egyébként, teljesen más téma, de: nagyon akarok menni a bloggertalira, de egyelőre halvány gőzöm nincs akkor hol leszek, hol fogok lakni, hol fogok melózni, így nem mondok előre semmit, de remélem tudok menni!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No és Te melyik színre csaptál le? :-)

      A találkozóval kapcsolatban pedig: elvileg tudod a számom, de ha már nincs meg, kérlek, írj e-mailt, hogy meglegyen, és tudj szólni, ha később érsz oda. A lakás- és munkakereséshez pedig szorítok nagyon! <3

      Törlés
  5. kövezzetek meg, de nekem annyira nem tetszik. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy kövezünk! Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, nem igaz? :-)

      Törlés
  6. Akàr nyàri akàr téli nekem azonnal kène *-* imàdom a színét,nagyon intenzív és azok az apró csillâmok benne *-* nagyon érik egy újabb Nailland rendelés :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajjaj, nekem a hónap során több rendelésem is volt, pedig előtte hosszú hónapokig semmi... Hiába, a születésnapomon indokoltnak érzem az önajándékozást :-D

      Törlés
    2. A vàlaszodból arra következtetek (nem kellett hozzà nagy logika :D ), hogy mostanàban van a a születésnapod :) Nagyon boldog születésnapot kívàok! :))

      Törlés
  7. Teljesen megértem a szerelembeesést, azonban a Monroe-t nem taszíthatja le! :PPP
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Monroe-t SEMMI nem taszíthatja le! :-D Amúgy tényleg, nekem már örökre az marad a non plus ultra, amihez minden mást hasonlítok...

      Törlés
  8. Szép ez a lakk, viszont nem érzem a szívdobbanást. Sőt, ez a Color Alike lakkok többségénél így van, úgyhogy ez nem kimondottan a lakk hibája. Viszont rajtad nagyon jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sajnos mindegyik holónál megdobbant, a duokrómok kivételével, azok rám valahogy sosem voltak hatással. Viszont nagyon örülök, hogy úgy látod, jól mutat rajtam, mert én is nagyon a magaménak érzem :-)

      Törlés
  9. Hű, de dög! *.* Ez megint nagyon Katys lakk :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így látom :-D Szerintem hamarosan Szilvis lakkot fogok mutatni, mert a mostani kék mani után valami sötétebb nem lenne rossz választás...

      Törlés
  10. Teljesen megértem, hogy elsöprő a szerelem, mert csodás színe van! Nagyon tetszik és neked is nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így látod, nagyon szerettem viselni :-) Nyáron jó választás lesz, mert a napsütésben csodásan szikrázott :-)

      Törlés
  11. Jujj ez nagyon baba! Lehet hogy kipróbálok egy ilyen lakkot, bár már erősen lakkstoppon vagyok....de nem tudom meddig bírom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha teheted, menj el személyesen a Naillandbe, és csodáld meg mindet, de figyelmeztetlek, hogy veszélyesek :-D Nagyon szép színeket alkotott a márka, és a duokrómok sem rosszak, csak azok valahogy nem fogtak meg sosem :-)

      Törlés
  12. Engem abszolút nem fogtak meg a Colour Alike lakkok, bár nem is bánom, de ez a szín csodálatos és el tudnám képzelni magamon is. De most karácsonyig visszafogom magam, mert tegnap adtam le egy Picture Polish rendelést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűű, a PP-rendelésed tartalmára nagyon kíváncsi lennék! Egyébként pedig ma került ki egy bejegyzés arról, hogy mennyire hasonlítanak egymásra a birtokomban lévő különböző márkájú lakkok, úgyhogy remélem, segítem a CA-kívánságlistád kialakítását :-)

      Törlés
  13. Gyönyörűséges szín! Nagyon tetszik, de ez nekem nagyon nyári szín, inkább majd jövőre rendelem meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda megfontolt gondolkodás! Teljesen igazad van, ez tavaszra és nyárra a legjobb választás :-)

      Törlés
  14. Ezt én is kinéztem, örülök, hogy jó áron vannak, biztos veszek párat :) Várom az összehasonlító posztot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma került ki az összehasonlítás, úgyhogy remélem, hasznosnak találod majd :-) Egyébként tényleg egész jó az áruk, és a legtöbb 2 rétegben tökéletesen fed, nagyon pigmentáltak :-)

      Törlés
  15. Ez nem egy uncsi lakk, nagyon is játékos! :) Gyönyörű, tavasszal biztos kedvenced lesz.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is úgy sejtem, hogy tavasszal megint előkerül majd ez a szín nálam :-)

      Törlés
  16. Szia, láttam hogy a pp parishez hasonlítottad, de ez nen egy sokkal élénkebb szín?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Egy olvasóm kérdezte, hogy hasonlít-e, én pedig válaszoltam, hogy lesz összehasonlítás. Ezt már jó ideje meg is tekintheted a blogon:

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/11/a-nagy-holoparbaj-picture-polish.html

      Törlés
  17. Szia, azt láttam ( mellesleg szuper!) de ezeken a képelen sokkal élénkebbnek tűnik mint amiket láttam máshol a parisról, azért kérdeztem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy a Parisnek több arca van, és minden fényviszonyban más, míg a Colour Alike-nál nincsen jelentős különbség. A Paris a Lizzie-hez hasonló: bizonyos fényviszonyokban egészen erőteljes, míg másokban visszafogottabb.

      http://instagram.com/p/vjoiEbuKrH/
      http://instagram.com/p/vjiB79uKkv/

      Emellett a PP lakkban nagyobbak a holorészecskék és határozottabb a holohatás, így ezért is tűnhet sokkal világosabbnak pl. napfényben :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.