2014. december 31., szerda

2014-es kedvenc termékeim – videó

Ismét sikerült még az év utolsó napján közzétennem az egész éves kedvenceimet tartalmazó videót, úgyhogy fogadjátok szeretettel, és legyen nagyon boldog az új év számotokra! 



Kérastase hajolaj, 2620 Ft:

The Body Shop Frosted Cranberry tusfürdő, 1418 Ft:

Testradírkörkép-bejegyzés:

Bioderma SensiBio H2O micellás víz, 2x250 ml, 4329 Ft:

The Body Shop málnás testvaj, 3493 Ft:

Parfümkollekciós videó:

Isana körömlakklemosó, 349 Ft:

OPI Honey Ryder a blogon:
Instagramon:

China Glaze Mingle with Kringle a blogon:

A-England She Walks in Beauty a blogon:
Instagramon:

Sally Hansen Bamboo Shoot, 1235 Ft:
Instagramon:

PP Monroe a blogon:

Yankee Candle Summer Scoop illatcsalád:

Too Faced Chocolate Bar paletta a blogon:

Urban Decay 15th Anniversary paletta a blogon:

PAncsi blogja:

Sleek Contour Kit a blogon:

Sleek Pink Lemonade, 3795 Ft:
A blogon:

NYX Beige szájfény, 1990 Ft:

Avon Oxford Wine a blogon:

3 megjegyzés:

  1. Nekem az év videós kedvencem Te vagy! :) Annyira szeretem a videóidat a stílusod miatt, szeretem, hogy összeszedett, átgondolt és nekem tetszik az is, hogy nincs össze-vissza vágva. :) Sokkal élvezhetőbb így, mert így olyan, mintha elmesélnéd nekünk egy bögre meleg ital mellett. :)
    Karácsonyra kérdezték, hogy mit szeretnék a TBS-ból, mondtam, hogy a Frosted Canberry kézkrémjét, de a Mammutban már nem volt, így a Satsumás illatút kaptam, ami ugye neked is a kedvenc illatod. :) És nekem is az arannyal kombinált csomagolás tetszik jobban. :)
    Testradír és testvaj fronton még mindig a TBS termékeit pusztítom, de egyre inkább érdekel a Ziaja narancsos vonala és a Balea citrusos radírja. Sajnos a múltkor nem volt a DM-ben, amikor néztem.
    A hajam nem egy problémás fajta, de ez a Kérastase hajolaj már régóta motoszkál a fejemben, hiszen egy kis plusz ápolás sosem árt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ennek végtelenül örülök, és szívesen mesélnék meleg ital mellett is, nyáron meg persze egy jó hideg koktélt szürcsölgetve :-D Egyébként van olyan videós, akinek kedvelem a stílusát, de már annyira megvágja a videóit, hogy természetellenesen rövid idő marad csak a mondatok között, ami számomra is zavaró :-(
      Örülök, hogy sikerült egy TBS kézkrémre szert tenned, még ha nem is az áhított illatban, de a Satsuma mindig jó választás helyette :-) A kézkrémet ugyan még nem szagoltam, de a tusfürdő a világ egyik legjobb illata, az biztos!
      A TBS testvajai és testradírjai közül egyébként melyek a kedvenceid?

      Törlés
    2. Ugye, hogy milyen zavaró? :/ Féltem, hogy csak engem zavar és nem említettem sehol, de mivel Te az ellenpélda és jó példa vagy, ezért megírom, mint pozitívum. :)
      Nekem nagyon tetszik a Satsumás illata. És nem is zavar még így télen sem, hogy nem az a kifejezetten téli illat. Jobban szeretem a frissebbeket.
      Mindkettőből csak egyet tudtam kipróbálni, így viszonyítási alapom nincs. A testvaj mangós, a radír grapefruitos. Ha választanom kellene, akkor biztos a mangós a kedvencem a kettő közül, viszont radírban nem tudom elképzelni a mangósat. A grapefruitos pont jó, mert a citrusossága miatt nagyon kellemes használni és a szemcséi is pont jók nekem. :)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.