2014. december 17., szerda

Saját díszítésű ajándékok az utolsó pillanatban – fa ékszerek

A mai bejegyzésben két olyan kis ékszert mutatok meg Nektek, amelyekhez az alapanyagot még be tudjátok szerezni a kreativajandek.hu oldalról, a kifestéshez pedig akár körömlakkot is használhattok, ahogy én is tettem. Viszont tényleg nem árt sietni, hiszen, már csak néhány nap van hátra karácsonyig, és ilyenkor a webáruház maga, valamint a posta is eléggé maximumon dolgozik.

Maga a festegetés egyébként továbbra is idegnyugtató tevékenység a számomra, és mindenkinek jó szívvel ajánlom, arról nem beszélve, hogy akár díszként is elhelyezhetünk egy-egy ilyen apróságot a lakás néhány pontján, na meg nagy sikert arathatunk velük szenteste a családi vacsorán, ha ilyen ékszert viselünk az eseményre. Nekem a terv szerint a fenyők lesznek a fülemben szenteste, és reményeim szerint a gyerekek is értékelni fogják majd ezt az apróságot.

Először az angyalkákat vettem kezelésbe, és a testüket egy Orly lakkal tettem fehéressé, majd kaptak egy réteg OPI-t a havas hatás érdekében, a szárnyukat pedig egy OPI homoklakk tette ilyen szép csillogóssá. A fejük, kezük és lábuk pedig a kedvenc nude Sally Hansen körömlakknak köszönhetően lett ilyen.




Ezután következtek a fenyőfák, amelyek esetében nem is bonyolítottam túl a dolgot: az egyik kedvenc Color Club lakkomból került rájuk három réteg, és már kész is voltam, hiszen már önmagában is visszaadja a fenyő színét és a karácsonyfa csillogását a sok-sok zöld és holo csillám.




A festegetésnek hála pedig teljes mértékben a karácsonyra hangolódott a lelkem, és alig várom már a szentestét...

Nade a lényeg: a webáruházban ide kattintva szemezgethettek a sok-sok ékszer közül, az angyalkát ide kattintva vehetitek meg 635 Ft-os áron, a fenyőfa pedig ugyanennyiért itt érhető el. És akkor még nem is beszéltem a számtalan ajtódíszről, karácsonyfadíszről és egyéb ünnepi termékről, amelyek közül nehéz választani, de a kedvező árnak köszönhetően még sok termék kosárba pakolása esetén sem feltétlenül kell sokat fizetnetek. A karácsonyi termékeket itt tudjátok megtekinteni. A festegetés egyébként hamar megvan, csak egy nagy vízszintes felület kell, ahol zavartalanul megszáradhatnak, úgyhogy azt hiszem, én rendelek is még gyorsan néhány dolgot a családtagoknak és barátoknak...

Ti készültök valamilyen saját készítésű vagy díszítésű ajándékkal az idén?

10 megjegyzés:

  1. A fenyőfa nagyon nagyon tetszik!Persze az angyalkák is! Igazán jó ajándékötlet!
    Mézeskalácsot sütöttem a német barátoknak, munkatársaknak, ismerősöknek! Ez a saját készítésű ajándék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mézeskalácsot kapni én is nagyon szerettem, régebben egy kolléganőm készített ilyet, csak aztán sajnáltam megenni, és ott őrlődtem, hogy mi legyen vele. Végül persze több évig használt dísz lett belőle, és csak akkor váltam meg tőle, amikor már muszáj volt :-)

      Törlés
  2. Sziasztok Lányok! Ha még ma rendeltek azt holnap postára tudom adni, azonban utána már csak a személyes átvételt tudom jó szívvel ajánlani :) Kellemes karácsonyi készülődést Nektek!:)

    VálaszTörlés
  3. Hú ezek nagyon szépek lettek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :-) A Te kulcstartód is nagyon tetszik, örülök, hogy ilyen jó helyre került :-)

      Törlés
  4. A fenyőfa ezzel a lakkal párosítva tökéletes, nagyon tetszik! :)
    Én saját készítésű bonbont gondoltam (különböző ízesítésekkel) a vásárolt ajándékok mellett. Még van rá pár napom, úgyhogy ez még lóg a levegőben... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, sikerül időt szakítanod a bonbonkészítésre, mert csodás ajándéknak hangzik! Lehet, hogy névnapi ajándékként be is vetem majd ezt az ötleted :-)

      Törlés
  5. Csodaszépek. Kedvencem a fenyő.:) Körömlakkot már én is használtam ékszerekhez, én is csak ajánlani tudom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kis fenyő nagy kedvencem lett az ünnepek alatt, és bánom, hogy nem hordhatom hosszabb ideig :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.