2014. december 28., vasárnap

Ti kérdeztétek – személyes videó

A mai videóban a júliusi kérésemre beérkezett kérdésekre válaszolok, így készüljetek fel egy hosszú, személyes jellegű videóra, és arra kérlek Titeket, hogy ha van kedvetek, Ti is válaszoljatok a kérdések közül néhányra, vagy akár mindre. :-)

Link: https://www.youtube.com/Személyes videó – Ti kérdeztétek



Orwell 1984 a blogon:
http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/03/szerdai-konyvajanlo-1984.html

Szandra blogja:
http://www.theverystyleblog.hu/

Citromhab Évi blogja:
http://kandirozottnarancs.blogspot.hu/

Emily csatornája:
https://www.youtube.com/user/emilynoel83

Pixiwoo-ék csatornája:
https://www.youtube.com/user/pixiwoo

Grid Monster Ingrid csatornája:
https://www.youtube.com/user/TheGridMonster

Amarixe Allison:
https://www.youtube.com/user/amarixe

E-mail: djkatybeauty@gmail.com

A most megválaszolt kérdések a következők voltak:

Krisztina kérdései:
Mit dolgozol?
Mi a kedvenc ételed?
Mi a kedvenc filmed/könyved?
Ki az a blogger, akinek szereted a videóit?
Jártál már külföldön, ha igen, akkor hol?
Ha lehetne 3 kívánságod, akkor mi lenne az? 

Mirella kérdései:
Volt-e valami különleges beceneved az eddigi életed során?
Hogy hívtak volna, ha fiúnak születsz?
Melyik a kedvenc Milka csokid?
Használtál-e már eurós boltokban beszerezhető Ingrid Cosmetics termékeket, ha igen mik a tapasztalataid róla?
Hány évesen volt az első csókod?
Milyen országokban jártál eddig? Melyik tetszett a legjobban? Miért?
Mi az álmod?
A cicákon kívül melyek azok az állatok, amiket szeretsz?
Szeretnél-e gyereket, ha igen, milyen nevet adnál nekik? Akár lány, akár fiú. :)
Hányas tanuló voltál a középiskolában?

Edit kérdései:
Hány házi állatod van?
Mióta sminkelsz?
Mi vagy ki inspirált a videózásban?
Hány éves vagy?
Milyen időközönként vásárolsz?
Mit ajánlanál egy kezdő sminkesnek, ami nélkül ne induljon neki a sminkelésnek?

Bogi kérdései:
-Hány éves vagy?
-Mikor kezdted a videózást?
-Milyen a fürdőkádad?

-Szerinted mi lesz 100 év múlva a földön (mármint lesz-e élet,ha igen akkor milyen,vagy nem lesz élet)??

14 megjegyzés:

  1. komolyan fordítással foglalkozol? én is ezt szeretném majd csinálni, jó látni, hogy vannak hús-vér emberek ezen a területen, nekem ez akkora álom, hogy nehéz elhinni, hogy létezik is! *.* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, létezik, és nagyon szeretem ezt a munkát, bár nehéz vele elindulni, de ha beindul minden, akkor már élvezhető és jó módja a megélhetésnek. Remélem, Neked is sikerült majd ezen a területen elhelyezkedned :-)

      Törlés
  2. Nagyon szuper videó lett, sok érdekes infót tudtam meg rólad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm, hogy megnézted :-)

      Törlés
  3. Én kifejezetten örülök a hosszabb videódnak. :)
    Sok-sok mindent megtudhattunk rólak. Az első utazós kérdésnél fel is figyeltem, hogy Szerbia kimaradt, hiszen erről már beszéltünk e-mailben. :)
    Tisztelem benne a nagy állatszeretetedet. Nagyon jó hallani, hogy ennyire a szíveden viseled a kisállatok sorsát. És a kiscicus megint nagyon cuki volt, még ha csak a fülei látszódtak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is elszégyelltem magam, hogy épp Szerbiát hagytam ki, hiszen az egyik legkedvesebb utazós élményem hozzá kapcsolódik :-) Remélem, idén végre visszatérhetek majd oda :-)

      Az állatokkal kapcsolatos hozzáállásom pedig számomra természetes, hiszen felvállaltam őket, felelősséget vállaltam értük, így már csak innen nézve is helytelen lenne megválnom tőlük, de főként az tart vissza, hogy sok állat nagyon rövid időn elpusztul az új gazda gondatlansága miatt. Szóval ez van, nyernem kell egy családi házat :-D

      Törlés
  4. Elvetemült leszek és megválaszolom, mert éppen nagyon ráérek! :D
    1. Jelenleg nem dolgozom. Leérettségiztem anno, utána egy évet itthon voltam. Elkezdtem egy tanfolyamot, ez október 31-én ért véget a gyakorlati vizsgával, így hivatalosan is szakács végzettséggel rendelkezem. Január 17-től kezdődik a műkörmös-kézápoló tanfolyamom, erre várok. :)
    2. Ezt ne egy szakácstól kérdezd. Képtelenség választani! :D
    3. Kedvenc filmem nincs, csak kedvenc mesém és sorozatom. Azok pedig az 1995-ös Herkules és a The Big Bang Theory. Könyvek közül is sokat és sokfélét szeretek: A Pál utcai fiúk (örök kedvenc, számtalanszor olvasva), Eleven testek, Ez vagyok én, Zlatan Ibrahimovic, Tóthék, stb. :)
    4. djkatybeauty. De komolyan! :D Nem nyalás, nem ámítás, rendszeresen megnézem. Számomra ezek azok a videók amik minőségiek és a készítője sem egy idegesítő picsa, hanem nagyon szimpatikus csaj! :)
    5. Ausztria - Bécs és Szlovákia - Komárno, szóval semmi extra, csóróság van.
    6. A páromnak, a családomnak és jómagamnak: egészség, megélhetés és szeretet! Közhely, de ezek igazán fontos dolgok a mindennapi, nyugodt élethez. (...és magamnak jó sok körömlakk, ha minden előző megadatik :))
    7. KáVé. A nevem kezdőbetűi kiejtve pont egy értelmes dolgot adnak ki, így erre rögtön lecsaptak anno a barátaim. :P
    8. Dániel
    9. Oreo, LU és anno a limitált vaníliapudingos *.* (a mai napig fáj a szívem érte, hogy limitált volt és azóta se hozták vissza)
    10. Nem és nem is hallottam róla idáig.
    11. 16 vagy 17. Nem emlékszem pontosan, elég selejtes a memóriám. :D
    12. Pár kérdéssel feljebb ezt letudtam.
    13. Rengeteg álmom van, nem lenne elég a hely, hogy leírjam. A legfőbb és a legközelebbi álmom az, hogy a körmözésből szeretnék megélni és ezzel foglalkozni rengeteget, mert szeretném ha a szenvedélyem és a hobbim a munkám is lenne, amiből el is tudom tartani magamat. Ha szükséges, akkor nem feltétlenül Magyarországon...
    14. Imádom az állatokat. Legszívesebben az összeset örökbe fogadnám vagy sok-sok menhelyet nyitnék, hogy soha ne legyen egyik sem megtelve és igyekeznék mindnek mihamarabb gondoskodó és szerető gazdákat találni. Ha dúsgazdag lennék, az holtbiztos, hogy a vagyonom jó nagy részét állatok megsegítésére fordítanám, fajtól-színtől-mérettől-formától teljesen függetlenül! :) (illetve állatkertben is nagyon szívesen dolgoznék)
    15. Nem. Gyűlölöm őket, rengeteg éve egy csöppet sem változott a véleményem és nem is fog. Azért mert nő vagyok, attól még nem kötelességem szülni és nem kell elvárni senkitől, csak azért mert nő. Nem fogok ebbe mélyebben belemenni, mert nagyon határozott véleményem van erről az egészről és undorom ettől az egész kölyöktémától. A lényeg, hogy soha.
    16. Nem szépítem, örültem ha a kettes mindenből megvolt. :D
    17. Jelenleg egy 7 éves magyar vizsla, aki Mázli névre hallgat. Nem nőtte ki a kölyökkori kajlaságát és a rosszcsontságot sem! :)))
    18. Itthon egyáltalán nem sminkelek, így most ez nagyon off. Előtte is kimerült a szempillaspirálban. Rettentő analfabéta vagyok hozzá és őszintén szólva egyáltalán nem is érdekel.
    19. Nem videózok és nem is szeretnék.
    20. 20 (ez pont így jött ki :D)
    21. Túl gyakran. Nehéz ellent mondani egy gyönyörű Picture Polish-nak vagy egy szuperül kinéző, leárazott F&F darabnak! :)))
    22. Ezt inkább ne tőlem kérdezze meg, tényleg dinka hozzá.. :D
    23. Pár válasszal feljebb látható.
    24. Szintén pár válasszal feljebb olvasható.
    25. Zuhanykabinunk van, így a fürdőbombák célközönsége sem én vagyok. Legalább eggyel kevesebb kiadás... :D
    26. 100 év múlva simán belefér az élet, inkább több ezer évet előrehaladva ijesztőbb elképzelni. Bár lehetséges, hogy akkor meg azon fognak az emberek (vagy valami hasonlók) kiakadni, hogy atyaég, hol van már a kétezres évek...mondják ezt 4022-ben! :D
    El se hiszem, hogy kitöltöttem, főleg TELEFONRÓL, de jól szórakoztam. Köszi a lehetőséget és természetesen tetszett a videó is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nagyon köszönöm, hogy megválaszoltad a kérdéseket, mert kifejezetten élvezetes volt olvasni őket! A szakács végzettség jól hangzik, de a műkörmös-körmös szakma mellett mindenképpen könnyebb magánéletet élni, na meg normális alvásciklust kialakítani... Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a terv, és szerintem menni fog, mert sajnos nagyon kevesen csinálják ezt igazán jól, Neked pedig már eleve a hobbid, így a lelkesedés is megvan hozzá :-)

      A menhelyes dolog egyébként rám is igaz lenne, jó lenne, ha minden állatkán segíteni lehetne, de elsősorban az emberek hozzáállásán kellene változtatni, akik sokszor sajnos eldobható tárgyakként kezelik az állatokat, vagy éppen az ivartalanítást mellőzik, és számtalan kölyök kerül miattuk az utcára (már ha éppen nem végzik ki őket :-().

      A vizsládat a nevemben is simogasd meg, kérlek! Az egyik kedvenc kutyafajtám, és ha összejönne az áhított családi ház, egy vizsla is biztosan szaladgálna az udvarban :-)

      Törlés
  5. Nagyon jó lett a videó. :)
    Jó volt rólad megtudni pár személyesebb dolgot. :)
    Tökfőzelék <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és éljen a tökfőzelék!!!

      Törlés
  6. KanadaKaty :)))))))) Már tudom, miről nem fogok leszállni az elkövetkező pár hétben-hónapban :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, már alig várom a következő hónapokat :-D

      Törlés
  7. Éppen írós kedvem van, néhány kérdést én is megválaszolnék :)
    1. Közgazdász vagyok, controllerként dolgozom, amit azért vicces mondani, mert senkinek semmi fogalma nincs arról, hogy mit is csinálok :D Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy egész nap számolok és excel táblákat gyártok (a főnököm néha Ms Excelnek hív)
    2. Halászlé és csirkepaprikás :D
    3. Nincs feltétlenül egy kedvenc filmem, de miután említetted a Forrest Gumpot, gyorsan megnéztem ismét, mert az elmúlt 1-2 évben nem láttam.
    4. Rajtad kívül talán még Csipkelány Dalma videóit szeretem és ismerem a magyarok körül. Mostanában inkább körmözős, körömlakkozós és nyomdázós videókat szoktam nézni (pl Nailsatmp4fun)
    5. Főleg a környező országok: Asztria, Románia, Horvátország, Szlovákia + Csehország, Németország, Belgium
    9. A Milka nekem túl édes csoki, illetve igen ritkán eszem cukros csokit, de ha mégis, akkor csak és kizárólag a Chocolate Dessert, mert ez nem olyan tömény édes, mivel étcsokihab van a közepében
    14. Nagyon szeretem az állatokat, általános iskolás koromban állatorvosnak készültem évekig (a szüleim teljesen kétségbe voltak esve, állandóan azzal riogattak, hogy majd álló nap disznókat kell herélnem falusi állatorvosként). Jelenleg leginkább pénzadományokkal és állateledellel segítem az állatvédők munkáját, de elhatároztam, hogy ha nagyobb otthonunk lesz, akkor szeretnék ideiglenes befogadóként működni (így több állaton is tudnék segíteni)
    15. Nem pontosan tudom, mi volt a kérdés, talán az, hogy szeretnél-e gyerekeket. Nyilván én is, csak még mindig nem tudom, hogy mikor... Ha lehet választani, akkor ikreket szeretnék, mert addigra már bőven benne leszek a korban és így lenne időtakarékos (de ha jól emlékszem, erről Te is hasonlóképp vélekedsz :)
    16. Általánosban kitűnő tanuló (ha mégsem, akkor csak azért, mert a galád tesitanár nem adott ötöst :) Később már azért nem voltam kitűnő, de 4,2 -4,5 körül mozgott az átlagom. Ez igaz volt a középiskolára és az egyetemre is
    17. Az állatkáimat ismered, Jäger és Brandy cicák

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ms Excel :-D Na tessék, így a becenevedet is megismerhettük :-D

      Köszönöm, hogy megválaszoltad ezeket a kérdéseket, azért néhány újdonságot is megtudhattam így Rólad :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.