2015. február 2., hétfő

A nagy holopárbaj, 2. rész – Picture Polish, Dance Legend, A-England és társaik


Még novemberben közzétettem a Naillandes zsákmányolásaim eredményeként felgyűlt holo lakkok és hasonmásaik összehasonlítását, mostanra pedig tovább bővült a gyűjteményem, így gondoltam, ismét megosztok néhány képet a szebbnél szebb lakkokról. Van olyan lakk, amely már az előző részben is szerepelt, most azonban másik lakk(okk)al vetem össze, így érdemes lehet visszalapozni a mostani átböngészése után (ide kattintva megtehetitek). Ezáltal remélhetőleg segítséget tudok nyújtani, ha netán két, leheletnyivel különböző lakk között őrlődtök, vagy épp nem tudjátok eldönteni, hogy a mikroméretű vagy nagyobb holoszemcséket válasszátok.

A múltkorihoz hasonlóan a színek neve után ismét zárójelben jelzem, hogy melyik lakkból hány rétegre volt szükség.

Picture Polish Paris (3), Dance Legend Last Serenade (2), Rival de Loop Dreamland (2), Colour Alike 510 (2), Moyra 256 (2), Picture Polish Pirouette (3):






A-England Saint George (2), Colour Alike 496 (2):






China Glaze Glistening Snow (2), Crystal Nails Holoprism 400 (3), Colour Alike Sinner Lady (3), Moyra 251 (2):






Colour Alike Black Saint (2), Zoya Storm (3):






Picture Polish Shy Violet (4), Colour Alike 531 (3):






Dance Legend Cosmic Rainbow (2), Dance Legend Anthem (3), Picture Polish Pandora (2), Colour Alike 497 (2):






Dance Legend Danger Danger (2), Picture Polish O'Hara (2):






Picture Polish Eyre (2), Dance Legend Neptune (2):






Colour Alike 534 (2), Dance Legend Optical Illusion (2), Picture Polish Moscow (2), Picture Polish Monroe (3), Colour Alike 503 (2):






Moyra 255 (2), Picture Polish Lizzie (3), A-England Princess Tears (3), Crystal Nails Holoprism 403 (3), Rival de Loop Cute Candy (3), Colour Alike 511 (3):







Nektek megvan ezek közül valamelyik lakk? Melyik a legkedvesebb holohatású lakkotok?

24 megjegyzés:

  1. Hű mennyi szépség! :)
    Nem túl sok holo lakkom van. Rival de Loop, Moyra és néhán saját készítésű.
    A Colour Alike lakkokból szerettem volna rendelni tavaly, de sosem volt készleten mindegyik szín, amit szerettem volna, így elmaradt.
    Most a Picture Polish Paris lakkal szemezek, olyan szép a képeken. Örömmel látnék vele egy szép manikűrt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holo lakkból egy idő után csak gyűlnek és gyűlnek a színek, esetemben legalábbis így van :-) Annyira szépek, hogy nem lehet velük betelni, és minden évszakban indokolt a viselésük: télen a jegességük miatt, tavasszal és nyáron pedig a napfénnyel kötött barátságuk miatt :-)

      Törlés
  2. Aztamindenit, de kirabolnálak :) Nekem egyébként a Saint George-ból tökéletesen elég az egy réteg :O Neked nem? Mi miatt kell a kettő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-D A Saint George kis körmökön természetesen tökéletesen fed már egy rétegben is, de ha nem ügyes az ember, és ráadásul nagyobb felületről van szó, mint pl. a körömmargaréta esetében, azért elkél a kettő :-)

      Törlés
  3. Nekem ezek csak képekről ismerősek, sajnos ezek azok, amiket nem engedhetek meg magamnak. :/ Viszont a képeid gyönyörűek, használd a lakkokat egészséggel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy, és remélem, azért találtál pl. néhány Colour Alike-ot az összehasonlításomban, amely elnyerte a tetszésed, mert sok esetben még jobban is fednek, mint a drágább társaik :-)

      Törlés
  4. A bordó színű körömmargarétánál elmorzsoltam egy könnycseppet a gyönyörűségtől... :D A Rival de Loop Dreamland pedig meglehetősen kíváncsivá tett. :):):) Nagyon klassz gyűjtemény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bordó színű holo lakkok a legeslegszebbek közé tartoznak, az biztos :-)

      Törlés
  5. akkor én ezt a posztot ahogy van bevágom a kedvencek közé, az istenek áldása és a tiéd is, a pénztárcám zokog - de legalább nem tanácstalanul válogatok, köszönöm <3

    VálaszTörlés
  6. Végem van, imádom, mind kellene :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, én is így vagyok az újabban megjelenő holókkal :-D

      Törlés
  7. Nagyon jól jön egy ilyen összehasonlító poszt, én bizony elvesztem már a sok márka és finis között. Sajnos ezek közül egyel sem rendelkezem, de érzem, hogy nemsokára eljön az én időm is. :) A Saint George régóta tetszik, de most a Color Alike meggyőzött. Illetve az összes Dance Legend csodás, és kiemelkedően gyönyörű. A PP-k közül pedig a Monroe a legszebb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznodra vált ez a bejegyzés, a Saint George pedig sokak álma, de a Colour Alike ára sokkal meggyőzőbb, és szerencsére valóban alig van különbség köztük :-)

      Törlés
  8. Atyaég mennyi szépség! :D Legjobban innen a Saint George és a Shy Violet tetszik *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Saint George sokak fejét elcsavarja, az biztos, és nagyon tudom ajánlani megvételre, mert ráadásul öröm vele dolgozni, és csodásan is fed :-)

      Törlés
  9. Hűűűűűhaaaaaa..... nem vagy kispályás körömlakk ügyben sem! =)
    Csodás gyűjteményed van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kissé elragadtattam magam, úgy érzem :-D

      Törlés
  10. Most utálni fogsz, de a rózsaszínek közül a Dreamland és a Moyra lényegesen rózsaszínebb, mint a képen. Dreamland itt figyel rajtam, meg is lepődtem, mikor megláttam, hogy ez élénk lakk, nem erre számítottam.
    Sinner Lady, Black Saint sajnos inkább csak fényben holos, de abban aztán nagyon. Nyomdázni szoktam velük, sajnos fogynak, mint a fene.
    Az O'Hara és a bordó CA pont ilyen :), szerintem a Monroe szebb, de itt nem látszik annyira a különbség (na jó, kicsit, és nincs meg a Monroe, bár mindig szépnek tartottam, de ennyi pénz..hm-hm, majd máskor veszem meg.)
    A Pandora nagyon tetszik régóta, de igazából csak világosban, azért ahhoz drága nem? Mindenhol azt írják, hogy sötét, de nem tudok dönteni, mennyire? Ez a CA 497 ez azért lényegesen világosabb, mint a winter holo lilája, nem? Nekem csak az van meg, na az sötét, de nagyon szép. Ha az a különbség, hogy a Pandora kevésbé holos, inkább a CA-t veszem meg, olcsóbb és kisebb kiszerelés, bár nem tudom, van-e értelme két lila CA-lakknak :) árnyalatnyi különbséggel. Otthon ilyeneket nem kérdezek, mert őrültnek néznek.
    Nagyon köszi az összehasonlító képeket, én skót vagyok, nem kenném műanyagra a lakkokat :) Bár másnak szoktam lakkozni az én lakkjaimmal, de az más :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy foglak utálni, ne hülyéskedj már! A rózsaszínek az én képernyőmön színhűek, de nagyon sok mindentől függ, hogy hol hogyan jelennek meg :-)

      A Sinner Lady és a Black Saint nálam még nem került nyomdázásra, de akkor ezek szerint bátran nyúlhatok hozzájuk ilyen céllal, köszönöm a tippet! Remélhetőleg a Colour Alike soha nem szünteti meg őket, mert gyönyörűségesek :-)

      A lilák terén szerintem is jobban jársz a Colour Alike által nyújtott alternatívával, mert jobban is fed, és ha megvan a Winter Holo és emez, akkor már két kellően eltérő, gyönyörű lila holo boldog tulajdonosa lehetsz :-)

      A műanyagra kenés csak egy körömnyi mennyiség, és jó volt nekem is egymás mellett látni őket, úgyhogy részemről megérte, de amúgy én is nagyon skót vagyok velük kapcsolatban, mert igazi kincsek a számomra :-D

      Törlés
  11. Káprázik a szemem ettől a sok holo csodától *.* Azért a Saint George még mindig a legkedvencebb kedvencem ^^

    VálaszTörlés
  12. Hú, nekem a Moyrák tetszenek a legjobban, nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  13. Mind nagyon szép. :) Nekem a Moyrák vannak meg, mert sajnálnék 2000-3000 Ft-okat kiadni egy-egy ilyen lakkért. És örömmel látom, hogy nem is nagyon maradok le semmiről, hogy ezek a lakkok vannak meg nekem. :) De már kijöhetne a Moyra is egy sötétebb vonallal a holo lakkok közül. :D Egy sötétebb lilát, kéket, zöldet el tudnék képzelni. :D

    VálaszTörlés
  14. Jó a kérdés. Valamiért hanyagoltam mostanában az Englandokat, aztán felkentem,amit tegnap láttál rajtam...és menet közben kijelentettem, hogy az England lakkok holo intenzitása a legjobb, legalábbis számomra. Mondjuk amit Ciiska kevert ki nekem az is tetszik, meg amiket Flórától kaptam.

    VálaszTörlés
  15. Ezzel én is pontosan így vagyok :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.