2015. február 4., szerda

Tóték – Pure by Pixibox, 2015. február – videó

Ma ismét bontogatás zajlik a csatornán, és ezúttal a csupa natúr terméket tartalmazó Pure by Pixibox a téma. Nekem nagyon szimpatikus ez az első kiadás, de ha kíváncsiak vagytok az első benyomásaimra, nézzétek meg a videót. :-)

Link: https://www.youtube.com/Pure by Pixibox, 2015. február




A Pixibix honlapja:
www.pixibox.hu

17 megjegyzés:

  1. Gondolkoztam, hogy megrendeljem ezt a natúr dobozt Pixiéktől, de végül letettem róla. Összességében tetszik a tartalma, de nem hullajtok könnyeket, hogy nem lett az enyém. Szeretem a természetes összetevőjű termékeket, de nekem semmi sem tűnik "must have" dolognak benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon örülök, hogy az enyém lett, mert minden darabja jól kihasználható, és régi kedvencek is felbukkantak benne, szóval van esély rá, hogy amúgy is vettem volna egy-két hasonló dolgot, így viszont meglepődtem, és jobban meg is éri egy ilyen doboz, mint ha külön-külön vesszük meg a termékeket. Egy szó mint száz: szeretem :-D Ja, és persze nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen téma köré épül majd a következő :-)

      Törlés
  2. Szerintem remek kezdeményezés ez, hiszen manapság tényleg egyre többen ügyelnek a nyuszis matricákra. Azonban, ahogy mondtad, sajnos nem a legolcsóbbak, így ez a doboz azért is jó, mert aki befektet rá, az több márkát megismer és utána majd bátrabban próbálkozik, rendel. :)

    A szemöldököd, pedig csodaszééép!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, próbacsomagnak is ideális, nekem pl. szép hosszú kívánságlistám lett Calena termékekből...

      A szemöldökömet pedig élőben kicsit soknak is éreztem már, de videóban egészen jól mutat, de hát ez a kettősség a valóság és a képek között mindig is megvolt :-) Mindenesetre örülök, hogy tetszik :-)

      Törlés
  3. Na most màr bànom, hogy nem rendeltem meg :/ nagyon szupi kis csomagnak tűnik. A Calena màrkàról még nem hallottam ezelőtt, de a Greenland és a Lavera nem idegen nekem, több terméküket is próbàltam màr és egytől egyik nagyon tetszettek :) . A narancsbőr elleni olajat egyébként szerintem lehetne úgy is hasznàlni, hogy hozzàkevered egy testàpolódhoz, vagy készítesz egy natúr shea vaj habkrémet és ahhoz kevered hozzà, így nem ütik az illatok egymàst. Nehéz lehet csakúgy kenegetni, főleg hogy nincs szűkítő a szàjàn.
    Szerintem nagyon megérte az àràt ez a kiadàs, engem legjobban a Calena kézkrém és a Lavera àpoló krém érdekelne (remélem lesz róluk teszt *-* )...én se vagyok oda a Nivea termékéért :) Legközelebb szerintem én is lecsapok egy ilyen natúr pixiboxra. Nem tudod, hogy milyen gyakran fog megjelenni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még azt akartam írni, hogy nagyon jó a hajad a videóban! :) Jól àll így egyenesre formàzva is :)

      Törlés
    2. Az olajjal kapcsolatos ötleted nagyon tetszik, köszönöm a tippet! Valóban hasznos lenne így használnom, ha már csak 10 ml-t kaptam belőle :-)

      A Calena kézkrém és a Lavera krém egyaránt zseniálisan jó, fogok is rendelni belőlük a család nőtagjainak, annyira bejöttek, úgyhogy biztosan lesz szó róluk kedvences videóban, de az ötleted nyomán egy utólagos, tapasztalatokról beszámoló bejegyzés is lehetséges még :-)

      Törlés
    3. Ui.: A hajamat azért hordom így ritkán, mert sajnos másnapra teljesen lelapul, ha nem hullámosítom be, de a visszajelzések alapján szerintem lesz máskor is így videóban :-)

      Törlés
  4. Alig várom már, hogy nekem is megjöjjön. De valószínüleg csak holnap fog. Életem első pixiboxa.

    http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, Te is ennyire elégedett voltál vele :-)

      Törlés
    2. Én imádtam, a kézkrémet minden reggel használom illetve munkában is bekenem vele. Órákig érezni az illatát

      Törlés
  5. Szuper ebben a videóban a hajad :) Amúgy öröm volt hallgatni a videót, olyan választékosan beszélsz. A kézkrémek terén, ha kísérletező kedvű vagy, ajánlom a Crema di Cupra nevű krémet, talán patikában lehet venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a hajam ezek szerint egyenesen nagy sikert arat. :-) Nagyon örülök, hogy tetszett a videó, az ajánlott krémnek pedig mindjárt utána is nézek kicsit, köszönöm a tippet :-)

      Törlés
  6. Sokat hezitáltam rajta, de végül nem rendeltem meg, főleg a - számomra - ismeretlen márkák miatt. Kicsit bánom, de szerencsére nem annyira, hogy kardomba dőljek miatta.Viszont kedvet csináltál a Greenland termékekhez, eddig nem próbáltam egyet sem, de holnap megnézem őket.
    Jó volt a videód, aranyos a fel-felbukkanó macskafarkinca :)
    Melinda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Greenland termékeket Müllerben is be tudod szerezni, de sokszor sokkal drágábban, mint az internetes oldalakon, így javaslom, hogy járj utána, hogy hol mennyiért vesztegetik őket. Mindenesetre szuper termékek, nekem pl. a mangós kézkrémük is nagy kedvencem :-)

      Törlés
  7. Először is: most is szuper a hajad! :) Másodszor pedig örülök, hogy már én is átélhetem a Pixi-élményt egy kolléganőmnek hála, így a Pure doboz termékeit is tegnap megtapizhattam, megszagolgathattam :D Jó kis dolgok voltak benne, tényleg megérte a pénzt, amit kértek érte! A tiedben is nagyon szuper dolgok voltak, ja és egyébként nekem a csomagolások különösen tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-) A doboz élményét pedig tényleg jó átélni, milyen jó, hogy a kolléganődnek hála Te is belekóstolhattál, nálunk sajnos soha nem volt jellemző az ilyesfajta kedvesség. A csomagolások pedig valóban nagyon guszták, nekem talán a Greenland radíré a kedvencem :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.