2015. március 31., kedd

Játékfelhívás – páros kulcstartók díszítése a kreativajandek.hu jóvoltából

Emlékeztek még a kulcstartó-díszítéses videómra? Ha nem, akkor itt tudjátok megtekinteni, és ehhez kapcsolódik a játék is. Minden fontos tudnivalót alább olvashattok, de ha további kérdéseitek lennének, várjuk őket a megjegyzések között. :-) (A játékleírás Edit tollából származik.)

Balra pedig azt a kulcstartópárost láthatjátok, amely a páromat és engem ábrázol: míg ő katona, rám a farmer-blúz összeállítás jellemző, így próbáltam ezt visszaadni a kulcstartókon. Természetesen az őt ábrázoló figura sokkal jobban tetszik, de összességében elégedett vagyok az eredménnyel.


A játék neve:

A kreativajandek.hu páros kulcstartóinak kreatív dekorálása.

A játék leírása:

Aki szeretne részt venni a játékban, az küldjön egy e-mailt az info@kreativajandek.hu címre, és jelezze résztvételi szándékát. Mindenki aki jelentkezik, az 2015. április 11-én a Blogtalálkozón (Westend) kapja meg a kulcstartókat. Mindenki 2 figurát kap: fiú-lány, vagy fiú-fiú vagy lány-lány. Aki nem jelzi, milyen összeállítást szeretne, az automatikusan fiú-lányt kap, vagy azt, amiből még van készleten. A feladat, hogy a figurákat a lehető legkreatívabb módon kell dekorálni. Bármilyen technika megengedett! Örülnénk, ha egy-egy szakma megjelenne  a figurákon (pl.: szakács -fiú és légiutaskísérő-lány) vagy ha egy menyasszonyt és főlegényt jelenítenétek meg, de természetesen lehet pöttyös vagy csíkos stb. is.

Az alkotásról készült (jó minőségű) képet töltsétek fel a kreativajandek.hu Facebook oldalára, vagy küldjétek el e-mailben a fenti címre legkésőbb 2015. április 20-ig

Zsűri:

Az alkotásokat DJKaty és Edit a kreativakandek.hu-tól fogja értékelni.
Eredményhirdetés: április 24.

Nyeremény:

A nyertes bármit választhat a páros kulcstartóink közül (kivéve a plexi termékeket): http://www.kreativajandek.hu/csaladi_kulcstartok_90/emberalakos_kulcstartok_123/paros_fali_kulcstartok_131

Ezen túl minden, a játékban részt vevő és képet feltöltő játékos kap egy 25%-os kedvezményre jogosító kupont bármely termékünkre.

Azzal, hogy feltöltöd vagy elküldöd a képet az alkotásodról, beleegyezel abba, hogy azt a kreativajandek.hu webáruház használja és megjelenítse az oldalán. Aki hozzájárul, annak a nevét is feltüntetjük a fotója mellett.

Jelentkezni lehet:

2015. április 9-ig az info@kreativajandek.hu email címen. Ha személyesen nem tudsz eljönni a blogtalálkozóra, a barátnőd viszont igen, akkor is jelentkezhetsz. Ebben az esetben a barátnődnek adjuk oda a Te kulcstartóidat, aki eljuttatja neked. Egy lány legfeljebb 1 másik lánynak viheti el a kulcstartóját. 

8 megjegyzés:

  1. Jelentkeztem bár nem biztos, hogy végig ott tudnék maradni a találkozón, arra kell valahol jelentkezni?

    http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. pedig úgy dekorálnék én is, de ebből így sajnos kimaradok. :( :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Manna! Ha budapesti vagy vagy jársz Pesten akkor oda tudom Neked adni máskor is a kulcstartókat! Illetve nincs valaki aki elvihetné Neked? Edit

      Törlés
    2. Kedves Edit!
      Sajnos elég messze lakok Pesttől és nincs senki, aki eltudná nekem hozni, de azért köszönöm. :)

      Törlés
  3. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
    And I already can't wait for the new one!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon szuper lehetőség :) már elképzelésem is lenne, de sajnos miskolci vagyok és ismét nem tudok a talira menni :/ pedig régóta nézegetem a honlapot, a kulcstartók mellett a betűs kockák a nagy kedvenceim ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lora! Írj levelet az info@kreativajandek.hu-ra és megpróbálom összehozni, hogy részt vehess a játékban :) Edit

      Törlés
    2. jajj elbambultam.. köszönööm :) írtam Neked.

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.