2015. március 10., kedd

Picture Polish Paris – a legextrább korallom

Legalábbis azt hiszem, nevezhető korallnak összességében, annak ellenére, hogy rengeteg arca van ennek a szépségnek. Minden fényviszonyban teljesen mást mutat, de mindegyikben tetszik, és nagy eséllyel pályázik a következő körömlakkozásomnál is, mert a képek alapján kedvem lenne ismét ezt viselni.

Egyébiránt szeretném jelezni, hogy nem célom körmös blogba átmenni, de csak nemrég váltam ismét sminkkompatibilissá, így jó ideig jobb híján a körmeim kapták a főszerepet.

A Paris nevű csodalakk a Picture Polish alkotása, és tagadni sem tudnám, mennyire odavagyok a lakkjaikért, hiszen az Instagram-fiókom és a blog is tőlük hemzseg mostanában. Ez a példány ráadásul két rétegben tökéletesen fed, az ecsetével egy álom a körömfestés, és alap- és fedőlakkal tartós is, ugyanis takarítás és sok-sok gépelés mellett is sérülésmentesen bírta a 4-5 napos unalomküszöbömig.

A színe pedig egy csoda, és tökéletesen illeszkedik a tavaszi hangulathoz is, az alapszíne például tulipánban is jól mutatna, de egy csinos tavaszi kardigán vagy kabátka is jól nézne ki ilyen árnyalatban. A körömlakk azonban a Picture Polish esetében már megszokott holopelyheket is tartalmazza, így aztán ez esetben is garantált a körmök folyamatos nézegetése, amint napfény vagy lámpafény éri őket.

A különböző fényviszonyok esetében egy-egy Instagram-fotót is mellékelek, mert valahogy úgy érzem, ennél a lakknál a telefonos képek sikerültek jobban, és ez a lakk ezeken pompázik igazi szépségében. A képek januáriak, tehát már saját körmön viseltem a lakkot, ugyanakkor a körömformán látszik, hogy még kerestem a tökéletes reszelési módszert (mára úgy érzem, megtaláltam).

Természetes fény:




Lámpafény:





Vaku:





A körömlakkot a Naillandnél tudjátok megvásárolni, bár jelenleg éppen készlethiányos, de remélhetőleg hamarosan készletfeltöltés várható.

Nektek megvan ez a lakk, vagy van hasonló árnyalatotok? Milyennek írnátok le Ti a színét?

18 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a lakk! Köszönöm a díjat! ;)

    VálaszTörlés
  2. Eddig a te bejegyzésedben tetszik a legjobban. Komolyan mondom, "megkívántam". :)
    Lehet Flóra eladja az övét, szóval tuti megveszem, ha megválik tényleg tőle. Ha nem akkor majd ha kapható:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon szép darab, csak éppenséggel nem mindegyik ilyen árnyalatú, mint ezt megtudtuk a Tiéddel való összehasonlításból :-( Pedig ez a hidegebb, csak lámpafényben sárgás árnyalat a nyerő, úgyhogy kár érte :-(

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a lakk, a Moscow mellett ez tetszik leginkább a PP lakkok közül ^^ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudni kell róla, hogy az újabb darabok egy pöttyet narancssárgásabbak, legalábbis Eleni lakkjával összehasonlítva erre derült fény. A Moscow pedig valóban csodás, de nálam a Monroe is örök kedvenc marad :-)

      Törlés
  4. Csodás ez a lakk, annyira, hogy már kénytelen voltam megvenni belőle az utánpótlást, ugyanis kevesebb, mint fele van már csak az első üvegben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azta, nem semmi, mennyit elfogyasztottál belőle! Sikerült teljesen azonos második darabot beszerezned belőle?

      Törlés
  5. Gyönyörűszép!
    Drágállom a PP lakkok árát, de ez nagyon piszkálja a fantáziám, úgyhogy még az is lehet, hogy ez lesz az első PP-m :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen javasolom a személyes megvételét, mert ki tudja, vajon ilyen korallos darabot kapnál-e, vagy a narancsosabb sorozatból kerülne Hozzád :-)

      Törlés
  6. a első PP lakk, amire végre azt tudom mondai, hogy kell! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor szerencsés a pénztárcád, mert nálam nagyon kevés olyan van, amelyikre azt tudom mondani, hogy nem kell :-D

      Törlés
  7. Nagyon szép, egyértelműen korallnak írnám le :)

    VálaszTörlés
  8. Nem, valahogy nem jön be. Egy db korall lakkom van, annyira tetszik máson, de magamon nem bírom elviselni. Pedig szuper nőies szín, de mégsem hordom szívesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok minden befolyásolja ezt a dolgot szerintem, a körömformától kezdve a bőrtónusig, és nekem is van olyan, ami másokon szupernek látszik, rajtam viszont valahogy nem az igazi :-(

      Törlés
  9. Fáj érte a szívem, talán majd egyszer az enyém lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szeretném jelezni a lehetséges árnyalatkülönbséget, ami miatt érdemes lehet személyesen megvizslatni a megvétel előtt :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.