2015. április 23., csütörtök

The Balm Nude'tude – tavaszi smink NYX- és Sleek-fűszerezéssel

A tegnap bemutatott palettával elsőként egy tavaszi sminket gondoltam stílszerűnek mutatni, bár általában ennél sötétebb sminkekhez használom a színeit. Hogy még inkább meglegyen az évszakhoz illő hangulata, egy igazán tavaszi NYX ajakkencét választottam, a pirosító viszont egy őszi kiadású Sleek termék volt, de a kis mennyiségben történő felvitel miatt szerintem a legszebb évszakban is megállja a helyét.



A sminkhez öt színt használtam fel a palettából: a hihetetlenül pigmentált Sassy került a belső szemzugba, a Stubborn a mozgó szemhéjra, a külső V-be a Selfish, a szempillasorhoz a Sexy, a mélyítővonalba és a szélek elsatírozásához pedig a Sultry lett a választottam.

Alapozóként a Max Factor Xperience Fair Sugar Cane árnyalatát választottam, amely még egy Szépségboxomban került hozzám, és a múlt hónapig méltatlanul hanyagoltam, pedig zseniálisan jó, korrektorként a MeMeMe Correct & Perfect Concealer Kit Buff árnyalata volt a segítségemre, kontúrozásra pedig a jól bevált Sleek Contour Kitre esett a választásom. A pirosító szintén Sleek, méghozzá az Antique árnyalat, amelyet a Vintage Romance palettával együtt mutattam be annak idején.

Azt hiszem, a szájra való kence teszi igazán tavaszivá ezt a sminket, amely egy NYX termék, méghozzá a Soft Matte Lip Cream termékcsalád Istanbul nevű árnyalata (tegye fel a kezét, akinek szintén a Hungária slágere jár az eszében e szó hallatán). Még tesztelés alatt áll a társaival együtt, de szeretnék majd róluk részletes tesztet is hozni, és a rúzsos videókban is felbukkannak majd, mert bizony megérdemlik a figyelmet. A szempillaspirál is kedvenc-gyanús, mert a nagyon természetes hatástól a drámaiig építhető, és három rétegben sem csomós, ez pedig a Benecos Multi-Effect spirálja.

Természetes fény

Természetes fény

Vaku

Vaku

Vaku

Most pedig Rajtatok a sor: a Nude'tude melyik színeivel szeretnétek következőként sminket látni?

17 megjegyzés:

  1. Szép lett a smink! :)
    Én is használom most tavasszal is az Antique pirosítót, finoman felvive nagyon szép ilyenkor is.
    Én a Stand-offish színt nézném meg sminkben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! A Stand-offish-smink már kész van, csak szerkesztésre várnak a képei, de a napokban megmutatom majd :-)

      Törlés
  2. Hű, nagyon tetszik ez a smink, igazán jól mutat rajtad! :) Én a Sexy-Serious párost nézném meg, mostanában odavagyok a sötét sminkekért. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! A sötét sminkre sort kerítek hamarosan, köszönöm a színtippeket :-)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, és ez a smink Rajtad is nagyon jól mutatna szerintem :-)

      Törlés
  4. Nagyon jól áll neked ez az ajakszín. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem is tetszett, pedig eléggé határozott szín, és a mattsága is furcsa, de valahogy mégis megszerettem :-)

      Törlés
  5. Csodás a szemsmink, de engem most az ajkaidon lévő NYX termék nyűgözött le igazán - hol lehet ezeket az ajakkrémeket beszerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, a NYX ajakkrémet pedig Müller drogériában a legegyszerűbb talán beszerezni, de online is van rá mód, többek között a Shopline kínálatában :-)

      Törlés
  6. Nagyon szép lett! Korábban nézegettem már ezt a palettát, de sosem állt a kívánságlistám elején. De annyira szépet csináltál vele, hogy felkerült arra a képzeletbeli listára! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a paletta iránt, és közel tökéletes darab egyébként, igazából nehéz is benne kivetnivalót találni, hiszen matt szín is van benne, épp a megfelelő árnyalatokból, és ezek is pigmentáltak :-)

      Törlés
  7. Nagyon szép vagy Katy, és persze a smink is csodás. :)

    VálaszTörlés
  8. Annyira jól áll ez a smink, a színek is csodásak és Te is nagyon szép vagy! :]
    És persze ez a kis pin up csajos" paletta is nagyon bejön... :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy, köszönöm szépen! Ez a paletta most nagyon közel áll a szívemhez, és tavaszra is ideális színeket tartalmaz, úgyhogy mostanában ismét a rózsaszínes vonalon mozognak a sminkjeim :-) A palettát pedig nagyon tudom ajánlani, mert csodás minőségű, és a színek is jól kihasználhatóak :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.