2015. június 30., kedd

Ikerposzt Nikkiivel – csokis smink kihívást jelentő színekkel

Az elmúlt hét erőteljesen internetmentesen telt számomra, ugyanis a körmöm letörése után a szemem alatt és a kezemen megjelenő ekcéma tarkította a napjaimat, így aztán csak a legjobb minőségű termékeket mertem felkenni, és a sminkelés is elmaradt. Mostanra szerencsére jól vagyok, ami legfőképpen a Mádara és Bioderma termékeimnek köszönhető, így végre megalkothattam a sminket, amelyben Nikkiivel a második Ikerposzt témájaként megegyeztünk.

A dolog lényege ismét az volt, hogy kihívást is jelentsen a dolog, ezért három össze nem illő színt választottunk: az első sor első csillogós sötétbarnája, a második sor matt rózsaszíne és a felső sor matt barnája volt a kikötés, ezek mellé pedig még fekete szín is használható volt. Nikkii az I Heart Chocolate palettát, én pedig a Chocolate Bart használtam a feladathoz.


A fekete behívása helyett a paletta saját, legsötétebb matt barnáját (Triple Fudge) használtam fel mélyítéshez, ezenkívül pedig a szemhéj egészére került a Strawberry Bon Bon, a külső V-be és a mélyítővonalba a Milk Chocolate, a szempillatövekhez és onnan felfelé satírozva pedig a Gilded Ganache.



A lefelé néző szemes képek közül egyedül az egyik telefonos sikerült vállalhatóra, így ezt mutatom meg Nektek:


Világos szájfénnyel vagy neon rúzzsal igazi nyári smink is lehetne, ezzel a viszonylag sötétebb szájszínnel viszont ideális randisminknek találtam. Az orcákon egyébként az örök kedvenc, már nem kapható Oriflame pirosítóm van, a számon pedig az Avon Wine With Everything nevű rúzsa egy szintén Avon szájfénnyel kombinációban.

Ne felejtsétek el megnézni Nikkii sminkjét sem, hiszen a rendkívül szerencsés szemforma mellett csodás szemfestéseket is készít, így már én is alig várom, hogy láthassam a kész művet. :-)

8 megjegyzés:

  1. Szép lett, igazán Katy-s :) Ritkán láttalak ilyen matt rózsaszín szemhéjpúderrel, de tetszik, szerintem kifejezetten jól áll :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik a sminked. :)
    Remélem, hogy az ekcémád is szépen javul és a körmöd is növöget. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett,tényleg jól áll:)

    VálaszTörlés
  4. Mindkettő nagyon jó lett és külön tetszik, hogy nem egyforma füstöset csináltatok! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Katy! Mikor lesz új vidó? Minden héten annyira várom, hogy legyen Tőled valami :-)

    VálaszTörlés
  6. Merre vagy Katy? Mikor lesz új videó? Már elvonási tüneteim annak.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.