2016. január 5., kedd

Lush Lord of Misrule – a nagyonzöld szerelem

Öt héttel ezelőtt csodás tesztelésre váró csomagot kaptam a Lush Hungary csapatától, és azóta is lelkesen használom minden darabját. Elsőként természetesen a kifutó LoM krémtusfürdőt veszem sorra, hiszen igyekeznetek kell, ha még szeretnétek lecsapni akár rá, akár a fürdőbombára. A féláras készletek vészesen fogynak, így jobb, ha siettek! A fürdőbomba-tesóról ide kattintva olvashatjátok el a tavasszal írt tesztet.

A csomag tartalmát is megörökítettem még a kézhezvételkor, és persze Instagramon is beszámoltam a hírről, így két közös képet is láthattok róluk:



Aztán persze magát a zöld-séget is megörökítettem:


Nos hát, róla azt kell tudni, hogy valóban a képen láthatónak megfelelően zöld. Nagyon zöld. Tehát a kád, a csempe és mi magunk is nagyon zöldek leszünk a használata közben, azonban mindhárom helyről könnyen eltávolítható a szín egy egyszerű leöblítéssel. Gond tehát nincs, és igazán üdítő élmény egy ennyire színes termékkel fürdeni. Emellett az illata MESÉS. Elolvastam a tavalyi tesztet a fürdőgolyóról, és így már emlékszem az illatára: erőteljes vaníliás csoda volt, ugyanakkor nyomába sem ért a tusfürdőnek. Ennek ugyanis konkrétan karácsonyillata van. Nem a szegfűszeges-fahéjas-édes fajta, bár mindhárom illatjegy megtalálható benne, csak nem a megszokott formában és arányban, mégis egyértelműen karácsony. Ez pedig a bőrünkön is érezhető még órákkal később is. Este nyolcas fürdés esetén másnap reggel hatkor is egyértelműen jelen van még. Ami ugyebár nem kis teljesítmény.

Egy dolgot tudok ellene felhozni, amit nem tudok hova tenni: nagyon híg. Köpköd össze-vissza, így aztán nehezen kezelhető dologról van szó, és egy idő után a saját kupakja is vele lesz vele, valamint az oldalán is végigfolyik, és nehéz a megfelelő mennyiséget kiadagolni belőle. Node nincs itt gond, csak keresni kell egy megfelelő pumpát, amely illik a szájára, beletekerni, és már mehet is a problémamentes adagolás. Emellett pedig azon kevés tusfürdők közé tartozik, amelyek nemcsak nem szárítanak, hanem valóban hidratálnak is, így megfelelően ápolt, hosszan illatozó bőrt hagy maga után.

Ja, és azt ki ne hagyjam, hogy még csillámok is vannak benne. Csodásan vidám látvány a sok egyhangú fürdőtermék között.


Címkekép van ugyan, de most angol a szöveg, úgyhogy mindjárt ki is másolom Nektek a honlapról a magyart: 


Pajkosan gyógynövényes

Az érzékek ünnepe! A rabul ejtő illatban a pacsuli és a feketebors elegyedik a fair trade vanília édességével.
Amikor a Lord Of Misrule-lal fürdesz, a bio búzacsíra olaja jó adag tápláló E-vitaminnal látja el a bőröd, hogy az egészséges és puha legyen.
Ezzel a krémtusfürdővel ünnepi formába hozhatod magad karácsonyra!

Emlékeztetőül azért a fürdőbombáról is ideteszek egy képet Nektek, bár megéri elolvasni a részletes tesztet is


A tusfürdőből mostanra már csak a legkisebb kiszerelés kapható, 895 Ft-os áron, ám erre is megéri beruházni, hiszen a Lush tusfürdőkből általában véve kevesebbre van szükség a tökéletes habzáshoz, na meg az általuk biztosított illatorgia sem elhanyagolható szempont. A fürdőbomba 745 Ft-os áron még kapható, így a teljes illatélmény érdekében javaslom a beszerzését a krémtusfürdő mellé.

Ti ismeritek valamelyik Lord of Misrule változatot? Netán van egyéb kedvencetek a Lush kínálatából?

2 megjegyzés:

  1. De jól néz ki ez a színörvény a kádadban ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű, és az illata is csodás, úgyhogy idén is betáraztam ebből a golyóból :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.