2016. március 8., kedd

Boldog nőnapot!

Minden kedves olvasómnak szeretnék ezúton boldog nőnapot kívánni. Remélem, csodásan telt-telik a mai napotok, és szebbnél szebb virágokkal árasztottak el Titeket a férfiismerősök és -rokonok!



Mivel pedig a karácsonyi Lush-leárazás óta Rátok is vár néhány kényeztető kence, egy nyereményjátékkal is szeretnélek meglepni Titeket. Az alábbi csomagért jelentkezhettek:



A csomag tartalma: Stardust fürdőbomba, Peeping Santa habfürdő és The Comforter tusfürdőkrém.

Jelentkezési feltételek:

1. A játék csak magyarországi lakcímmel rendelkezők számára nyitott. Ha van ismerősöd/barátod, aki Magyarországon lakik, a segítségével akkor is megoldható, ha külföldön laksz.
2. Írj e-mailt „Nőnapi nyereményjáték” tárggyal a djkatybeauty@gmail.com címre, és írd meg, hogy vásároltál-e már valamit a blogom/a videóim hatására, és ha igen, bevált-e az adott termék.
3. Írd meg azt is, hogy milyen néven követed a blogot, és hogy mely más felületeken követed nyomon a bloggal kapcsolatos eseményeket (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube).

Jelentkezési határidő:

2016. március 15. éjfél.

Játékra fel! :-)

4 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.