2016. május 1., vasárnap

Életjel és tervek – hogyan tovább?

Mindig nehéz dolog számomra a blogtól távol töltött idő, és mindig úgy érzem, hogy egy-egy kihagyás után tartozom Nektek annyival, hogy életjelet adok, és beszámolok a jövőbeli tervekről. Ezért ha most ezeket a sorokat olvassátok, először is szeretném Nektek megköszönni, hogy itt vagytok velem a szünet ellenére is, másodszor pedig kis vissza- és előretekintést szeretnék adni Nektek.

A blog felülete – akárcsak a videók – számomra egy békés kis szigetet jelentenek a szürke hétköznapok sokszor viharos tengerében, így nem szeretnék Titeket kevésbé vidám vagy unalmas dolgokkal terhelni. Legyen elég annyi, hogy van, amikor nem jönnek össze a dolgok. Vagyis inkább nagyon is összejönnek, a szó negatív értelmében. Jön egy elfoglalt, munkával terhes időszak, amelynek a sok tennivaló ellenére örömmel nézek elébe, hiszen odavagyok a munkámért, és szívesen áldozom rá az időmet a megfelelő anyagok elkészítésére. Aztán ha egy ilyen időszak már egyéb gondokkal terhessé is válik, megint más a helyzet. Ilyenkor hiába a megfelelő időbeosztás, a szabadidő nem a békés kis szigetem csinosítgatásával telik, hanem azokra kell figyelnem, akiknek erre szüksége van. Jelen esetben ez a családom volt, a tágabb és a szűkebb értelemben egyaránt, így a blog kis vakációra ment.

Reményeim szerint a viharfelhők elvonulásával mostantól ismét több időt tudok szánni arra, hogy beengedjem a napfényt ide (vagy ha már az Ultraviolet nevű csodás Lush-tömb is itt látható,legyünk stílszerűek: hogy ismét megjelenjen itt a szivárvány), és számos tervem van, amelyeket szeretnék Elétek tárni. Először is sok elhanyagolt bejegyzéstémát szeretnék újraéleszteni, és ezen a téren a következők várhatók:

Freedom House of Glamdolls paletta tesztje
Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paletta tesztje
Freedom szemöldökformázó termékek tesztje
I Heart Makeup Salted Caramel paletta tesztje
Belgiumi úti beszámoló
Happy Family bloggeresemény-beszámoló
Newa arcfeszesítő készülék, beszámoló és vélemény
Sok-sok testápolási készítmény terméktesztje
Körömlakktesztek

Bizony, és ezek csupán a közeljövőre alkotott terveim, ugyanis vagyok olyan szerencsés, hogy mind céges felajánlásokból, mind saját beszerzésekből jó pár igen érdekes kence, fice és kütyü vár kipróbálásra, amelyekről addig is láthattok egy-egy képet az Instagram-fiókomban, így érdemes lehet ott is figyelemmel követni az eseményeket.



Videók terén szintén jó pár tervvel készültem, és sokhoz már az előkészületek is megtörténtek. Lássuk tehát, mik várnak Rátok a csatornán:

Tavaszi elfogyott termékek, két részben: 1. rész: Lush-finomságok, 2. rész: egyebek
Áprilisi kedvencek
Utazós neszesszerem tartalma, két részben: 1. rész: sminkes szütyő, 2. rész: kozmetikumok
Tavaszi személyes videó – Ti kérdeztétek, 2. rész
Kedvenc tavaszi körömlakkok – a 10 szépség már felkenve várja sorát a körömmargarétán
BH Cosmetics ecsetszettek bemutatója
Jessup ecsetszettek bemutatója
Lush-zsákmányok
Aktuális Pixi-kedvencek
Sminkkollekciós videó (közkívánatra)

Egyébként mind a bejegyzés-, mind a videótervek esetében el kell mondanom, hogy a sorrend nem időbeli, így lehetséges, hogy nem az itt említett sorrendiségben fogom őket közzétenni.

Most pedig már csak az van hátra, hogy Titeket kérdezzelek: hogy vagytok mostanában, és van-e módotok élvezni a szépséges tavaszi időjárást? :-)

14 megjegyzés:

  1. Jaj-jaj, sok videó jön, ezaz! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz nekik! :-) A tervek szerint holnap kezdem el a felvételeket, és a jövő hétvégétől ismét lesz 1-2/hétvége :-)

      Törlés
  2. Juj, de jó sok mindenről hozol nekünk majd bejegyzéseket ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, lekopogom erősen, és remélem, hogy valóban lesz rá módom, mert a sok-sok képecske már vár a sorára :-)

      Törlés
  3. Izgalmas bejegyzésekkel, videókkal készülsz, mindegyiket várom! :)
    Egyébként érezhető volt, hogy kevés időd jutott a blogra, de megnyugtató biztonsággal éreztem, hogy ez átmeneti periódus.
    Számomra a tavasz a lakásfelújítás jegyében telik, készül a saját kis birodalmam, ahol körmözök, körmöLÖK, és fotózok! :)
    Nagyon lelkes vagyok én is, tele ötletekkel :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várom mind a videókat, mind a bejegyzéseket :) Instán írtam is, hogy 8-9x voltam már Belgiumban (negyedben belga vagyok <3 ), úgyhogy azt a beszámolót szintén várom <3

    VálaszTörlés
  5. Szuper!Nagyon sok hasznos infó van a blogon,nem vészes a várakozási idő.😊 Én már a nyarat várnám, de a hét elején kapartam a jeget a kocsiról😡.Várom a videókat.Szép májust kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Jajj nagyon örülök. Nagyon szeretem a videóidat, élvezet nézni őket. :)

    VálaszTörlés
  7. Jajj, nagyon örülök, hogy ilyen sok videóval készülsz :) Imádom nézni őket, annyira informatívak! Egyébként ez nem az informatív részhez tartozik, de pont a múltkor mutattam páromnak az egyik videódnál, hogy körömlakkok, plusz be-belógó cicafarkincák, hát kell ennél több egy videóba?! :D

    VálaszTörlés
  8. Teljesen megtudlak érteni, ha lehet így mondani sorstársak vagyunk. Nekem is szünetre kellett küldenem a blogomat jó pár hónapra ami nagyon nagyon fájt. Hiányzott már a blogolás illetve a blog olvasás. Végre megint belelendülök talán, nekem is rengeteg tervem van és a blogruhát is kicsinosítottam, más dizájnra szabtam szóval remélem ezekkel a változásokkal és egy nagy lélegzetvétellel megint pozitív tapasztalataim lesznek.:) Kívánok neked is sok sikert, én izgatottan várom a bejegyzéseket és a videókat egyaránt!<3

    VálaszTörlés
  9. Minden ötleted nagyon-nagyon tetszik és izgatottan várom a megvalósulásukat :-) Olyan klassz lenne, ha ebben az évben a színek egymáshoz passzintásáról (smink, ruha, körömlakk, kiegészítők) is lenne egy videód, mert azt olyan mesterien űzöd, hogy nem győzöm csodálni. Szerintem sokunk vágyik már egy mi minden van a fürdőszobámban jellegű videóra is és engem személy szerint nagyon érdekel, hogy hogyan és mikkel ápolod a fogaidat, mert úgy képzelem Neked erre is remek módszereid lehetnek. Köszönöm, hogy vagy nekünk: Bíborka

    VálaszTörlés
  10. Jöhet a sok-sok videó és blogbejegyzés! :)
    Esetleg egy dm-szerzemények videó, mert azt kettőt ami felkerült október,novemberben már "rongyosra néztem" :D

    VálaszTörlés
  11. Hasonlóan örülök a hírnek, mint itt előttem a lányok, hiányoztak már a bejegyzések és a videók is. Én is nagyon várom már a normális tavaszi időjárást, és ismerem azt is, amikor feltornyosulnak a teendők, és semmi másra nem jut idő.. remélem túl vagy a nehezén! :)
    Az elfogytak és kedvencek videókat nagyon várom, de jó lenne egy dm-szerzeményes videó is, ahogy Nixon írta. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.