2016. június 27., hétfő

Manikűrvadász, 26. forduló – vidám nyári manikűr Isabella alkotása alapján

Újabb Manikűrvadász-forduló, újabb izgalmas készülődés – ráadásul a mostani fordulóban az ötletgazdától, Isabellától vadászhattam. Nagyon nehéz dolgom volt, hiszen szebbnél szebb manikűröket tesz közzé a blogján, és hat különböző alkotása is nagyon tetszett, de végül a leginkább nyárias mellett döntöttem. A többi pedig megmarad inspirációnak, mert az ősziek közül csak a múlt évből négyet mentettem le magamnak, annyira tetszettek mind színvilágukban, mind mintájukban.

A fordulót ezúttal ismét Thimmyke szervezte, és szeretném külön kiemelni a csodás kezdőképet, amelyet alkotott, igazán nyárias és Thimmykés színekkel. :-)

A hosszas keresgélés után végül az alábbi manikűrre esett a választásom:


Eleinte fontolgattam a manikűr eredeti formában történő megalkotását, de aztán rájöttem, hogy mivel nagyon picike a kisujjam körme, eléggé egyensúlytalan lenne nálam a színek aránya, így inkább a szokásos Katy-féle megoldást választottam, és a kisujjam és a mutatóujjam kapott egy-egy színt, a gyűrűs és a középső mellett pedig a hüvelykujjra is fehér alap került, majd erre alkottam meg száraz ecsetes technikával a mintát.





Szintén rám jellemző megoldásként a jobb kezemen helyet cserélt a kék és a lila lakk, a lakkozás egyéb jellemzőit viszont megtartottam itt is.




A festés minden része L'Oréal lakkal készült, és továbbra is elégedett vagyok a minőségükkel, hiszen pigmentáltak és jól terülnek, és az ecsetük lapos és kerekített volta miatt is a kedvenceim közé tartoznak. A fényes felület viszont már az EverGlaze fedőlakknak köszönhető, amelyet a Nailland kínálatából szoktam beszerezni. Bevallom, leginkább a száradás gyorsasága miatt döntöttem a fényes megoldás mellett, hiszen amúgy nagyon tetszett a matt felület az eredeti manikűrben.



Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a manikűrre, és örömmel viselem, hiszen mind a bohókás volta, mind a színei remekül illenek a nagy nyári meleghez. Emellett már lyukad az oldalam, hogy vajon mit vadászott le tőlem Andi, akinek a manikűrjeiért mindig odáig és vissza vagyok, hiszen valóban igényesen kivitelezett, csodálatos dolgokat alkot.

Rajtatok milyen lakkozás van most?

25 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a három szín egymás mellett, és a manikűr is csodaszép lett! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Nagyon vidám manikűr, öröm viselni :-)

      Törlés
  2. Szuper lett ! :) Mostanában nagyon tetszenek ezek a dry-brush technikával készült manikűrök, lehet hogy én is teszek majd vele egyszer egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülnék, ha Te is kipróbálnád, mert biztosan csodás színeket párosítanál össze :-)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett, jó dolgokat lehet ezzel a technikával alkotni! (-:
    Hát, bevallom, nekem most nincs lakk a körmeimen. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez volt az első próbálkozásom, de biztosan nem az utolsó. Nekem is nagyon tetszik a végeredmény, és hálásan könnyű technikáról van szó.

      Nekem is egy hétig lakktalan volt a körmöm, fura érzés is volt így járkálni :-D

      Törlés
  4. Nagyon tetszik ez a két szín együtt, szép lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Az egyik kedvencem a L'Oreal rózsaszínes lila lakkja. Ahogy már említettem a színek tökéletesek együtt, nagyon szép manikűr lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jól eltalált kis lakkocska, nem is tudom, kapható-e még, de érdemes lenne állandó színként tartaniuk, annyira szép :-)

      Törlés
  6. Ez a három szín együtt valami csoda, üde, nyárias manikűr, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik! Tényleg nagyon nyárias és vidám az összkép, örömmel is viselem :-)

      Törlés
  7. Nagyon jó lett a dry brush, a színek is klasszul harmonizálnak! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! A színekkel egyszerű dolgom volt Isabella manija alapján, és szerencsére a technika is jó eredménnyel járt már elsőre. :-)

      Törlés
  8. Csodaszép lett! Nem vagy nagy híve a kék körömlakknak, de ez a szín kimondottan szép :)
    És hát a lila gyönyörű. Melyik árnyalat ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik, köszönöm! Ez a kék tényleg nagyon el van találva, a neve Sky Fits Heaven, a lila pedig a Flashing Lilac. Az iparfumeria.hu oldalán a kék még kapható, a lila viszont már sajnos nem, hanem egy mélyebb, gazdagabb szín van helyette Royal Orchidee néven.

      Törlés
  9. Jó lett, vidám, különösen tetszenek a felcserélt színek, hát én ezt megcsinálom menta-rózsaszínnel :)
    Most? Moyra Coral Reef-en vannak fehér virágok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, és nagyon jól hangzik a menta-rózsaszín kombó! Lehet, hogy én is megalkotom :-) A Moyra Coral Reef sajnos nincs meg nekem, de a képek alapján nagyon mutatós szín *.*

      Törlés
  10. Uhhh ez csodás lett! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép, tetszik ez a dry brush megoldás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem ez lesz az egyik kedvenc technikám, mert szinte garantált vele a siker, gyorsan megvan, és mutatós a végeredmény :-)

      Törlés
  12. Nagyon szép lett! Annyira imádom amit ebből a technikából ki lehet hozni, hogy én is egy dry blush-t vadásztam. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.