2017. január 30., hétfő

Lush-kívánságlista – Valentin-nap

Valószínűleg a legtöbben már tudjátok rólam, hogy Lush-függő vagyok, és az év minden szakában szívesen használom a kínálatukban kapható termékeket. A különkiadások pedig még nagyobb kísértést jelentenek a számomra, hiszen a „limitált” megjelölés miatt az ember hajlamos úgy érezni, most vagy soha – nem kockáztathat, hiszen lehetséges, hogy jövőre már nem tér vissza a kiszemelt termék. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a kívánságlistámat a blogon is közzéteszem, kicsit visszanyúlva a régmúlt időkhöz, amikor még rendszeres volt nálam az ilyesmi, valamint hogy érdekesebb legyen számotokra is, a már kipróbált termékek esetében saját képeket is mutatok. Lássuk tehát, hogy miket szemeltem ki a szerelmesek ünnepe alkalmából megjelent kollekcióból.

Nos, az első és legfontosabb számomra a Szőke Herceg, vagyis a Prince Charming nevű tusolókrém. Eszméletlen, csodálatos gránátalmaillata van, gyönyörű a színe, a bőröm pihe-puha tőle, és még órákon át illatozik, valamint a fürdővizet is csodálatos rózsaszínre festi. Akár habfürdőként is használható, mert ilyen módon is kellően felhabosodik, és egész évben öröm a használata. Belőle egy nagyméretű flakont tervezek beszerezni, hogy a most használatban lévő adag elfogyása esetén se szenvedjek majd hiányt belőle. Beszerezhető itt.


Saját kép:


A Ladybird ugyanígy nem kérdéses a számomra, hiszen a tavaly beszerzett két példányt is nagy szeretettel használtam el, és lenyűgözött az általuk biztosított csodálatos illat. Részletes tesztet is írtam róla, amelyet ide kattintva érhettek el. Beszerezhető itt.


Saját képek:



A Unicorn Horn habfürdő is látható volt már nálam Instagramon, és utólag már bántam, hogy nem szereztem be belőle több példányt. Emiatt az idén 2-3 darabot tervezek megvásárolni, hogy a szerelmesek ünnepe után is biztosított legyen a romantikus fürdőzések lehetősége. Beszerezhető itt. Ide kattintva az általam róla készített Instagram-videót is megtekinthetitek.


Saját kép Instagramról:


Van persze néhány újdonság is, amelyeket szeretnék majd kipróbálni. Először is a mosolygós Lovestruck habfürdő, amely már habfürdő voltával is kötelező darab a számomra, de a citrusos illata miatt garantáltan szeretni is fogom. Emiatt belőle is legalább 2 darabot szeretnék betárazni, hiszen nyáron és ősszel is jó szolgálatot tesz majd. Beszerezhető itt.


Az Over and Over megfelelő hidratáló hatására garancia, hogy óriási karácsonyi kedvencemhez, a Never Mind the Ballistics nevű csodához hasonlóan kakaóvaj-bevonattal készül, bár az illatuk különböző. Na persze a citromos-édesköményes illat is biztosan finom lesz, úgyhogy remélhetőleg pótolja majd a nagy kedvenc eltűnésével keletkezett hiányt. Beszerezhető itt.


A Rose Bombshell ugyan visszatérő termék, de eddig kimaradt nálam, mostanra viszont minden eddiginél nagyobb mértékűvé vált a rózsaillat iránti rajongásom. Ebben a bombában ráadásul citrom- és muskátliolajjal kombinálták, amelyek miatt még fokozottabbá vált a kíváncsiságom, így idén nem szeretném kihagyni. Beszerezhető itt.


A Cupid nevű, újdonságként kapható fürdőbomba is hasonló okokból érdekel: rózsaillatot és bergamottot egyesít magában, és a látványos feloldódás után csodás rózsaszín fürdővizet hagy maga után. Beszerezhető itt.



A Lover Lamp visszatérő termék, és vaníliakivonatot, brazil narancsot és kakaóvajat tartalmaz, a feloldódása után pedig még sokáig lebegnek a vízen a piros szívecskék. Nem kell ennél több, idén ezt is szeretném kipróbálni. Beszerezhető itt.

A fentiek mellett egy csomag is a listámra került, hiszen három olyan terméket is tartalmaz, amelyekről fentebb szót ejtettem, valamint a Sex Bomb fürdőbomba is megtalálható benne, amelyről csupa jót hallottam. Ráadásul a csomagolása is igazán romantikus, piros-arany szívecskés. Beszerezhető itt.


Végül pedig nem szeretném kihagyni a The Kiss színezett ajakápolót, amely első ránézésre ijesztő ugyan, az ajkakon viszont egészen természetes hatású, emellett pedig hidratál is. Beszerezhető itt.

Ajakradírra most nincs szükségem, a Ti figyelmeteket azonban szeretném felhívni a The Kiss nevűre: csodás íz és illat jellemzi, és még szív alakú, ehető csillámokat is tartalmaz. Beszerezhető itt. A Lush ajakradírokról nemrégiben írtam bejegyzést, így azt is ajánlom figyelmetekbe a részletekért. Ide kattintva elérhető.




Nos, hát ennyi lenne az én kívánságlistám... Most, hogy minden egy helyen van, meglehetősen hosszú lett, így valószínűleg átesik majd egy ésszerűsítési körön, mindenesetre mindenképpen megmutatom majd, hogy miket szereztem be, ha sikerül majd megejtenem a vásárlást. Aztán pedig retteghetek, hiszen Anyák napjára ismét limitált termékek érkeznek majd, újabb csábítást teremtve a márka rajongói számára.

Ti kinéztetek valamit az aktuális kínálatból? No és melyik az örök kedvenc Lush terméketek?

6 megjegyzés:

  1. A Unicorn Horn-t szeretném, illetve van egy masszázstömb, amit szintén szívesen kipróbálnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha beszerzed őket, majd mindenképpen adj hírt róla, hogy hogyan váltak be :-)

      Törlés
  2. Sajnos nekem sincs szükségem ajakradírra, de ezzel én is szemeztem...
    A Prince Charming tusolózselére lehet meghívom magam névnapomra - két nappal Valentin nap előtt van, szóval olyan, mintha DIREKT NEKEM "teremtették" volna (imádom a gránátalmás dolgokat, és a gránátalmát, és első pillantásra beleszerettem ebbe is, csak nem biztos, hogy szeretnék a rendeléssel meg szállításiköltséggel szenvedni - Lush meg nincs a közelben, szóval még át kell gondolnom). :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hallgattál az égi jelre, és valóban Tiéd lett a Prince Charming! Nálam abszolút kedvenc, a leg-leg-legek között szerepel, és télen-nyáron szívesen használom. :-)

      Törlés
  3. Jajjj ezt az unikornis szarvat mindenképp be kell szereznem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon cuki, az tény, de szerintem a katicát se hagyd ki! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.