2017. január 27., péntek

Öt év – tervek és köszönet

Öt év. Talán nem is gondoltam, hogy ennyi ideig tart majd. Hosszú idő, már párkapcsolatok vagy akár barátságok esetében is, és bizony ennyi ideje írom ezt a blogot, és ennyi ideje foglal el fontos helyet a szívemben. Ennyi ideje követnek közületek többen is hűségesen, és ennyi ideje szerez örömet minden újabb megjegyzés és visszajelzés. 

Ennek megfelelően pedig köszönet jár Nektek, hiszen Ti éltetitek a blogot. Köszönöm mindenkinek, annak is, aki már régen rátalált erre a felületre, és annak is, aki csak nemrégiben vált a követőjévé akár az írott szöveges formának, akár a csatornának. Megtisztelő érzés tudni, hogy egyre többen várják az újabb bejegyzéseket, és egyre többen adnak a véleményemre, tudván, hogy nálam a negatívumokról is szó esik, és nem titkolom, ha valami nem válik be. 

Az ünnep fényét emelendő pedig nyereményjáték-sorozatot indítok, amelynek keretében több csomag is gazdára talál majd. Lesz itt általam beszerzett és összeállított finomság, de több kedvenc márkám is felajánlott néhány nyereményt, így a következő napokban-hetekben érdemes lesz figyelni az újabb fejleményeket. Emellett természetesen a megszokott módon egyéb bejegyzésekkel is készülök majd, hiszen ezek jelentik a blog lényegét, és sok-sok régi és új téma várja a képeket tartalmazó mappámban, hogy sorra kerüljön.

Tartsatok tehát velem továbbra is, hadd legyen még sok hasonló jeles évforduló a djkatybeauty blogon. :-)

41 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Katy ehhez a szép számhoz! :) Mint olvasód, nagyon várom hogy az 5. évben mivel készülsz. Remélem, hogy sok örömöd leled még a blogolásban, ehhez sok energiát és kitartást kívánok! :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat! Remélem, a régi rovatok és az új témák egyaránt elnyerik majd a tetszésedet! :-)

      Törlés
  3. Nagyon Boldog Blogszületésnapot Kívánok! :) Írjál nekünk még sok-sok éven keresztül ilyen jó, őpszinte és minőségi bejegyzéseket és természetesen videókat is. :) <3

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszületésnapot! :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot! 😊

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, boldog blogszülinapot! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Aztán remélem, hamarosan ismét találkozunk majd, hamarosan talit szervezünk :-)

      Törlés
  7. Boldog blogszülinapot!! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon boldog blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  9. .gratula a kitartasodhoz, 5 ev igen hosszu ido egy beauty-bloggernel! Tovabbi sok oromet a blogolasban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon sokat jelent nekem, hogy Te már az első bejegyzésemnél is ott voltál, és azóta is rendszeres a kapcsolat, és nem csak a rendelések miatt. Köszönöm, hogy nyomon követed a blogot! :-)

      Törlés
  10. Gratulálok és további sok sikert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok az évfordulóhoz!

    VálaszTörlés
  12. 5 év, fél évtized. Bár, ez szerintem nem lenne meg, ha nem lennének a bejegyzéseid figyelem felkeltőek, részletesek, jól kidolgozottak, érdekesek.:) Így, pláne nagy dolog szerintem ez, hogy ennyi év alatt is tudtál fejlődni ezen a téren, és újat mutatni a közönségednek is (meg szerintem Magadnak is azért, amikor harcolsz az idővel, a munkával stb..). Remélem, hogy sikerül majd több képzeletbeli gyertyával is ünnepelni ezt a születésnapot! :) Gratulálok hozzá és a szép eredményekhez is! Ha jól látom, lassan a 600 ezredik oldalletöltés is megérkezik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, ha évtizedek felől közelítjük meg, ez már akkor is nagy idő. Köszönöm szépen a kedves szavakat, Tőled ez igazi elismerés, hiszen Nálad is mindig rendkívül részletes és kidolgozott minden bejegyzés. Remélem, még sokáig követhetjük nyomon egymás munkásságát! :-)

      Törlés
  13. Boldog blogszülinapot! Legyen még sok! <3

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok és Boldog Blogszületésnapot !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és örülök, hogy ennyire aktívan jelen vagy a blogom életében! :-)

      Törlés
  15. Gratulálok az 5 évhez, boldog blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog blogszülinapot kívánok, remélem olvashatunk még téged sokáig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Igyekezni fogok sokáig itt maradni, és minél informatívabb bejegyzéseket írni Nektek :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.