2017. április 5., szerda

Áprilisi Müller-szerzemények – további hasznos és halmozós darabok

A tegnap bemutatott DM-szerzeményekhez hasonlóan a mai bejegyzésben is szerepelni fog néhány hasznos és néhány kevésbé szükséges darab, háztartási cikkektől kezdve az állateledelen át a női higiéniáig. Lássuk tehát, hogy miket szereztem be a narancs-fehér drogéria helyi üzletéből.

Először azonban kis ízelítőt adok abból, hogyan is kezdődik MINDEN fotózás nálunk, amikor Bogyó cica megjelenik, és alaposan szemügyre veszi a kellékeket:



A bejegyzés elején látható csoportkép elemeit tovább bontottam, és a színviláguknak megfelelően kombináltam a termékeket. Az első csoportba egy krémtusfürdő, egy körömlakk és egy csomag dekormadár került. 



A tusfürdő eszméletlen csodás, krémes illatú, és inkább az édes, mintsem a fűszeres téli aromák közé sorolható. A nagy kedvenc tusolóhabomból kifolyólag egyre nagyobb bizalommal fordulok a Kneipp márka felé, és nagyon remélem, hogy ez a krémes kis csoda is a kedvenceim közé kerül majd. Az ára 1290 Ft volt. Az alább már dekorációként használt kis madárkák csomagjához 1190 Ft-ért jutottam hozzá, a körömlakk pedig 745 Ft volt. A blogot figyelmesen olvasóknak feltűnhetett, hogy ezt a színt már teszteltem, nekem tehát már megvan, és a második példány beszerzésének oka, hogy Instagramon játékra bocsátottam. Aki már jelentkezett, és szeretne még egy esélyt szerezni magának, az írjon e-mailt „Essence körömlakk” tárggyal a djkatybeauty@gmail.com címre. A határidő holnap éjfél, tehát még most sem késő regisztrálni Instagramra a másik esélyért.



Örök beszerzési darab nálam a Naturella egészségügyi betét, amely annak ellenére is kedvenc nálam, hogy illatosítva van. Szerencsére irritációt nem okoz, amúgy pedig figyelemreméltó mind a nedvszívó képessége, mind a vékonysága és a kényelmes viselhetősége. Most akciós, 545 Ft-os áron kapható a 20 db-os csomag.




Lavera termékeket jobban szeretek magyar webáruházból beszerezni, ezáltal a magyar forgalmazót és áruházakat támogatva (kedvencem a Happy Bio), de egy darab miatt nem szerettem volna rendelést leadni. Ez a mézes-mandulatejes krémtusfürdő 1290 Ft-ba került, és édes illata ellenére könnyed marad. Reményeim szerint hidratálni is fogja a bőrömet, így ritkíthatom majd vele a testápolózások számát.



Beszereztem egy saját márkás Aveo tusolóhabot is, úgyhogy lassan várható lesz egy márkák közötti összecsapás a témában. Ez a darab epres illatot ígér, így nagy reményeket fűzök hozzá. Az ára 495 Ft volt. A Hakle nedves toalettpapír az egyik kedvencem, és most a szokásosnál több darabot tartalmaz a csomag. Az ára 695 Ft volt.




Ha Müllerben járok, a jutalomfalatok beszerzése sem maradhat el. Muffin kedvencei közé tartoznak az alábbiak, és a Pet Bistro márkájúak a Müller saját márkás termékei. 345, 325 és 365 Ft-os áruk közül sajnos már nem tudom megfejteni, melyik melyikhez tartozik, de így is viszonylag jó képet kaphattok az árfekvésükről. A Frolic Rodeo viszont már biztosan 365 Ft-ba került.



Megújult a Duchesse vattakorongok csomagolása, és most éppen pasztell-lila kombóban kaphatóak. A megújulás miatt fogalmam sincs, hogy ez melyik fajta is tulajdonképpen, és hogyan teljesít, csupán a 100%-os pamut összetétele miatt döntöttem mellette. Az ára 295 Ft volt.



A csoportképen nem látható további beszerzések közé tartozik három fotópapír, amelyeket biztosan újraláthattok majd a jövőbeli képeken. A rózsás 595 Ft-ba került, míg a másik kettő 545 Ft-os áron kapható.



A beszerzéseim elmaradhatatlan elemét képezik a limitált kiadású WC-papírok. A Müllerben most ez a tengeri témájú kapható 595 Ft-os áron, ami kiemelkedően jó vásárt jelent.




Ti kedvelitek a mintás WC-papírokat, vagy az egyszerűségre törekedtek ezen a téren? No és miket szereztetek be mostanság a Müller kínálatából?

7 megjegyzés:

  1. Te vagy az első ember akit ismerek, aki ennyire figyel a WC papírra, és ez olyan aranyos. :) Én lenti tájékon sem az illat anyagot, sem a színezéket nem bírom, így nálam ez ki marad, pedig olyan kis szépek ezek a limitált darabok. :)
    Illatmentes betét nekem egy álmom. Ha illatmentes, akkor szörnyű a minősége, az illatosak meg sokszor irritálnak. Nekem már lassan rémálom a menzesz, jó lenne végre valami jót találni. Eddig tényleg ez a Naturella a legjobb, én inkább a másik illatban szeretem, de sehol sem találom az utóbbi időben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából teljesen felesleges, ez tény, de valamiért számomra fontos, meg az is, hogy az évszaknak megfelelő legyen :-D Viszont az illatmentes fehérek között is vannak jók, a szép nyomat is sokat számít, szóval azért nem kizárt közöttük sem szépeket találni :-)

      Ez a márka simán készíthetne illatmentes változatot, és akkor én is azt vásárolnám, nem is értem, hogy miért nincs náluk olyan változat. :-(

      Törlés
  2. WC papírról ilyen szépen beállított fotót még nem láttam. :D

    Azok a kis madárkák annyira cukik!
    Én is a Müllerben szoktam finomságokat venni a cicáknak-kutyáknak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát bizony, nem éppen központi téma a legtöbbek életében, de vállalom, hogy számomra fontos :-D

      Most Muffin gyomorbaja miatt próbálok natúr jutalomfalatokra átállni, és egyelőre mindenki örül ennek a fejleménynek :-D A szárított hal az egyik kedvencük :-)

      Törlés
  3. He-he, én is szeretem a mintás WC-papírokat :) Tavaly - talán tavasszal - volt a Rossmannban egy csacsis, kis cuki, bevallom, az azóta sem lett kibontva, mert sajnálnám :D Az illatosított viszont nem jön be...

    A másik az illatmentes betét! Megőrülök, hogy nincs normális sem tisztasági betét, sem egészségügyi betét. Egyébként előbbiben a Discreet márkát szeretem, utóbbiban viszont az Always, de kizárólag a "soft like cotton" változat. A többi fajta nekem nem vált be, mert össze vissza csúszkálnak, nem ragadnak rendesen. Belgiumban mikor voltam, kipróbáltam a Vania márkát, és az pl. szuper volt, és nem volt illatosított sem. Kár, hogy nálunk nincs ilyen, bár emlékszem, hogy ott meg valamiért a szárnyas nem "divat", vagy nem tudom, hogy mi az oka, de vadászni kellett szinte...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy másnak is van ilyen kattanása :-D Az említett csacsisból most használtam el az utolsó gurigákat, mert én is sajnáltam :-D Viszont nem volt túl puha, az idei nyári rákos-bálnás-tengerpartos viszont cuki és mennyien puha egyben, nézd meg, szerintem Neked is tetszeni fog :-)

      Én sem értem, hogy miért akkora nagy igény, hogy egy betét jó is legyen, mellette pedig illatmentes változat is kapható legyen belőle. Az Always márkának régen zörögtek a betétei, ezért azóta a közelébe sem megyek, teljesen kiborító volt, hogy hallottam, ha csak megmozdultam :-( A szárnyak hiánya viszont tényleg érdekes, az létfontosságú funkció!

      Törlés
  4. Szupi bejegyzés megint :) Aveo tuslohab nekem nem nagyon jön be, csak az eper mániám miatt vettem meg, de megbántam semmi jó hatása nincs, nekem nem nyújtott extrákat és ráadásul olyan érzés volt mintha borotva habba tusolnék, írtó rossz, de ízlések.... lehet neked bejön majd :) Szép napot kívánok! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.