2017. április 11., kedd

Újrázzunk! – Wet 'n Wild Comfort Zone: színminták és nyereményjáték

Vannak paletták, amelyek megérdemlik akár a kétszeri kitárgyalást is, és mivel nemrégiben egy régi tesztemre bukkanva ledöbbentem a kevésbé részletes színmintaképeken, úgy döntöttem, a Wet 'n Wild Comfort Zone lesz a mai áldozatom. Volt már példa nálam teszt ismétlésére, méghozzá körömlakk esetében, és a jövőben várhatóan többször lesz még ilyen, a Comfort Zone pedig kiváló alany erre, hiszen újra és újra rácsodálkozom, mennyire tökéletes állagú és pigmentáltságú színeket rejt magában. Persze más apropója is van a dolognak, hiszen a címből is látszik, hogy ezúttal Ti is nyerhettek egy példányt belőle, de tény, hogy a színei újra és újra elbűvölnek, ahányszor csak ezzel sminkelek.

Mielőtt azonban rátérnénk a színminták mikéntjére és milyenségére, lássuk magát a palettát, amely első ránézésre talán nem is tűnik annyira extrának.



A színek eredeti rendeltetését a festékekbe nyomott feliratok jelzik, de a matt színek hiánya miatt jómagam alapvetően más palettákkal vegyítve szeretem használni.



A színek egytől egyig kifogástalan állagúak, öröm velük dolgozni, és az extrém pigmentáltság miatt a kezdő sminkelőknek körültekintő használatot javasolok, hiszen a színek erőssége miatt könnyen túlzásokba eshetünk a használatával. A színmintákat alapozóra készítettem, ecsettel, és mivel napfény az idei fotózáskor nem állt rendelkezésemre, figyelmetekbe ajánlom a róla készült ősbejegyzést is. A színek egyébként magukért beszélnek, így jelen esetben nem érzem indokoltnak a külön tárgyalásukat, úgyhogy Nektek is a képekben való elmerülést javaslom:








Elég sokoldalú palettának tartom, hiszen a hétköznapi natúr sminkekhez is kiváló alapszíneket találunk benne, a zöldek is kellemes árnyalatúak, így várhatóan sokaknak jól állnak majd, a bőrük, hajuk és szemük színétől függetlenül, az örök szerelmem, a barna-kék duokróm szín pedig szórakozáshoz is kiváló választás, és várhatóan sokak figyelmét felkelti majd. Egy jó minőségű matt palettával kiegészítve hasznos darabja lehet egy kezdőkészletnek is, és a kis méretének és az átlátszó fedelének köszönhetően praktikusan tárolható is. Nem foglal sok helyet, ugyanakkor sok paletta esetén is könnyen rátalálhatunk, hiszen a benne lévő színek azonnal láthatóak, és nem kell a Sleek paletták esetében sokszor idegesítő névkeresési folyamaton átesnünk vele.

Egyedüli negatívumának a beszerezhetőségét tartom, hiszen a márka még mindig nem elérhető kis hazánkban, ami nagy kár, hiszen más termékek frontján is kiemelkedőt alkotnak. Tati és Emily például időről időre rengeteg kedvencet emel ki a választékból a videóiban, és ilyenkor mindig szomorúan konstatálom, hogy nekünk csupán a költséges Ebay-rendelés vagy az ismerősökön keresztüli beszerzés marad, míg az Egyesült Államok lakosai szinte fillérekért juthatnak hozzá a kiváló minőségű Wet 'n Wild termékekhez.

A lényeg pedig most következik: mivel karácsonykor része voltam egy titkos mikulásos projektben, amelyben rajtam kívül szinte csak amerikai lányok vettek részt, az én titkos ajándékozóm csomagjában lapult második darabot ezennel nyereményjátékra bocsátom. Ha jól megnézitek, az ebben a bejegyzésben látható paletta jobb felső színe fordítva van a palettában, míg az ősbejegyzésben látható saját darabomban egyenes – a nyertes tejhát igazán egyedi darabra tehet most szert. A régi paletta továbbra is tökéletesen működik, ezért jobb, ha a most kapottnak új gazdát keresek. Természetesen bontatlan és sértetlen, hiszen a színmintákat a saját palettámmal készítettem.

A jelentkezési feltételek pedig az alábbiak:

1. Légy a blog feliratkozott olvasója. Ha még nem vagy az, kattints a jobb oldali sávban található „Follow” gombra.
2. Írj e-mailt „Comfort Zone” tárggyal a djkatybeauty@gmail.com címre, és írd meg a következőket: hogy milyen néven követed a blogot, valamint hogy melyik híres márka melyik színének hasonmása a csodás barna-kék duokróm (nem a Catrice-re gondolok). Utóbbi válaszhoz a régebbi bejegyzésem is segítségedre lehet, hiszen magát a márkát megemlítem benne, csupán a szín nevét kell kiderítened.
3. Plusz esélyért egy kis szívességet kérek: lájkold az én megjegyzésemet ezen FB-bejegyzés alatt, hogy ezzel esélyt nyerjek egy csodálatos hétvégi pihenésre. Ha teljesíted ezt a felvételt, kérlek, azt is írd meg az e-mailben, hogy milyen néven azonosíthatlak be a lájkolók között.

Jelentkezési határidő: 2017. április 25. éjfél

Most pedig nem maradt más hátra, hogy feltegyem a kérdést: Ti használtok valamilyen Wet 'n Wild terméket?

8 megjegyzés:

  1. Ezer éve kívánságlistás, nagyon örülnék neki! :) Köszönjük a játékot! :) Eddig csak egy púdert próbáltam a márkától, azt szeretem nagyon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira dühítő, hogy nem kapható nálunk! Szuper áraik vannak, és a minőség is kiváló általában véve. Mi egy csomó jóból kimaradunk :-(

      Törlés
  2. Kedves Katy,

    Itt Svájcban kaphatóak a márka termékei, elég kedvező áron (gyakorlatilag olcsóbb,mint az essence vagy catrice termékek). Van már tőlük körömlakkom (extra jó és tartós), rúzsom és szájfényem is. Mindegyik termékkel tökéletesen elégedett vagyok! �� Csak gondoltam megírom, Svájc mégiscsak közelebb van, mint az USA, ha erre járnál.

    Üdv,
    Kriszta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszta!

      Köszönöm, hogy megírtad, ezt tényleg jó tudni! Viszont érdekes, hogy ha más európai országba el tudták hozni, nálunk miért nem kapható? Jobban járnánk vele, mint az említett másik kettővel... :-(

      Szép napot Neked!
      Katy

      Törlés
  3. Sajnos nem használok, mégpedig azért amit Te is írtál. Hiába szuper termékek, s külföldi vloggerek (főleg Tati) videói alatt mindig csak sóhajtozok utánuk, de mivel az eredeti árukhoz képest csak sokkal drágábban lehetne beszerezni, így mindig lebeszélem magam róluk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tati és Emilynoel83 videói miatt sóhajtozom én is :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.