2017. május 17., szerda

Nyereményjáték BH Cosmetics csomagért

A tegnapi bejegyzésben már jeleztem, hogy nyereményjáték várható, és ma el is jött az ideje, hogy játékra bocsássak egy négy BH Cosmetics termékből álló csomagot. Remek kezdőkészletet alkotnak így együtt, de a nagyobb sminkgyűjteménnyel rendelkezők is találhatnak benne kincseket, úgyhogy lássuk is, miket rejt.



A tartalma egy tegnap tárgyalt Nude Rose paletta, egy Illuminate ecsetkészlet, egy ajakrúzspaletta, valamint egy 88 színű, fényes színeket tartalmazó és kincset érő paletta. Utóbbiból nekem a Coastal Scents által árult változat van meg, és a mai napig sokszor használom. A kép egyébként senkit ne tévesszen meg, a játékot eredetileg télire terveztem.

Jelentkezési feltételek:

1. Légy a blog feliratkozott olvasója. Ha még nem követed, a jobb oldali sávban iratkozhatsz fel, a „Rendszeres olvasók” felirat alatti „Follow” gombbal.

2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „BH Cosmetics nyereményjáték” tárggyal, és írd meg benne egyrészt azt, hogy milyen néven követed a blogot, másrészt pedig azt, hogy kivel együttműködésben készült a csomag részét képező ecsetkészlet. A válasz megtalálható a róla szóló bejegyzésemben itt. (Akik a Nude Rose palettáról szóló bejegyzés alapján egy napon belül plusz esélyért jelentkeztek, azokat arra kérem, hogy az eredeti e-mailükre válaszolva küldjék el a jelentkezésüket. Plusz esély a nyereményjáték meghirdetése után már nem szerezhető.)

Jelentkezési határidő: 2017. május 31. éjfél.

A nyereményt csak magyarországi címre áll módomban postázni. Ha külföldön élsz, de van olyan ismerősöd/barátod, aki tovább tudja küldeni számodra, akkor nincs gond, nyugodtan jelentkezhetsz, és ha Te leszel a szerencsés, az ő címére küldöm majd el.

Sok szerencsét mindenkinek! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.