2017. május 17., szerda

Nyereményjáték BH Cosmetics csomagért

A tegnapi bejegyzésben már jeleztem, hogy nyereményjáték várható, és ma el is jött az ideje, hogy játékra bocsássak egy négy BH Cosmetics termékből álló csomagot. Remek kezdőkészletet alkotnak így együtt, de a nagyobb sminkgyűjteménnyel rendelkezők is találhatnak benne kincseket, úgyhogy lássuk is, miket rejt.A tartalma egy tegnap tárgyalt Nude Rose paletta, egy Illuminate ecsetkészlet, egy ajakrúzspaletta, valamint egy 88 színű, fényes színeket tartalmazó és kincset érő paletta. Utóbbiból nekem a Coastal Scents által árult változat van meg, és a mai napig sokszor használom. A kép egyébként senkit ne tévesszen meg, a játékot eredetileg télire terveztem.

Jelentkezési feltételek:

1. Légy a blog feliratkozott olvasója. Ha még nem követed, a jobb oldali sávban iratkozhatsz fel, a „Rendszeres olvasók” felirat alatti „Follow” gombbal.

2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „BH Cosmetics nyereményjáték” tárggyal, és írd meg benne egyrészt azt, hogy milyen néven követed a blogot, másrészt pedig azt, hogy kivel együttműködésben készült a csomag részét képező ecsetkészlet. A válasz megtalálható a róla szóló bejegyzésemben itt. (Akik a Nude Rose palettáról szóló bejegyzés alapján egy napon belül plusz esélyért jelentkeztek, azokat arra kérem, hogy az eredeti e-mailükre válaszolva küldjék el a jelentkezésüket. Plusz esély a nyereményjáték meghirdetése után már nem szerezhető.)

Jelentkezési határidő: 2017. május 31. éjfél.

A nyereményt csak magyarországi címre áll módomban postázni. Ha külföldön élsz, de van olyan ismerősöd/barátod, aki tovább tudja küldeni számodra, akkor nincs gond, nyugodtan jelentkezhetsz, és ha Te leszel a szerencsés, az ő címére küldöm majd el.

Sok szerencsét mindenkinek! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.