2018. január 7., vasárnap

Picture Polish Meow – egy igazán hozzám illő lakk

Sokat gondolkodtam, hogy milyen bejegyzéssel térjek vissza a blogra, aztán úgy döntöttem, hogy talán akkor járok a legjobban, ha az egyik legkedvesebb témámhoz nyúlok vissza. Ez pedig nem más, mint a körömlakkok, és azokon belül is nagy kedvenc márkám, a Picture Polish. Ha pedig a leginkább hozzám illő színt kellene kiválasztanom a kínálatukból, valószínűleg a Meow mellett tenném le a voksom, hiszen nem csupán színben, hanem nevében is egyértelműen nekem való.

Egy eszméletlen-csodálatos-remek lakkról van szó, amely már egy, azaz EGY (1) rétegben is elegendő fedést biztosít, és rendkívül fényesre szárad, valamint ezt a fényt hosszú ideig meg is őrzi. Nem pattogott, csupán körömvégi kopást produkált, és több mint egy hétig ez virított a karmaimon (hihi) a nyár közepén.




A sokszor tárgyalt, lapos, keskeny, ugyanakkor nem kerekített, mégis tökéletes ecset ebben az esetben a lakk állagával is pont tökéletes párost alkot, így a körömágy vonala is könnyedén követhető. Olyannyira, hogy a képeken javítás nélküli állapotban láthatjátok a lakkozást. Kénytelen vagyok minden alkalommal nagyon odafigyelni, és lehetőség szerint nem elrontani a lakkozást, mert a körömágybőröm beissza a lakkokat, és ilyenkor semmilyen javítási módszer nem segít. Mégis elő-előfordulnak hibák, a Meow esetében azonban másként volt ez. Valóban tökéletes.




Éppen annyira tökéletes, mint két kandúr cicám, Bogyó és Schrödinger, akikkel sikerült egy-egy, a lakkal közös képet lőnöm. 



Azt hiszem, ennél kevésbé érdeklődő arcot egyikük sem tudna vágni. :-D Nektek viszont jó szívvel ajánlom ezt a lakkot, mert a Picture Polish termékek közül is az egyik legkiválóbb darab, amelynek a neve igazán cicás, a színe pedig minden évszakban megállja a helyét. Télen a jegessége miatt, tavasszal a vidámsága miatt, nyáron a lebarnult bőrrel alkotott csodás kontrasztja miatt, ősszel pedig azért, hogy a szomorú esős napokat feldobja. 

A lakkot a Nailland, az egyik kedvenc webáruházam kínálatából szereztem be, és jelenleg is kapható, 3690 Ft-os áron. 

Nektek hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.