2018. október 5., péntek

Lélekemelő márkakedvencek, 1. rész – DIVAT

Van az úgy, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnénk. Van, hogy sok a gond, és amikor az ember azt hinné, végre végük szakad, az élet újabb és újabb megpróbáltatásokat görget elénk. Ilyenkor nagyon sokat számítanak az apróságok, egy-egy kedvenc termék, amelynek kapcsán nem marad bennünk hiányérzet, mert valóban minden pontosan olyan, ahogyan szeretjük. Egy-egy szuper kiegészítő, amelytől egy kicsit szebbnek érezzük magunkat, és amely tökéletesen kiemeli a stílusunkat. Azonban egy-egy tökéletes állagú, illatú és hatású terméknél vagy jól eltalált kiegészítőnél még nagyobb öröm az, amikor az ember olyan márkára bukkan, amelynek egyetlen terméke sem okoz csalódást, hanem minden egyes kipróbált darab bekerül a kedvencek közé. Róluk lesz ma és az elkövetkező időszakban szó, elsőként érintőlegesen, mert a későbbiekben többféle formában is szeretném megosztani az elmúlt hónapok tapasztalatait – mind írásban, mind pedig videóban. Mivel rengeteg termék vár a sorára, külön kategóriákat alkottam, amelyeken belül rangsor biztosan nem lesz, hanem betűrendben tárom elétek az elmúlt időszak kedvenc márkáit. Viszont valóban csak érintőlegesen, mert szerencsére rengeteg sorakozik arra várva, hogy Ti is megismerhessétek őket.

A kitétel a következő: olyan márkáknak kell lenniük, amelyeknek vagy egyetlen termékében sem kellett még csalódnom, vagy ha volt is csalódás, azok száma elenyésző a sok-sok bevált darab mellett. Ezenkívül külön pluszpontot jelent, ha mindezek mellett a márka még magyar is, hiszen mindig is kedves volt számomra, ha magyar márkát említhettem mint teljes mértékben bevált kedvencet.


1. kategória: DIVAT

Kezdjük tehát a divatnál, amely kategória két táskamárkát és egy kiegészítőket forgalmazó webáruházat foglal magában, és az Instagram-fiókom követői már biztosan maguktól is fel tudják sorolni mindhárom márka nevét. 


Ezsubegz

Régóta viselem a márka darabjait, és még abban az időben kezdődött a rajongásom, amikor nem volt ennyire elterjedt a hátizsák, és nem hordta mindenki csupán azért, mert ez az aktuális divat része. A szebbnél szebb, modern és fiatalos táskák készítője Zsuzsi, egy rendkívül kedves és mosolygós lány, akinek minden Ezsubegen tükröződik a saját ízlése és stílusa. Jómagamnak számtalan Ezsubegem van már, és figyelek arra, hogy mindegyik szerepet kapjon a szezonális ruhatáramnak megfelelően, mert közülük sem tudnék abszolút kedvencet választani. Alább ízelítőül megmutatom a legelső beszerzett hátitáskámat, amely Fluffy Smart névre hallgat, és a klasszikus szarvasfejes dísz található meg rajta. Rögtön utána következett a Fluffy Puppy, amely mára már nem kapható, és innentől nem volt megállás a számomra. Az újak között már mind szőrös, mind „szőrtelen” kedvenceim akadnak: itt van a Fluffy Koala, a Need More Space kollekció tagjaként megjelent Andromeda, valamint egy You Rock kollekciós hátizsák, két You Rock kollekciós kistáska (amelyeket clutch néven találtok meg a webáruházban), egy Crystal kollekciós csoda és a Fluffy Marshmallow család több tagja. Egyik szebb, mint a másik, nem igaz? Sokszor annyira szépek, hogy más termékkategóriák mellett is felhasználom őket dekorációként, mert velük mindig mutatós képek születnek. Alább is ezt láthatjátok egy másik, a szívemhez közel álló magyar márka termékei mellett. (Azt pedig, hogy nem tudnék kedvencet választani, az is alátámasztja, hogy hiába mindenféle szortírozós videó és tanács, az Ezsuk közül egyetlenegyet sem tudtam kiszanálni, és továbbra is úgy érzem: mindegyiküknek helye van a táskatáramban.)







 





My Louise

Őszintén szólva nem reméltem és nem gondoltam, hogy lesz olyan táskamárka, amely méltó helyet foglal majd el az Ezsubegz mellett, ám kiderült, hogy tőlem mindössze 15 km-re szintén tevékenykedik egy nagyon kedves, életvidám, pozitív energiákat sugárzó készítő. Ő Kata, aki a My Louise anyukája, és a táskái iránti szerelmem egy lámás darabbal kezdődött. Aztán amikor ellátogattam hozzá, hogy átvegyem, kiderült, hogy mókusos anyagból is tud táskát készíteni, és így már meg is volt a második kinézett darab. A Lucid és a Lucid Big fazon igazi szaladgálós, pénztárca- és telefonbarát kistáska, amely minden korosztály számára jó választás lehet, azonban már egy komolyabb fazon is készülőben van számomra szintén az itt látható mókusos anyagból. Mindenképpen megmutatom majd Nektek is, ha kész lesz, addig viszont a képeken látható pénztárcát ajánlom fel a figyelmes olvasóknak. A nyereményre e-mailben pályázhattok a poszt kikerülése utáni péntek éjfélig. Az e-mail tárgya legyen My Louise, és írjátok meg benne, hogy miért lenne tökéletes választás a számotokra ez a csodás őszi pénztárca. A többi kedvenc márkámhoz hasonlóan a különálló fotók mellett dekorációként is fel-felbukkannak, ahogyan alább, egy csodás Urban Decay paletta mellett.







Zenzero

Ó, te édes Zenzero... A márka épp most ünnepli az 5. születésnapját, és ehhez kapcsolódóan 35 termék 50%-os engedménnyel kapható. Hihetetlen, hogy már öt éve, hogy a mindig vidám és mosolygós Ági belevágott a webáruház üzemeltetésébe, és hogy ebből kifolyólag nekem is legalább 3-4 éve a ruhatáram kedvenc kiegészítőivé váltak a nála kapható ékszerek. A hordható darabok mellett pedig mostanra a lakás számos pontján felbukkannak az álomfogóik és egyéb díszeik, ásványaik. Nemhiába: az ásványok iránti rajongásom ugyanis kistini koromban kezdődött, és bárhol jártam, bármilyen vásárban, mindig az ásványos standnál töltöttem el a legtöbb időt. Remélem, hamarosan elő is kerülnek majd a régi időkben begyűjtött ásványaim... A Zenzero ráadásul modern köntösbe csomagolja a természet kicsiny csodáit, így a legdivatosabb és elegáns öltözékekhez is kitűnően illeszkednek, és bizony, ez esetben is igaz, hogy fotós dekorációkként is beválnak.










Mára ennyit szántam tehát, de a további kategóriák kedvenceit is megismerhetitek hamarosan. Addig is figyeljétek a csatornát, mert az ottani történéseket már egy ideje nem osztom meg itt. Ha tehát úgy érzitek, rég láttatok tőlem videót, érdemes lehet ellátogatnotok oda is, hátha van olyan tartalom, amelyet még nem vettetek sorra.

A márkákra visszatérve pedig: a mai adagból volt esetleg közös kedvencünk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.