2012. május 5., szombat

Díjakat kaptam! – 1. rész, a Liebster-díj Zenzentől

Nagyon mozgalmas hetem volt, és sajnos nem jutott időm a blogomra, alig vártam már a hétvégét, amikor majd végre írok a már betervezett témáimról. Stresszes hét volt, de három másik bloggerinának – Zenzennek, Adryennek és PAncsinak – köszönhetően kifejezetten jókedvem lehetett, többször is.


Elsőként Zenzen írt rám a piros körömlakkos bejegyzésnél, hogy vegyem át a díjamat. Mondanom sem kell, le sem lehetett törölni a mosolyt az arcomról, viszont szólított a kötelesség, így csak most tudok rá reagálni, na meg a díjat továbbadni.
A díj az alábbi:


A szabályok pedig a következők:


1.) Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb mint 200 követője van, és add át a díjat.
2.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3.) Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4.) Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.



Nos, az öt dolog nem volt nehéz, hiszen nem nagyon írtam még magamról semmit, ezért az alábbiakat gondoltam fontosnak:
1. Az egyik becenevem nyelvtannáci, mert sokak szerint kissé túlzott mértékben odafigyelek a nyelvhelyességre. Azt hiszem, az sokat elmond, hogy a szabályok leírásában is javítottam kicsit (bocsánat, a szövegezést nem bántottam, csak egy-két vessző került át).
2. Aki olvassa a blogot, egy kutyusról és egy cicáról tudhat már, de ennél több állattal osztom meg a lakásom: két cica, Schrödinger és Maszat, egy kutya, Muffin, na meg egy hullámos papagáj, Mari a kis állatkertem lakói. Egyesek szerint menhelyet kellene nyitnom. Ja, és meg ne feledkezzünk az örvös galambokról sem, akik reggelente a konyhaablak párkányán várják a napraforgómag-adagjukat...
3. Hegedülök, illetve manapság sajnos egyre ritkábban, de ha alkalom adódik, szeretek esküvőkön és jótékonysági hangversenyeken játszani. Életem egyik legnagyobb élménye az volt, hogy eljátszhattam a bátyám esküvőjén a Monti-csárdást – nagy álma vált ezzel valóra.
4. Hobbim az ékszerkészítés is, a másik blogomon megtekinthető néhány alkotásom.
5. Fordítottam már könyvet is (és továbbiak is tervben vannak), ajánlom figyelmetekbe, sokkal jobb, mint ami a filmváltozat alapján várható lenne.


Még egyszer nagyon köszönöm Zenzennek a díjat, lássuk, kiknek szeretném továbbadni:


http://eddzvelem.blogspot.com/ – mert a bejegyzéseit olvasva még nekem is kedvem támad újra nekiveselkedni az edzésnek, és higgyétek el, ez nagyon nagy szó!
http://cheap-and-chic-look.blogspot.com/ – mert igazi csajos blog, ahol mindenféle témában találhatók bejegyzések, így biztosan mindig találok a hangulatomnak megfelelőt
http://sanzelize.blogspot.com/ – mert nemcsak szórakoztat, hanem rengeteg új dolgot is megtudhatok tőle
http://bacuphoto.blogspot.com/ – mert nagyon tetszik, ahogyan a világot látja és bemutatja
http://divatesatobbi.blogspot.com/ – mert a divat- és szépségtippek mellett rengeteg ötletet ad például a lakás otthonná tételére


A másik két díjról külön bejegyzésekben jelentkezem holnap. Köszönöm, lányok! :-)

4 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.