2012. május 15., kedd

Smink máson – a bátor vállalkozó, Timi

A környezetemben sokan pozitívan állnak hozzá az ötlethez, hogy kisminkelés előtti és utáni állapotukat közzétegyem a blogomon, és elsőként Timi barátnőm vállalta a kivitelezést. Ezúttal is köszönöm Neki a közreműködést! :-)


Így nézett ki smink nélkül (a fényképezést még gyakorolnunk kell vele, mert vagy elnevette a dolgot, vagy túl komoly arccal ült, ígérem, majd legközelebb intézkedem az oldottabb légkörről):


Timi smink nélkül

Ezen a napon egyébként meg is tanítottam a smink alapjaira, azóta hétköznapokon is sminkel már, és nap mint nap kapja a bókokat.

A haját begöndörítettem, direkt kisméretű vassal, mert azt állította, a haja nem tartja a loknikat, de ezúttal mégis megmaradtak a göndör tincsek, így számomra múlt századbeli, párizsi díva hatását keltette. A szemén a Mirage paletta színeit használtam, próbáltam a saját szeme színeit tenni a szemhéjára, mert nagyon különleges zöldesbarna írisze van. Pirosítóként is a paletta egyik matt árnyalatát használtam, a rúzst pedig ő választotta és kente fel a saját palettájából. Íme az eredmény:

Timi sminkkel

Timi sminkkel, távolba révedve

Szemsmink természetes fényben

Szemsmink vakuval

Szemsmink vakuval, 2.

Most úgy őszintén, hogy lehetnek valakinek ennyire szép hosszú pillái?

Timi egyébként nagyon élvezte, és kifejezetten kérte, hogy extrém sminkeket is készítsek neki, úgyhogy várható, hogy a jövőben felbukkan még modellemként. Ennek nagyon örülök, mert teljesen új élmény mást sminkelni, na és fényképészi vénámat is előcsalogathatom a végén.

8 megjegyzés:

  1. .jo otlet ez az "elotte-utana"..folytasd!

    VálaszTörlés
  2. Szép lett. Ha megengedsz egy apróbetűs kritikát: a szempillákkal kell valamit kezdeni, hogy ne álljanak ilyen rakoncátlanul - talán a göndörítő segít ezen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ezek már göndörítve vannak, szerintem a megfelelő spirált kell megtalálni, és még gyakorolnom kell. Nem akartam sajátot használni higiéniai okokból, plusz nagyon fura még máson dolgozni. De ha megnézed az enyémeket, azok göndörítve és saját kezűleg sokkal kócosabbak – fejlesztendő terület, indeed. :-)

      Törlés
    2. Én valahogy úgy próbálkozom - göndörítőm nincs -, hogy a spirállal addig fésülöm, amíg helyükre nem állnak. Illetve, talán szerencsém is van, mert alapból csak akkor rakoncátlanok, ha újak nőnek - de akkor az képes teljesen ki és lefelé állni, a kis galád.

      Törlés
    3. Majd megmutatom, az enyémek milyenek göndörítés és spirál előtt - konkrétan választékom van középen, szépen néznek kétfelé, csak előre nem, úgyhogy örülök, ha kb. egyenesen állnak, a kócosság már nem zavar. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.