2012. július 30., hétfő

Napi smink: türkiz és sárga

Szombaton a Bokodi Falunapon voltam az Avonnal, sminkeltem mindenkit, aki kérte, ingyenes akció volt, népszerűsítettük a céget. Amennyire én tudom, mindenki élvezte, nekem is tetszett a kihívás, és minden tiszteletem a 8 órát állva dolgozóknak.


Az Avon mostani pólója türkizkék, aminek örültem, és sárga a felirat rajta, gondoltam hát, hogy összedobok egy hozzáillő sminket a 88-as Original palettámmal. Az alábbi eredmény született:


Természetes fényben

Természetes fényben

Természetes fényben (azért az a szempilla-göndörítő nem rossz dolog)

Természetes fényben

Vakuval


Egyéb használt termékek: Pirosító: Sleek Pixie Pink, szempillaspirál: Oriflame Wonder Lash (az örök kedvenc), bőr: az új felfedezett, Anew Reversalist Sheer Tint Moisturizer ~ gyönyörű bőrt varázsol, pedig alig van színe, mégis szuper. Szeretni fogom, az már biztos, ráadásul 20-as fényvédő faktor is van benne. Szájfény: Avon Moisture Seduction hidratáló szájfény, Glimmering Champagne színben (szintén kedvenc, meg fogom rendelni a többi színt is belőle, a Clementine pl. egyszerűen tökéletes).


Direkt nem az Ultra Shimmer palettát választottam, azzal valószínűleg túl élénk színek születtek volna, így viszont nappali sminknek is elment, és meg is jegyezték, hogy milyen jó a sminkem a pólóhoz. Nektek hogy tetszik? 

26 megjegyzés:

  1. De szép lett! <3

    VálaszTörlés
  2. Hű de jó ez is.
    És milyen volt másoknak készíteni? "Extrákkal" is lehetett kísérletezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, általában olyanok jöttek, akik nem szoktak sminkelni, ezért szerényet kértek, de volt olyan is, aki azt kérdezte, szerintem mi állna jól neki és hogyan tudná magának elkészíteni, így sminkelés közben elmagyaráztam a lépéseket a hétköznapi sminkhez. Izgi volt, remélem, nekik is tetszett. :-)

      Törlés
  3. Nagyon szépen harmonizál a szemeddel, igazi nyári smink! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most egyértelműen látszik, hogy sárga is van a szememben a pupilla körül. Egyébként sokaknak jól állna, mégis keveseken látok ilyet, most mindenhol csak a tusvonal van, pedig azt szerintem meg lehetne hagyni alkalmakra inkább.

      Törlés
  4. De szupi lett!Nagyon tetszik! :)
    Azt hiszem lassan be kellene szereznem egy ilyen palettát...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen érdemes, mert rengeteg jól kihasználható szín van benne, én viszont hanyagolom, lehet, hogy pár másik dolgommal együtt eladom majd, hogy ne árválkodjon. :-(

      Törlés
  5. Nagyon szép lett, irtó jók a színek! :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép lett a smink! :) szerintem is nagyon jól passzol ez a két szín egymáshoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Enyhe papagájos beütés, de tényleg jó. :-)

      Törlés
  7. Remek lett! :)
    Nagyon szépek a színek és kihangsúlyozza a szemed.

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. A Te hatalmas szemeiden is jól állna egy ilyen, tessék kipróbálni. :-)

      Törlés
  9. Tök jó lett, tetszik. ) Debrecenben nem akarsz sminkelni? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha netán valamikor arra járok, szólok majd mindenképpen. :-) Ja, és Te is szólj, ha Tatabánya környékére jössz, és összehozzuk. :-)

      Törlés
  10. Szép lett! Engem ez az Avonos megmozdulás érdekelne. Mikor hol, oda tanácsadónők mennek vagy hogy megy ez az egész? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Falunapon voltunk kint, az Avon termékeinek népszerűsítése érdekében. Ilyenkor kérdésekre válaszolunk, bemutatunk mindent, amit lehet, illetve ingyenes sminkelés és fodrászolás (pl. hajgöndörítés) is van. Mivel szeretek sminkelni, és koordinátor vagyok, ezért én voltam a sminkrészleg egyik felelőse. Ha megyek még máskor is, megemlítem a blogon is, hátha egyszer egy olvasóval is sikerül összefutnom. :-)

      Te ismered az Avont? Esetleg Te is Avonozol?

      Törlés
    2. Persze ismerem és Avonozom én is, most kezdtem el nem régen és ezért nem tudtam ezt. Tök jó lenne elmenni ilyenre, úgyhogy majd tényleg megírhatnád, ha lesz legközelebb. :)

      Törlés
    3. OK, majd írok, ha lesz ilyen, addig pedig a koordinátorod biztos meg tudja mondani, hogy Nálatok szokott-e hasonló lenni. :-)

      Törlés
  11. De szuper lett a sminked, nagyon jól áll! Nem véletlenül kapsz annyi kedves bókot. :)
    Szuper lehetett másokat sminkelni, ha felém hoz az élet akkor nekem is szólj!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.