2012. augusztus 15., szerda

Napi smink – Avon 24 k Gold Golden Splendor paletta

Mivel ritkán vagyok mostanában fotogén állapotban-hangulatban, nagyon örültem, hogy végre vállalható képek születtek rólam. Ezúttal a közeli képek maradnak el, mert nem sikerült használhatót lőnöm, ezt a sminket egyébként nagyon szeretem, úgyhogy biztosan reprodukálom majd, és megörökítem ismét.




Semmi extra, hétköznapokra pont ideális, mutatós smink rózsaszínnel, barnával és korallos rúzzsal, ami ilyenkor pirosító gyanánt is beválik.

Nektek mi a standard hétköznapi sminketek?

16 megjegyzés:

  1. suliba natur(szempillaspirál+alapozó+szájfény) vagy szolid(barnás,pinkes árnyalatok) sminket választok,de buliba jöhetnek a csillámok és a merész színek is :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Suliba tökéletes, amit írtál, meg így legalább megvan a varázsa a bulinak, hogy olyankor extrább sminket dobsz fel. Sokan annyira erős sminket viselnek nap mint nap, hogy el sem tudom (és nem is akarom) képzelni, mi lehet számukra az alkalmi smink, Esetleg az, ha nem sminkelnek? :-)

      Törlés
  2. Hétköznap én is a barnás-rózsaszínes, natúrabb sminkeket részesítem előnyben. Amit még kedvelek az a világos szín (bézs pl) a szemhéjra tussal, mellé rózsaszín szájfény.
    Túl színes vagy erős sminket én sem szeretek munka közben viselni: nem is illik hozzám, ráadásul ha be kell mennem az üzembe (élelmiszergyár), ahova nem is lehetne sminket viselni, ne erős sminkkel feltűnősködjek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, micsoda munkahelyed van. :-) Nálunk az irodában mindent lehet, de csak én vállalok be színesebb sminket, tudod, az Ultra Shimmerrel. :-)

      Törlés
    2. Általában én is az irodában vagyok, csak ritkán járok a termelésben (most egy darabig naponta többször is)
      Az irodában nálunk is lehet mindent, bár a kollégáimhoz képest én így is sokat sminkelek :-)

      Kíváncsi lennék nappali sminkekre az Ultra Shimmerrel :-)

      Törlés
    3. Bármelyik színes, amit csináltam vele, jön velem az irodába is, de majd készítek irodai verziókat, barnás-szürkés, vállalható színekkel. Köszi az ötletet! :-)

      Törlés
  3. nekem a semmi XD csak akkor sminkelek ha valahol olyan helyen kel megjelennem v. olyan valakivel találkozom :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában én is sokszor kihagyom, legalább pihen a bőröm kicsit, de sokszor rám szólnak, reklamálnak, hogy miért nem vagyok kisminkelve. :-)

      Törlés
  4. szép!!
    hétköznapokra kedvenceim a barnás és natúr árnyalatok, tusvonal, spirál, pirosító mértékkel és rúzs vagy szájfény :D de nagyon szeretem a színeket, szinte minden árnyalattal (persze csak ami jól áll) készítek sminket.
    szép estét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, a tusvonallal továbbra sem vagyok jóban: máson simán megcsinálom, ahogy a műszempillát is, magamon meg szenvedés az egész. :-) Egyébként több kolléganőm is mondta, hogy milyen jók a színes sminkjeim, csak ők nem merik kipróbálni, hát én szívesen kifesteném bármelyiküket. :-)

      Törlés
  5. a második a kedvenc (Y)
    nagyon jó, hogy ilyen kis egyszerű, de ha én ennek nekiállnék, akkor semmi nem lenne belőle... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen megtanítanálak az alapokra, nem nagy ördöngösség, kézügyességed pedig nyilvánvalóan van, csak eddig másban kamatoztattad. :-)

      Törlés
  6. A rózsaszín-barna kombó nem csak sminkben tetszik nekem. :) Pl. tervezem a lakásomban is erőteljesebben bevetni. Valahogy imádom.
    Ez a smink tényleg jóláll néked, Katy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :-) A lakásfejlesztésről pedig mindenképpen kérek majd képeket. :-)

      Törlés
  7. Egyszerű mégis nagyon széép :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.