2012. november 6., kedd

Ecsetek az Ebayről – 1. rész

Azt hiszem, sokunkat elkapott már az Ebay-láz, bizony, én is így vagyok vele. A sok bizsu után most az ecsetekre vetettem rá magam, és egy már meg is jött, így tesztelni is volt alkalmam. Tube ecset, persze nem valódi, mert ahogy elnéztem, az sokkal drágább lenne, és azért látni jeleket a dobozán is: taklon helyett ugyanis azt írják, takalonból készült. :-D



Nekem tetszik a kinézete, púderrózsaszín nyél ezüst felirattal, a szőr átmenetes színe is bejön. Az ecset munkafelülete egyébként nagyon jó, pihe-puha taklon, és mosáskor nem veszített sem színt, sem szálakat. Egyetlen gondom van vele: hiába a sok szál és tömöttség, talán túl hosszúak a szálak, talán nem megfelelő anyagból vannak, de nem olyan a tartása, mint a megszokott ecseteimnek, leginkább talán az Essence ecseteire hajaz, csak ez tömöttebb, tehát az Essence és a Real techniques között van, 10-es skálán mondjuk kap tőlem hatot. Amúgy jól felveszi a termékeket, és szépen el is lehet dolgozni őket vele, csak meg kell szokni, hogy nem annyira jó a tartása, mint a többieknek.

Sok-sok szálacska

Segítség a teszteléshez (a körömlakk itt is az Aden Be Charismatic volt)

Összességében nem bántam meg, hogy elköltöttem rá azt a 2,57 dollárt, megérte az árát, hiszen púderecsetből sosem elég, egyébként leginkább pirosítókhoz használtam, folyékony termékkel még nincs tapasztalatom, de ahhoz is jó lehet az anyagából adódóan.

Lelőhely itt, az ára 3 dollár alatti.

Ti rendeltetek már ecsetet hasonló oldalakról? Ha igen, pozitív vagy negatív csalódást okoztak-e a termékek?

12 megjegyzés:

  1. jajj de jó ez az ecset. Honnan rendelted Ebayről?
    De cuki cica, nekem is van egy vörös macskám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt megtalálod:
      http://www.ebay.com/itm/170896334888?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Törlés
  2. Én anno egy kisebb eco tools ecset készletet rendeltem, mit ne mondjak azóta is használom és nagyon elégedett is vagyok vele. Pedig féltem, hogy nagyon minőségtelen lesz és hamar megadja magát, de fura mód még egy szál sem hullott ki belőlük- én azon sem lepődnék meg ha eredetiek lennének.
    Nagyon tetszik amit te vadásztál be, helyes kis ecsetnek tűnik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, azok is szerepelnek már a kívánságlistámon :-)

      Törlés
  3. Én Mac utánzatot vettem, Helló kittis hét darabos készletet, de nekem bevált, szeretem, bár nincs viszonyítási alapom.

    VálaszTörlés
  4. Szia !! :)) Tudni kell ecset mániám van imádom őket ! :D rendeltem e-bay ről. valahogy nem bizakodtam hogy ennyi pénzért biztos szarokat küldenek :D És ammikor megérkeztek az állam lesett olyan szuper erősek dúsak nagyon jó :) Puhák Nem potyog a szőre !! :)) Külön ecsetvédő volt az összesen ami meglepet a képen sima fekete Noname ecsetnek tünnek amikor kibontottam az állam lesett mivel MAC hamisítvány !!! Itt a link :)) 24 db 2145 ft

    http://viewitem.eim.ebay.hu/24Pcs-Professional-Makeup-Cosmetic-Brush-Set-Kit--Leather-Rollup-Pouch-Bag-Case/200820840413/item?transId=791756516010

    VálaszTörlés
  5. Jaj de cuki! Ecsetből sohasem elég :) Én még nem rendeltem ebay-ről ecseteket de már sokszor gondoltam rá hogy kellene mert tök jó készletek vannak. Valószínűleg ezt sokat is hangoztattam otthon mert múlt héten kaptam egyet ajándékba, "úgyis jön a szülinapom" címszó alatt :) Nálam arcra való ecsetekből volt nagy hiány így most azért már jobb lett a helyzet!

    VálaszTörlés
  6. Megnéztem az előttem hozzászóló mit linkelt, nekem tetszik! :) Bár mostmár inkább csak 1-1 darabot fogok rendelni esetleg :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper ecsetnek tűnik, lehet,hogy majd beszerzem valamikor. :)
    A cicusod nagyon édes. :)
    Az enyémek is jöttek megszaglászni az ecseteimet,de szerintem még fociznának is vele,ha véletlenül előhagyom. :) :D
    Tavaly rendeltem egy ecsetkészletet Ebayről 24 db-os,műbör tokban és belül is becsomagolva érkeztek nagyon jó minőségűek,beváltak. :)
    E-mail írok róluk,ha érdekel. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.