2012. november 3., szombat

Elfogyott termékeim 3.

Megnéztem, és bizony augusztusban volt utoljára ilyen bejegyzés. A flakonok csak gyűltek, gyűltek, és mostanra annyian lettek, hogy három részletben fogom bemutatni őket. Amúgy pedig szerencsés vagyok, mert a fotózáskor megint volt egy segédem:



Ma tehát a testradírokról lesz szó, két hónap alatt négy darabot kifogyasztottam – igen, szeretem őket.



Az első a Balea olajos-krémes testradírja volt. Limitált kiadás volt, és az üzletben tetszett is az illata, a első használatkor azonban valahogy mégsem jött be. A használat során azonban egyre jobban megszerettem megint, és a végén sajnáltam, hogy elfogyott. Az állata elég sűrű volt, közepes szemcsék voltak benne, a bőrömet kevésbé szárította, mint egy átlagos tusfürdő, nyáron tehát pont elég volt testápoló nélkül is. Az illata 2-3 órán át még tartott, aztán kifújt. Biztosan lesz még Balea testradírom, mert az áruk is kedvező szokott lenni.

A második a képen az Avon thaiföldi lótuszvirágos radírja, amit először szintén nem szerettem az illata miatt. Kókuszos jellegű, elég édes, de nem émelyítő. Aztán kifejezetten megszerettem az illatát, a hatását meg pláne: ennyire puha csak akkor szokott lenni a bőröm, ha testápolót is használok, ma pl. már egy hete nem használtam krémet, csak ezt a radírt, mégis selymes a bőröm, pedig hidegebb időszakban sivatag szokott lenni a lábszáramon. Bizony újravásároltam, és fogom is még sokszor, mert nagyon odavagyok érte. Az állaga egyébként olyan, mint egy sűrűbb tusfürdőé, vajszínű, krémes jellegű, gyöngyházszínű (!), és porított kajszibarackmag van benne radírozó részecskék gyanánt, amik össze-vissza méretűek. Bevizezett bőrre viszem fel, nem hígítom vízzel, így jólesően radíroz és hidratál is. Utána jöhet az öblítés, és a fürdés után még 3-4 órán át érzem az illatát. Télre ideális választás, főleg időhiányosoknak.

A harmadik szintén Avonos, ez a Sensis Tropics. Kifejezetten nyárra ajánlom, mert isteni friss illata van, hátránya viszont, hogy nem hidratál, csak frissít. A szemcsék közepes méretűek benne, de finoman radíroznak, a végén fel kellett hígítanom vízzel, hogy a maradékot is kinyerhessem a tubusból. Nem rossz, de télen már szárítana, és az illata sem illik a téli hangulathoz.

A negyedik is Avonos, ami nem meglepő, mert szeretem az Avon termékeit, ez a Naturals epres krémes bőrradírja. Na most, én ennyire tökéletes, mennyei eperjoghurt-illatot még soha nem éreztem. Odavagyok érte, krémes, tényleg hidratál is, ugyanakkor elég sűrű, és jól meg van pakolva apró szemcséjű radírozó gyöngyökkel. Viszont annyira sűrű, hogy már viszonylag hamar vízzel való hígításra kényszeredtem, hogy kinyerjem a tubusból. Biztosan fogom még használni, télen is, ha egy kis nyarat szeretnék csempészni a fürdőszobába...

Nektek megvan valamelyik? Szeretitek a bőrradírokat? Melyik a kedvencetek? Bőrradírmániásként szívesen venném a javaslatokat.

17 megjegyzés:

  1. az Avonos epres nekem is megvolt :)
    szeretném megkérdezni a Naturals termékcsalád arcmaszkjai közül melyik egyben lehúzható? rákeresrem,de csak a teás&uborkásról találtam h egyben lejönne :)
    és kerested a tökéletes arany lakkot,én a "saját" lakkomat megtaláltam,az Avonos pro+ Golden vision. Tegnap kaptam meg,a 16-os katalógusból rendeltem 699 ftért.. már a körmeimen pihen és tiszta karácsonyi hangulatom van tőle :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én is úgy tudom, hogy csak az uborkás a nyerő, ha lehúzhatót szeretnél. :-) A lakkot egyébként én is kinéztem magamnak, de nálunk csak 8-án indul a 16-os kampány :-(

      Törlés
  2. Én most az Avon Planet Spa shea vajas és barna cukros bőrradírját nyúzom már jó ideje :) Ennek egyszerűen az az oka, hogy mostanában jobban szeretek DIY bőrradírokat használni: egy kis cukor, olívaolaj, méz vagy só és olívaolaj. Ezt a kettőt keverem ki magamnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, jól hangzik, és nem nehéz lemosni a mézeset?

      Törlés
    2. Igazad van, kicsit nehézkes, de én utána mindig áttörlöm magam egy szivaccsal meg egy kis tusfürdővel, és úgy könnyen lejön.

      Törlés
    3. Értem, majd kipróbálom az egyik wellness-napomon :-)

      Törlés
  3. Óh az az Avon senses-t nagyon szerettem egy időben. De aztán nem találtam az újságban és átálltam egy szemcsés tusfürdőre (Avon Skin so Soft - Soft and renewed) Ezt is nagyon szeretem. =)

    VálaszTörlés
  4. Nekem egy olyan epres kézkrémem van az avontól, de marha hamar megutáltam. Nekem az illata kicsit erős már egy idő után, de ez még nem is lenne gond, egyszerűen szörnyű az állaga, alig szívódik fel, és ragad a kezem mintha mézzel kenegettem volna. És ez most nem az Avon ellen érzett ellenszenvem miatt van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még nem próbáltam, de vár itt egy, ezek után nem annyira lelkesen fogom elővenni.. Amúgy a Holt-tengeri ásványos a kedvenc kézkrémem tőlük, az gyorsan beszívódik, és az illata is jó kis friss :-)

      Törlés
  5. Az Avon Senses Tropics nálam is nagy kedvenc volt a nyáron! :) Most éppen egy Oriflame testradírt próbálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos jelenleg nincs Oriflame-es emberem, pedig az ő termékeiket is szeretem :-)

      Törlés
  6. Ezeket az avonosokat én is próbáltam, plusz még a shea vajas barna cukrosat (azt talán már nem lehet kapni) és a holt-tengeri ásványosat. Az utóbbi kettőt azért szeretem, mert erősebb radírozó hatása van, a lábszáramra, combomra jobbak voltak. Most a lótuszvirágos van meg, meg az olívaolajos, de azt még nem próbáltam ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a holt-tengeriset is szerettem, az olívaolajos pedig nálam is kipróbálásra vár. A shea vajasat nem próbáltam, valószínűleg az még a radírmániám előtt volt kapható :-)

      Törlés
  7. Rájöttem, hogy nekem legjobban az itthon elkészített cukros, mézes testradír vált be a legjobban! :) A bolti termékek nem radíroznak szerintem annyira jól :(, vagy is nekem az nem elég!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már muszáj lesz kipróbálnom, ha ennyien dicséritek :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.