2012. november 15., csütörtök

Elizabeth Arden paletta

Ígértem sminket a hétre, de előbb megmutatom, melyik palettával készült. Azt hittem, befotóztam már, de nem találtam képeket sehol. Értékes képek következnek, ugyanis az én drága kis négyéves Canonom utolsó lélegzetével készültek.

A palettát Edittől rendeltem, még tavasszal, ráadásul nagyon jó áron. Úgy tudtam, hogy jók az Elizabeth Arden termékek, de azelőtt csak parfümöm volt tőlük, ez a paletta pedig ott kiabált, hogy vegyem magamhoz. Gyönyörű.

Edit képei ezek voltak:






Egy csoda, instant szerelem. A pirosítók is gyönyörűek, a színek is, és bár nincsen benne semmi extra szín, a hétköznapi kategórián belül kifejezetten különlegesek, pl. a bal alsó fekete ezüst csillámos, a bal felső pedig erőteljesen emlékeztet a Naked Sin nevű színére. Szerény, mégis kifejezetten szép színek, tökéletes kis paletta.

A színeket tartalmazó átlátszó rész egyébként kivehető a palettából:




Látszik a színeken, hogy használom őket rendesen. Színmintákat nem hoztam, mert közben elhalálozott a gép, de ha lesz másik, szívesen pótolom ezt is a Breaking Dawn hátralévő tesztjeivel együtt. Holnapra és holnaputánra vannak még képeim két ezzel készült sminkről, egy régebbről, egy pedig a paletta befotózása előtt készült.

Nektek van Elizabeth Arden sminkterméketek?

11 megjegyzés:

  1. Visszafogott, nappali sminkekhez tényleg tökéletes színeket tartalmaz. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon elegáns, csinos darab ez a paletta, annyira kifinomult hatást kelt! Nagyon tetszik, sajnos nincs még Elizabeth Arden sminktermékem, igazából nem is nagyon ismerem a márkát, de ez a paletta egy álom :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem nincs, de mindig is érdekeltek, ez kifejezetten tetszik :]

    VálaszTörlés
  4. Aztamindenségit! Olyan mint egy könyv! Tényleg gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, én is elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
  6. Hát igen, odáig vagyok érte :-)

    VálaszTörlés
  7. Hű, ez gyönyörű, és kifejezetten az én színeim :)

    VálaszTörlés
  8. Ezek a színek csodaszépek! *-* :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.