2012. december 14., péntek

Elfogytak – szempillaspirálok

Már régóta gyűltek a már kiselejtezettek, hogy megmutassam őket együtt, és most jött el az idő erre.

Ez még az Avon-őrületem előttről való adag

A kefék

Oriflame Revelation Mascara: ezt a zöld spirált azért vettem, mert szeretem, ha színben passzol a spirál a sminkemhez, a gond csak az volt, hogy szinte senki más nem vette észre, hogy ez zöld. Kicsi kefe, alig fedés, semmi göndörítés, nem igazán vált be.

Oriflame Wonder Lash in Black: na, ez a spirál TÖKÉLETES. Odavagyok a keféjéért, ami felemás, felül apró sörték, alul ívben hosszabbak, jól fed, göndörít, tartós, imádtam. Az Avon Super Drama lett az utódja, aminek bár a keféje teljesen más, ugyanilyen jó tulajdonságokkal bír.

Oriflame Wonder Lash in Prune: lásd fentebb, imádtam, bár senki más nem vette észre, hogy lilás. Akkor használtam, ha visszafogottabb színre vágytam a feketénél.

Oriflame Very Me Fat Lash Funky Mascara: a színe jó lett volna, mert élénk volt, de annyira nem volt tartós, hogy a sminkelés után öt perccel már mászott el és hullott. Nem jött be, egyszer használtam, és kész.

Miss Sporty Stays on and on and on: ja, jól hangzik, hogy ott marad, csak éppen nem teljesíti, sőt. Alig fedés, semmi más hatás, aztán elkenődés. Egyszer használtam, és kész.

Max Factor False Lash Effect: miután mindenhol azt olvastam, mekkora király spirál, vártam két hónapot, hogy végre akciós legyen, és úgy vettem meg. Semmit nem csinált, alig fedett, nem göndörített, semmi, gondolom, sikerült egy rossz darabot kifognom, de nem is veszek többet. Az Avon Super Shock spirál is ilyen nagy keféjű, és az legalább jó is.

Manhattan Mascara Base and Eyebrow Gel: spirálalapnak nem használtam, csak szemöldökfixálásra, de nem igazán volt jó. Azért ilyen a színe, mert a már színezett szemöldökre vittem fel. Van utódja, és ezerszer jobb, az ELF szemöldökzseléje, ami ráadásul sokkal olcsóbb is.

Nektek melyik a kedvenc spirálotok? Használtátok valamelyiket a fentiek közül?

23 megjegyzés:

  1. Egyiket sem próbáltam még, hétköznapra az abszolút kedvenc egy viannis, Paris spirál, ami kb 600 Ft, és teljesen jó, oké, nem lesznek drámai pilláim tőle, de hétköznapra nem is az a cél általában :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow. Vianniba nem járok, de egyre inkább úgy érzem, kellene :-)

      Törlés
  2. Az Oriflame Wonder Lash in Blak-et használom most,de nekem nem jön be,nem dúsít/hosszabbít,viszont nagyon tartós,még egy alapos dörzsölés sem szedi le.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az összeset az ide-oda mozgatós módszerrel kenem fel, először a tövekhez, utána a szálakra, és úgy nagyon jó, nem tudom, anélkül mit mutat, de az Essence-en pl. semmilyen módszer nem segített sajnos :-(

      Törlés
  3. Az Oriflame-es nekem is megvan, vízálló verzióban, így inkább nyáron használom, szeretem. Én a Miss Sporty spirálokat szeretem, mindegyik amit eddig használtam, nagyon bevált :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is van vízállóm, az is jó, de nem semmi lemosni :-)

      Törlés
  4. Az Essences megvan, de még nem használtam, ööö van így még pár spirálom :D én is ilyen összefoglalót tervezek belőlük :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem az egyik kedvencem a L'Oréal Mega Volume Collagene 24, még DM-es 50%-os kuponnal sikerült elcsípnem és nagyon szeretem! :) Amiről én sok jót hallottam, de nekem sajnos csalódás volt az a Maybelline One by One spirálja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, tőlük még nem is volt spirálom, mondjuk nagyon elégedett vagyok az ORiflame-es és Avonos spirálokkal, szerencsém van velük, másoknál negatív tapasztalatokról is olvastam :-)

      Törlés
  6. Nekem a Bourjois Volume Glamour Ultra Black szempillaspirál a kedvencem, és képzeld pár hónapja rendeltem egyet, és a héten végre felbonthattam mert elfogyott a Maybelline spirálom, és erre be volt száradva :S annyira rosszul esett :( pedig mikor megjött direkt ki sem nyitottam, csak beraktam a fiókomba :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom, viszont pár hónap alatt nem lenne szabad beszáradnia, lehet, hogy már eleve is baja volt. Én most bontottam ki egy március óta itt álló Avonosat, és kutya baja.

      Törlés
  7. Meg vagyok lepődve, hogy a Max Factor spirál nem jön be neked. Én nagyon háklis vagyok a szempillaspirálokra, és csak azokat a spirálokat tekintem egyáltalán spirálnak, amik póklábmentes, batárnagy, 4d-s pillákat bírnak gyártani úgy, hogy egész nap nem pereg, ráadásul puha is, tehát az elvárásaim mondhatni irreálisak :-). Mindent kipróbáltam már, és nekem ez a tuti befutó, mert megtestesíti az álmaimat. Én nagyon durván spirálozok, és 4 réteget olyan tökéletesen szépen teljesít, hogy tényleg kis túlzással műszempilla... Igaz, hogy én a fekete változatot használom, de nem hiszem, hogy a különbségnek lényegesnek kellene lennie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak arra tudok gondolni, hogy régóta állt a boltban, és ezért nem teljesített így, mindenesetre nem fogok újra kockáztatni, nekem sajnos nem jött be. Elvileg nincs különbség, csak a lila szín tetszett, de sajnos nem hozott szerencsét :-(

      Törlés
    2. Sajnálom, hogy neked nem jött be! :-( Néha értetlenül állok az előtt, hogy termékek mennyire különbözőképp válnak be az embereknek. Nem tudom, hogy az okozhatott-e problémát, hogy sokáig állt a boltban, mert az enyém már kb. 8 hónapja megvan, és az elején csak elvétve használtam, mert szigorúan el kellett használnom még mást, de persze nehezen bírtam ellenállni neki, és néha használtam. De amikor 1 hónapja újra elővettem, és rendszeresen ezt használom, teljesen ugyanúgy funkcionált, mint hónapokkal ezelőtt.

      Törlés
  8. én az Avon-os szempillaspirálokat imádom! :) meg néhány Essence is van :)

    VálaszTörlés
  9. a Miss Sporty szempillaspirált én is kipróbáltam, de nekem sem vált be, egyáltalán sehogysem:D
    ami az én kedvencem, az a Maybelline XXL Curl Power, a leges-legjobb szempillaspirál, szerintem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én maradok az Avonnál, ott még nem nagyon csalódtam :-)

      Törlés
  10. én is elírtam, essence-t szerettem volna, gondolom te is:)

    VálaszTörlés
  11. Eddig én csak egy Oriflame, meg egy Dior és egy Shiseido spirált használtam el, aztán jött az avonos SuperShock , majd superCurlacious, és a legjobban ez utóbbi kettő vált be nagyon. Épp készülök rendelni majd Valakitől, mert fogyóban vannak:) Viszont a külön szempillagöndi.. hát én azt nem tudom használni hatékonyan, úgyhogy mindenképp jó kefés kell spirálból, és ezek ívelnek is:)
    Tök jó volt a bemutatód.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nagyon sokat számít a göndörítés, szerintem csak meg kell találnod a megfelelő ívűt, és menni fog :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.