2013. február 25., hétfő

BH Cosmetics Jenni Rivera fukszia-lila smink

Hihetetlen, de igaz: elmúlt minden bajom, és időm is volt teljesíteni Verus kérését, teszteltem a matt lila és a matt fukszia színt a Jenni Rivera palettából.

Nem használtam semmi színes alapot, hogy a színek maguk megmutathassák pigmentáltságukat, sima UD Primer Potion van csak alattuk, ami a tapadásukat ugyan segíti, a színükön viszont nem erősít.

A sminkhez az 1/1-es, az 1/3-as és a 2/4-es színt használtam, emlékeztetőül a paletta:


Az arcomon az Avon BB krémje és egy Oriflame színezett hidratáló van keverve, az Avon túl világos magában, pirosítóként a paletta 4. pirosítóját használtam. Kis bronzosítás és kontúrozás az 1-es és a 2-es színnel történt. A számon csak ajakápoló van.





A paletta matt színei is egészen jól teljesítenek, de azért a Sleek Darks matt palettáját nem érik utol pigmentáltságban. Továbbra is a táskámban van egyébként, és elég sokszor használom a legtöbb színt. Érdekel esetleg még valamelyik színkombináció Titeket?

Egyébként bevállalnátok egy ilyen sminket hétköznapra?

20 megjegyzés:

  1. Jól áll neked a lila. :) Elég tetszetős színei vannak.:)
    Most kapta egy 120as palettát, és totál brutál durván extrán nagyon jó. :D Szóval most nem panaszkodhatom van mindenféle színem végre. :D
    Csak a hülye MUA rendelés jönne már meg. -.-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, 120-as paletta, hogy-hogy? És milyen márkájú? Barátnőmnek is van, az Blush Professional, és ő is élvezi a sok-sok színt :-) A MUA nekünk sem jött még meg, azért ez nagyon komoly késedelem már...

      Törlés
  2. Egy picit szerintem túl magasra vitted fel a színeket és emiatt nekem picit monokli hatásúnak tűnik. Egyébként nagyon jól áll a lila szín, az utolsó képen főleg nagyon jól mutat, de az első két képen valahogy olyan monokli szerű szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól megfogalmaztad, én is láttam, hogy nem stimmel, reggel megállapítottam, hogy kicsit túl sok lett, de úgy döntöttem, a szín jól látszik, így maradt. :-)

      Törlés
    2. Pedig annyira jól áll ez a szín. :) Remélem gyakran használod majd. Én valami füstösebb, bulisabb verziót is megnéznék lilával. ;)

      Törlés
  3. Szép színek,nagyon!Én bevállalnám nyáron,ha lenne rajtam hasonló árnyalatú ruha,vagy kiegészítő.
    Lehet földhöz ragadt vagyok,de én még mindig ott tartok,hogy kell valami hasonló szín is az öltözékben ami visszaköszön a sminken.
    Én valamelyik drapp,barnás árnyalatra is kíváncsi lennék,olyan füstös szerű sminkben.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mindig mindent összehangolok, kicsit talán túlságosan is, és rosszul vagyok, ha nincs időm reggel táskát cserélni, és nem illik a többi ruhadarabhoz :-D

      A drapp-barnásat felírtam, köszi :-)

      Törlés
    2. Köszi.Kíváncsian várom!:)

      Törlés
  4. huu, én borzongok a lilától a szemhéjon :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tud az jó is lenni, csak a megfelelő árnyalat kell, a szürkésbe hajlókat imádom :-)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszi, a szín szép, csak a smink nem lett az igazi, na de majd máskor :-)

      Törlés
  6. Nagyon szép, és nagyon jól áll neked! :) Én nagyon ritkán használok lila színt a szememre, de nem tudom miért,pedig tetszik, de leggyakrabban a barna színekhez nyúlok..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában én is, de nyáron tobzódom a színekben. Amúgy sokkal inkább szeretem a fényes és szatén színeket, mint a mattokat, ezért ritkábban is használom a matt palettáimat. :-)

      Törlés
  7. nagyon tetszik a smink és a paletta is! <3

    VálaszTörlés
  8. Szépek nagyon a színek, egy icipicit szerintem is egy ilyen lilából kevesebbet kellett volna, de egyébként szuper a smink, mint általában :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, legközelebb egy barna és egy füstös lila lesz soron :-)

      Törlés
  9. Na ez az a helyzet, amikor az, hogy milyen színtípus vagy, tökre nem érdekes. Mert ugye, Te tavasz típus vagy, és mégis szuper a lila rajtad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) Igen, ez a besorolásos dolog nem mindig műkszik, de azért kiindulási pontnak tanácstalanoknak nem rossz :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.