2013. február 22., péntek

Sigma ecsettisztító kesztyű helyettese

Szerdán írtam a Sigma újdonságáról, de nem vagyok hajlandó 39+30 dollárt kiadni érte, ezért nézelődni kezdtem ebayen, majd máshol is. Kezdetben kutyafésülű kesztyűre gondoltam, de azok általában nem teljesen szilikonból készültek, vagy részben anyagból vannak, vagy nem is fedik le teljesen az ember kezét, én pedig a Sigmáéhoz hasonló, a kezet szárazon hagyó megoldásra gondoltam. Végül úgy döntöttem, az alábbi kesztyű lesz az áldozat:


Az 1390 Ft jobban hangzik (persze még van rajta 899 Ft szállítási díj), és bár nincs rajta annyiféle rece, ez is elég, hogy segítsen az ecsetmosásban a habosítással. Hogy ne izzadjak bele, addig majd felveszek egy pamutkesztyűt, és kész.

Ebayen egyébként találtam recésebb változatot is, szállítással együtt kb. 2500 Ft lenne.

Szóval éljenek a recés szilikon hőálló kesztyűk. Amint teszteltem valamelyiket, jelzem mad, hogy bevált-e, ha nem, akkor még mindig lesz helye a konyhában.

23 megjegyzés:

  1. .amikor meglattam a sigmat, pont erre gondoltam :) nalunk a konyhaban van egy ilyen sok reces ,szilikonos labasfogo, az nem lenne jo? mi lehet a kulonbseg? ..es persze csak egy ezresbe kerult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz dolog a sokféle funkció a kesztyűjükön, de őszintén szólva pofátlan az ára... Kipróbálod majd a konyhai kesztyűtöket erre? :-)

      Törlés
    2. .ki fogom probalni :) neztem a sigma videot, azon a kesztyun tobbfele minta van kulonbozo funkciokhoz. de hogy ez er-e valamit?? aki ezt kitalalta nagy business esz mindenesetre, ez a szilikon kesztyu max 1 dollar ha van.

      Törlés
    3. Szerintem nem, csak el lehet adni vele a terméket... Merthogy ennyi funkciója van! Mindenesetre sajnálom, hogy ennyire a lehúzásra mentek rá vele, nem érzem indokoltnak.

      Törlés
  2. jè ez nekem tokre uj dolog.èn tisztito spray-t hasznàlok,egyenlore tokèletesen bevàlt.
    de vàrom a fejlemènyeket errol a kesztyurol:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig is babasamponnal tisztítottam őket, így most még vizes sem lesz a kezem, és a recék segíthetik a habosodást. Mindenképpen írok majd róla, ha kipróbáltam :-)

      Törlés
  3. Sejtettem, hogy hamar meglesz az olcsó helyettesítő :-)
    Kíváncsian várom a tapasztalataid vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint megvan, és kipróbáltam írok majd róla :-)

      Törlés
    2. Megvárom a tapasztalataid, ha beválik, rendelek én is :-)

      Törlés
  4. Várom a tapasztalatokat! :) Így elsőre nagyon jól hangzik!

    VálaszTörlés
  5. Óh gyorsan meg lett az a helyettesítő! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Erre én is kíváncsi leszek:) Amúgy baba márkájú vagy babáknak való samponnal tisztítod őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most épp Avonos babasamponnal, eddig Johnson & Johnson volt, és nagyon jó puhák maradnak ezzel a módszerrel. :-)

      Törlés
  7. Ez tökjó ötlet :)! Nagyon jónak tűnik a Sigmáé, de baromi drága, ez viszont egy remek és persze sokkal olcsóbb alternatíva :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, Goss is teljesen fel van háborodva az árán. Szerintem mondjuk hasznos, tényleg segít bármilyen rece a habosításban, de az ára...

      http://www.youtube.com/watch?v=rzT8I2lKcy8

      Törlés
    2. .birom ezt az urget :) es igaza is van. ahogy latom a video alatt, a legtobben egyetertenek vele :)

      Törlés
    3. Igen, végre valaki kimondta :-D

      Törlés
  8. Alma reszelő is lehet, h jó lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, bár én ott félnék, hogy bekapja a szálakat. Mindenesetre ez a kesztyűs dolog nagyon bevált, a kezem sem lesz vizes, úgyhogy nagyon kényelmes :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.