2013. április 29., hétfő

DM-zsákmány – Alverde és Balea

Még csütörtökön jártam a DM-ben, és két kis csomagot vettem, gondoltam, felhívom rájuk a figyelmeteket, mert mindkettő limitált kiadás, így igyekezni kell, ha szeretnétek rájuk lecsapni.


A Lemon Love-féle Alverde-csomag hihetetlen jó illatú, nem az a friss citromillat, hanem tejszínes jellege is van, egyszerűen tökéletes lesz tavaszra-nyárra. Két termék található benne, mindkettő 200 ml-es: egy testápoló és egy tusfürdő. 1999 Ft-ba került.



A Tanzende Marille nevű Balea-csomag három terméket rejt, mindegyik kisebb méret a szokásosnál: egy kis szappan, egy tusfürdő és egy testápoló, utóbbi kettő 125 ml-es. Az illata nagyon kellemes, visszafogott barack, ez sem az a hivalkodó, túl friss fajta. A termékek mérete miatt nyaralós szett lesz belőle. 1299 Ft-ba került.

  

Ti vettetek mostanában valami nyári illatot? Titeket is meg lehet fogni a limitált kiadásokkal?

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Azóta is szagolgatom őket, és alig várom, hogy sorra kerüljenek :-)

      Törlés
  2. A barackosnak biztos nagyon fincsi illata van :)

    VálaszTörlés
  3. Cukik :) Én is szeretem a külöféle limitált dolgokat! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon veszélyesek azok a kis címkék, mert hát mi lesz, ha otthagyom, és később már nincs belőle??? :-D

      Törlés
  4. Nekem az Alverde Lemon Love Eau de Toilette-je van meg és imádom az illatát! Jaj, ha ez a csomag is ugyanilyen illatú! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, én pedig utánajárok az EDT-nek, hátha :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.