2013. április 22., hétfő

Mokka – helyzetjelentés

Először is mindenkinek köszönet és hála, aki megosztotta és megosztja, kérdőjeles gazdijelölt már több is van, már minden csak azon múlik, hogy ki mondja a végleges és határozott „Igen!”-t. Mindenesetre egyre inkább szerelmes vagyok ebbe a kis maroknyi kutyába, szerintem ő az ideális házi kedvenc megtestesülése.

Ma is készültek képek, ezeken látható a lába hossza is. Tacsi jellegű, de ahhoz képest emeletes. :-)






23 megjegyzés:

  1. Imádom, annyira kis édes, remélem jó gazdira talál! Úgy megdögönyözném :))))

    VálaszTörlés
  2. Még a végén beleszeretsz és megtartod :-D
    Nagyon édes pofija van, mint az ártatlan kiskutyáknak, imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk már így is bőven megvan a létszám, és ha jó helyre kerül, nem bánom majd, hogy „elhagy” minket :-)

      Törlés
  3. Jajjj olyan édes! *.* Helyettem is dögönyözd meg! :D

    VálaszTörlés
  4. Kár, hogy messze lakunk.. meg nálunk is necces a "létszám", ketten már vannak (Bellusom is majdnemtacsi, ő is földszint +1 magasság,csak fekete, de ugyanez a pofi, ugyanilyen tekintet...), három kutya egy helyen pedig már nagy rendbontást tud művelni. Remélem minél hamarabb végleges gazdit talál ♥

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen. Itt osztogatjátok mert valaki írt róla. Tudjátok, hogy édes kutyus van, aki évek óta nem kapott szeretetet és senki sem osztja? Boldogok vagytok mert megosztjátok közben ezer másik van rossz sorsban....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A részemről nagyon sok kutyust osztok meg nap mint nap, és valószínűleg a többiek is így vannak ezzel. Nem hiszem, hogy rossz, ha élek a lehetőséggel, és a blogon is írok egy kutyusról, aki éppenséggel hozzánk került, így legalább ő kap plusz esélyt is. Több állatkát is mentettem már, egy kutyám és két cicám van, mindhárman utcáról. A blog nem fog átmenni talált kutyás blogba, mert vannak erre kijelölt oldalak, Te is sokat tehetsz azzal, ha az ottaniakat is megosztod. :-)

      lásd:
      talaltcica.org

      Törlés
    2. Bocsánat ha félreértettél. Nem ellened irányult a komment. Én is raktam már ki jótékony dolgot a blogomra és folyamatosan osztok meg kutyusokat. Itt most azokról beszéltem akik ezt az egy kutyust megosztják, áradoznak itt, hogy jajj de cuki de fogalmuk sincs arról, hogy több ezer kutya ennél mennyivel rosszabb helyzetben van. Tegnap olyan kutyusnak próbáltunk gazdát keresni, akit az előző gazdának nem nevezhető tartója kenyérrel és vízzel etetett. A kutya menni se bír. Sok mindent láttam már. Dolgozom a helyi menhelyen, jótékonykodok, licitet szervezünk menhelyeknek, adományokat gyűjtünk valamint már iskolai szinten reklámozom, hogy a csokipapírokért a helyi menhely pénzt kap. Itt viszont sokan csak áradoznak, ezt az egy kutyust megosztják majd 2 hét múlva el is felejtik ezt az egészet és élnek tovább úgy hogy fogalmuk sincs milyen kutyákat és macskákat kellene megosztani.....

      Törlés
    3. Bízom benne, hogy máshol is figyelnek erre ők is. A Te munkád pedig rendkívül fontos, az állatkák nevében is köszönöm. Testvéreméknél olyan kutyus is van, akit vertek, és 6 év alatt sem heverte ki teljesen, pedig a legnagyobb szeretettel fordul felé ott mindenki. Kitartást kívánok a munkádhoz, tényleg nagy szükség van a Hozzád hasonló emberekre. :-)

      Törlés
    4. Köszönöm. Ha pedig itt valakinek kedve van jótékonykodni ismét indult egy licitünk. keressetek meg és elküldöm a linket.

      Törlés
    5. Nekem mindig küldhetsz az ilyesmiről e-mailt, a djkatybeauty@gmail.com címre :-)

      Törlés
  6. Megszakad a szívem, annyira sajnálom, hogy ahol jelenleg lakom, ott nem tarthatok kutyát. :( Tegnap óta annyiszor eszembe jutott a kis Mokka, olyan nagyon nagyon szívesen befogadnám, imádom a tacsiszerű kutyukat. :) Remélem, hamar szerető gazdira talál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, vele nagyon jól fog járni, bárkié is lesz, egyszerűen jólelkű, szeretni való, cukorfalat, és még csak nem is ugat hangosan. Utóbbit Muffin eltanulhatná tőle, azt nagyon nem bánnám :-)

      Törlés
  7. Annyira aranyos, örülök, hogy vannak gazdijelöltek és remélem mihamarabb megtalálja azt a gazdit, aki nagyon-nagyon fogja szeretni, és nagyon fog rá vigyázni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem. Vagy hogy nyerek a lottón a jövő héten, és tudok házat venni, ahol nem gond +1 állatka :-)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Nagyon. Ismét itt fekszik az ölemben, miután megtámadta az egyik báránybőrt, és percekig küzdött vele. Most megint osztja nekem a puszikat, én pedig olvadok...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.