2013. április 19., péntek

Pénteki sóvárgás – Sigma Mrs. Bunny szett

Már az első sóvárgós bejegyzésnél is az ecsetekről szándékoztam írni, csak útközben megláttam a Resort palettát, és eltérített. Ma viszont megmutatom, melyik szettet néztem ki kb. egyévnyi Sigma-nézegetés után.

Eredetileg a sima 12 darabos készlet lett volna az áldozat, abból is talán a türkiz színű Make Me Cool volt a legszimpatikusabb:



Aztán viszont megjelent a Bunny Collection, csupa vegán ecsettel, és mindenhol azt olvastam, hogy még az eredetinél is jobbak a szintetikus ecseteik. Ekkor már a Mr. Bunny tetszett, elegáns fekete-ezüst színével, de azóta kaptam a családtól egy 22 darabos szuper Coastal Scents készletet, így komoly kinézetű ecseteim már vannak. Így aztán ha valaha az enyém lehet, a Mrs. Bunny lesz az első Sigma-készletem:


Nektek van álom-ecsetkészletetek?

23 megjegyzés:

  1. Ezeket az ecseteket olyan régóta nézegetem, mondjuk én a feketét szeretném. Ez a rózsaszín-kék szép és bájos, csak nem az én világom :)
    Valószínűleg a megvételre akkor kerül sor, ha sikerül milliomoscsemeteként újjászületnem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, nem olcsók, az biztos, de állítólag érdemes rájuk befektetni. Azt sajnálom, hogy nem lehet valahogy részletekben megrendelni valami alacsony szállítási díjú helyről...

      Törlés
  2. Van-van, pl. ez is jöhetne, de egyelőre anyagi okok miatt nem lesznek az enyémek :D Bár most az iHerb.com-on kinéztem egy Eco Tools 5 db-os készletet, amiben az alapozáshoz szükséges mindeféle ecset van, na az jó lenne ~3000 Ft-ért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az Eco Tools is nagyon jó, ráadásul lehet részletekben rendelni 4-5 darabos készletekben, hogy aztán a végére minden meglegyen, ami szem-szájnak ingere :-)

      Törlés
  3. anno nekem is a listàmon volt ez. aztàn inkàbb a Mac mellett dontottem,vègulis ezek a Mac ecsetek màsolatai.
    Nem bàntam meg,hogy a Mac-ra tobbet koltottem.Eddig a 3 èv alatt amiòta nyuzom oket,egy db szàl sem hullott ki beloluk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, egy MAC ecsetet mindenképpek kipróbálok majd: a fehér kis satírozót :-)

      Törlés
  4. Annyira szeretnék én is Sigma ecseteket kipróbálni, próbálom a pénzt gyűjteni rá. Most Real Techniques ecseteket rendeltem, ők lesznek az első áldozataim. Aztán majd beruházok egy Sigma készletre is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Real Techniques a kedvenc ecsetcsaládom, egyelőre nem tudom, megütik-e a Sigma szintjét, de a meglévőim között ők állnak az első helyen nálam :-)

      Törlés
  5. Mivel kb egy éve kezdtem el ecseteket használni a sminkeléshez (kivéve a nagy ecsetet a bronzosítóhoz/pirosítóhoz), így egyelőre nincsenek ilyen kiforrott vágyaim.
    Azonban mostanában én is elkezdtem nézelődni, hogy jó lenne jobb minőségű ecsetekkel bővíteni a készletet - ha nem is egyszerre egy teljes csomaggal. Mostanában a satírozó ecsetek felé húz a szívem, valószínűleg egy Makeupplaza rendelés lesz a vége, és ha még októberben is tart ez a sóvárgás, valószínűleg kihasználom majd az ingyen szállítós akciót ismét Sigmáéktól.
    Egyébként van olyan satírozó ecset, amit önállóan is meg lehet vásárolni és szívesen ajánlanád?
    (az Essence-en kívül)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jó minőségű ecsetre vágysz viszonylag jó áron, akkor az iher.com-on vedd meg az Eco Tools vagy a Real Techniques valamelyik készletét, most már csak 4 dollár hozzánk a szállítás.

      Itthon satírozó ecsetet a MUP-ból szoktam rendelni, mutatom, hogy nekem mik vannak meg onnan:

      http://www.makeuplaza.com/hu/products/550/565/cs-br-c-n07-classic-blender-doefoot-natural
      Erről nem gondolná az ember, hogy jó satírozásra, de az, és imádom. Arra is jó, hog yha utazom valahova, és csak ez van nálam, akkor az összes lépést ezzel végzem el. A CS-nél létezik belőle szintetikus verzió is, de nálunk nem kapható, így azt még nem ismerem.

      http://www.makeuplaza.com/hu/products/550/576/cs-br-250-pro-blending-fluff
      Nincs ugyan Sigma satírozóm, de a kinézete alapján ez is MAC-Sigma másolat. Szeretem, mert viszonylag tömött és kicsi a feje, a másik kedvenc satírozóm (BH Cosmetics) ugyanis sokkal nagyobb és puhább, hajlékonyabb. Ezzel teját jobban egy helyre lehet koncentrálni.

      http://www.makeuplaza.com/hu/products/550/790/elf-br-1803-blending-eye-brush
      Nagyon olcsó, pihe-puha szőrecset, kb. olyasmire kell gondolni, mint az Essence Smokey Eyes-os lilája, de SOKKAL puhább. Nagyon szeretem, a mosást is bírja.

      Az ingyenes szállításra pedig én is szeretnék majd lecsapni, remélem, sikerül. :-)

      Törlés
    2. Köszi a kimerítő választ! :-)
      Utóbbi kettőt én is nézegettem, amint lesz lehetőségem, megrendelem őket.
      Az elf ecsetekről mi a véleményed? Melyiket érdemes megrendelni közülük?

      Törlés
    3. ELF-ből még csak a szemre valókat teszteltem, azokkal elégedett vagyok, mindet a MUP-ból rendeltem szintén. Kisebb ecsetekre számíts az átlagosnál, viszont nagyon puha szőrből vannak. A Müllerben is van egy ecset, 355 Ft-ért, amit érdemes megvenni, saját márkás, sajnos nem emlékszem a nevére, általános szemhéjpúderecsetnek az is kiváló, és az is kb. ELF-méret :-)

      Törlés
    4. Sajna a három ecsetből, amit ajánlottél, 2 nincs jelenleg raktáron - szóval meglátjuk, hogy várok-e sokat, vagy részletekben veszem meg :-)
      Azt hiszem a kosarambe dobok egy-két ELF ecsetet is még, aztán meglátjuk, melyik tetszik legjobban.
      Müllerben sajnos ritkán járok (nálunk nincs), deészben tartom azért ezt is.
      Köszi!

      Törlés
  6. Nagyon vicces, mert pontosan ugyanez történt velem is, csak én egy akció keretein belül vettem (sajnos nem kaptam) a 22 darabos CS ecset szettet. Úgy vagyok vele, hogy megvárom az ingyenes szállítást, aztán lecsapoj Mrs. Bunnyra :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon elégedett vagyok a CS-es készlettel, de mindenki a Sigmát dicséri, úgyhogy nagyon dúrja az oldalam :-)

      Törlés
  7. Jesszusom! Ne kínozz ne kínozz.. :DD

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.