2014. január 30., csütörtök

Gyertyateszt – Yankee Candle Red Apple Wreath Tart®

Szokatlan módon egymás után rövid idővel két gyertyaélményemről is beszámolok, mivel sajnos az egyik memóriakártyám felmondta a szolgálatot, és nem akarom, hogy feledésbe merüljön a Red Apple Wreath nevű illat, amelyhez ez a kártya tartalmazta a képeimet.



Mivel a kártyáról nem tudok már képeket kinyerni, a hazai forgalmazó holnapjáról kölcsönöztem a képet. Tart® formájában már nem kapható az illat, de gyertyaként még elérhező, így úgy véltem, érdemes írnom róla.

Jelenleg is ez az illat melegszik a Tart®-melegítőmben, és bizony minden eddigi rekordot megdönt, ugyanis már ötödik este óta ég, és még messze van a kifulladástól. Kb. félórányi égetés után ugyanis el kell fújnom alatta a mécsest, mert addigra olyan szinten belengi az egész lakást az illata, hogy már-már zavaró. A Tart® tartóssága alapján abszolút jó befektetésnek tartom a nagyméretű gyertyát is belőle, amely itt rendelhető meg 6790 Ft-os áron. A webshopot csak ajánlani tudom, mert rendkívül segítőkészek és kedvesek, és a szállítás mindig pár napon belül lezajlik.

Az illata kifejezetten fűszeres, fahéjas, és az alma csak alig-alig érezhető benne, így a tipikus téli-karácsonyi fűszeres vonalon mozog. Aki erre vágyik, annak tökéletes választás lehet, mert minden eddigi YC illatnál karakteresebb és erősebb az illata.

Ti ismeritek ezt az illatot a márkától?

12 megjegyzés:

  1. Ezt az illatot még nem próbáltam. :) Én most az áfonyás-mandarinosat égetem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, lesz még akcióban ez az illat, mert annyira, de annyira tökéletes! Az áfonyás-mandarinosat pedig autóillatosítóként rendeltem meg, remélem, szeretni fogom :-)

      Törlés
  2. Tegnap vettem át végre a 4. rendelésem és ezt az illatot is megszaglásztam, nagyon ízlett! Asszem egy minta gyertyám van is belőle, bár ezt nem merném 100%-osra mondani, van vagy 10 féle (a kedvencekből persze több példány:)) és fogalmam sincs, miket adtam közben csak úgy oda a barátnőknek/apukámnak. :)
    De ma este szerintem elfogy a honey&spice (végre) és valami gyümis következik! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, nálam is megy most az ajándékozás a mindenféle illatokból, mert ezt az élményt meg kell osztanom a szeretteimmel is. :-) Ha kipróbálod ezt az illatot, számolj majd be, hogy tetszik-e :-)

      Törlés
  3. Már érzem is az orromban az illatát *-*

    VálaszTörlés
  4. Én már vagy 7x gyújtottam alá, de még mindig iszonyatosan erős és émelyítő az illata és nekem is el kell fújnom. Messze ez viszi a pálmát a YC tartjai közül. Imádom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez egy maratoni illatozású gyertya, az biztos. Ha akciós lesz, szerintem a nagyméretűt is megrendelem majd, mert erre érdemes beruházni :-)

      Törlés
  5. Érdekes,én meg pont az almát éreztem benne a leginkább. :) Volt tart-om és mintagyertyám is belőle. Sajnos ez utóbbit nem tudtam elégetni rendesen, mert a kanóc előbb fogyott el. De még így is,h már nem tudom meggyújtani, érezni a finom illatát. Szintén kedvenc lett. :) Szabina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagyok benne, hogy máshogy érezzük az illatokat, és mindenkinek más illatokra érzékenyebb az orra. :-) Mindenesetre ez egy csodásan megalkotott illat, az biztos :-) Majd számolj be a további kedvenceidről is :-)

      Törlés
  6. Aki ismer a Yankee Candle termékeit, az nyugodtan rendeljen, náluk is csak Yankees cuccok kaphatók.
    http://www.yankeegyertya.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de én már csak maradok illatgyertya.hu-felhasználó, mert nagyon szimpatikus a cég :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.