2014. január 14., kedd

Vasárnapi csajos teázás és ajándékok, köztük egy valóra vált álommal

Figyelem! A mai poszt rengeteg ajándékot tartalmaz, és a holnapi még ennél is durvább lesz. Olvasásuk csak erős idegzetűeknek ajánlott!


Aki olvassa Szilvi blogját, az már tudhat arról, hogy vasárnap hármas teázást csaptunk. (Aki még nem az olvasója, az most fáradjon át oda, és nyomja meg a feliratkozós gombot. Köszönöm. :-D) Szóval úgy volt, hogy Eleni is jön, de munkája adódott, és érthető módon azt választotta, Reni viszont el tudott jönni, és remek hangutánzó képességével kicsit néha Elenit is odavarázsolta nekünk. (Az ő blogjukat is tessék csekkolni, és mindenképpen ajánlom őket követésre, nem véletlenül olvasom őket már jó ideje.)

Na most: eszméletlen élményekben volt részünk, ugyanis végignevettük a találkozót, bár ez Reni mellett nem meglepő, Szilvivel viszont úgy mondtunk egyszerre dolgokat, ahogy az csak édesanyámmal és Tamással működött eddig. Ilyen szintű összhangra csak sok-sok éve tartó kapcsolatok során volt példa nálam, viszont ezzel a tüneményes, és nem mellesleg csodásan sminkelő leányzóval az első találkozásunk alkalmával sikerült. Hát hiába, na, egy húron pendülünk.

Ezúton szeretném megosztani azt a viccet, amelyen Szilvi már sokadszorra nevetett könnyezve, bár sajnos Reni poénjait nem tudom visszaadni, mert ő a stand up műfaj királynője lehetne a helyzetkomikum folyamatos kiaknázásával. No szóval:

Tudjátok, mik azok a mojzák?
???
Apjó kenyéjdajabkák.

Az egyik kedvenc viccem, amelyet egyébként Timi barátnőmtől hallottam még sok éve. :-D

Egyébként totálisan elkényeztettek a lányok, ugyanis szebbnél szebb ajándékokat kaptam. Ezúton is köszönöm, Csajok!

Kezdeném Szilvi ajándékával, amelyet ő maga készített úgy, hogy közben rám gondolt, tehát úgymond én ihlettem. Eszméletlen szép ez a rajz, és erőteljesen gondolkodom, hogy miképpen tudnám úgy bekeretezni, hogy védve legyen a porosodástól, ugyanakkor rajta maradjanak a gyöngyök is, amelyek a kompozíció részét képezik. Mivel Anyukámnál hagytam, hogy ne essen baja Muffin pórázkezelésétől, Szilvi saját képét mutatom róla:

És a szeme is csodálatos és kifejező lett, pedig azt tényleg nehéz elkapni rajzon

Renitől aztán két csomag is hozzám került, és az első Eleni ajándékait tartalmazta. Mivel sajnos a múltkor nem tudtam ott lenni velük a bevásárlós-csajos napon, ezért most Renivel elküldte nekem a karácsonyra szánt kis csodákat. Az én ajándékaim pedig majd postán utaznak hozzá még a héten. :-)

Az első dolog egy eléggé gondolatolvasós ajándék, ugyanis ugyanilyen szütyőket nézegettem néhány hónapja egy barátnőmmel az Allée-ban, csak barnás színben, rózsaarany fémrésszel. A forma és a zárszerkezet azonban totál azonos, úgyhogy nagyon örülök ennek a fekete szépségnek, hiszen télen amúgy is ez a szín dívik nálam a leginkább.


Kaptam még egy Yves Rocher micellás arctisztítót, amely szintén telitalálat, hiszen a micellás vizek szerelmese vagyok:


Egy kis hízás-elősegítő forró csoki (amúgy ez a kedvenc fajtám):


Egy kis külsőleg alkalmazható édesség csodás kókuszillatú testápoló formájában:


Ráadásul pedig három lakk, amelyeket nem engedett kifizetni, pedig eredetileg arról volt szó. Elkényeztetnek engem ezek a lányok...

Lámpafény

Vaku

Reni utószülinapi és -névnapi csomagja pedig szintén eszméletlenül nekem való csoda lett, csupa olyan dologgal, amelyeket magamtól is kiválasztottam volna, ha rájuk lelek valahol. Az első darab egy cicás fülbevaló. Ráadásul rózsaszín masnival. Cukiság-túladagolás!!!

Lámpafény

Vaku

Itt is érkezett egy kis kalória is:


Na és egy olyan karkötő, amely a téli színvilágom másik két főszereplőjével, arannyal és fehérrel készült. Már alig várom, hogy kombinálhassam valamelyik kedvenc órámmal. :-)

Lámpafény

Vaku

Ajakceruza, amelyből egyelőre csak egy Manhattan-féle figyel itt, kipróbálatlanul, így egyből egy vetélytárssal szállhat majd versenybe:



És végül, de nem utolsó sorban a bejegyzés címében már említett álom, a valóra vált:

Lámpafény

Vaku

Bizony, ez a múltkori találkozós zsákmányokról szóló bejegyzésben már emlegetett She Walks in Beauty!!! Bár Reni nem normális, hogy ennyire elkényeztet (már bocs :-D), tény, hogy eszméletlenül örülök neki, viszont a múltkori manikűrös bejegyzéshez szeretném hozzáfűzni, hogy a Golden Rose mégsem hasonmás, mert egymás mellett nézve őket megállapítható, hogy az A-England lakk rózsaarany csillámai világosabb színűek, de mindenképpen mutatom majd őket egymás mellett is. (Reni pedig megnyugodhat, mert elmondása szerint annál a bejegyzésnél kisebb sokkot kapott, mert addigra már megvolt ez a lakk. :-D)

Holnap is zsákmányos bejegyzés érkezik a múltkori karácsonyi ajándékos bejegyzés óta hozzám vándorolt ajándékokról, azután pedig egy októberben nyert csomagom tartalmát fogom megmutatni Nektek, így ez a hét az új szerzeményeké lesz. :-)

Nos, lányok, szerepelt itt olyan termék, amely nektek is megvan?

17 megjegyzés:

  1. Jujj, milyen jó lehetett! *-*
    A She Walks in Beauty nálam is egy álomlakk, gyönyörűséges♥

    VálaszTörlés
  2. De szép dolgokat kaptál :) A kedvencem Szilvi rajza: gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó dolgokat kaptál. irigykedem picit, de a normális kereteken belül :) majd a-england-re nagyon kíváncsi leszek! :D

    VálaszTörlés
  4. Az A England lakk nagyon jó választás volt, nekem is megvan, épp egy éve vettem meg és a nagy kedvencek között tárolom :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, úgy örülök, hogy tetszett a rajz ^^ Imádtam a találkozónkat, tünemény vagy! Remélem hamarosan újra találkozhatunk, ezúttal már négyesben, és akkor mi leszünk a Négy Nem Normális Nő :D Az a fülbevaló amúgy annyira cuki, de tényleg, és hát az az A-England lakk tényleg egy csoda :) Nagyon várom róla a tesztet! ^^ A közös megszólalásaink meg tényleg durvák voltak, ilyen összhangban én sem vagyok bárkivel :) A vicceden meg most is felröhögtem, reménytelen vagyok :D

    VálaszTörlés
  6. <3 nagy ölelés *-* használd őket egészseggel^^ Szilvi rajza nagyon szép, majd kamillázom rá szépen: D Reni is cuki láttam ám mindent és volt amit együtt néztük. Négyes taliiiit hamar <3

    VálaszTörlés
  7. Az a cicás fülbevaló mennyire édes!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Ó micsoda gyönyörűségek! :-)
    A rajz nagyon szép, a fülbevalót pedig imádom!

    VálaszTörlés
  9. De szép dolgokat kaptál :) A lakkok nagyon szépek és a fülbevaló is aranyos :)

    VálaszTörlés
  10. Jó lehetett és szép ajándékokat kaptál, az az A England lakk egy csoda még mindig :)

    VálaszTörlés
  11. A cicás fülbevaló Bijou Brigitte fellelhetőség?

    VálaszTörlés
  12. Az A England lakk annyira de annyira szép! *.* A cicás füli nagyon édes. :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :)

    VálaszTörlés
  13. Mennyi szépség, az A England-ért fáj a szívem nekem is, de majd idővel ;]
    Te meg nagyon megérdemelted :]

    VálaszTörlés
  14. Viseld egészséggel - főleg az A Englandot, az a lakk olyan Katy-s, én már tavaly megmondtam! :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  15. Mennyire cuki az a cicusos fülbi! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.