2014. március 11., kedd

Avon márványos pirosító – színminták


A múltkori szerzeményes bejegyzésben mutatott termékek közül most a pirosítót mutatom meg Nektek színminták formájában. Az elmúlt napokban smink nem készült, de a legközelebbinél ezt fogom használni, hogy arcon is megtekinthessétek.

Az állaga meglepően jó, bár érdemes leütögetni az ecsetet a használat előtt, mert egy picit porol. Kellően pigmentált, ezért érdemes inkább óvatosan bánni vele, és fokozatosan építeni a színt. Az árnyalat maga eléggé bronzos-arany, így szerintem leginkább a nyáron fogom szeretni, amikor már egy kis színt is szereztem a napon. A színmintákon bal oldalon koncentráltan, jobb oldalon egy kisebb körben pedig halványabban látható.

Természetes fény, ablaknál

Természetes fény a szobában

Vaku

Őszintén szólva én egy kicsit rózsásabb színt vártam és reméltem tőle, de kétségkívül mutatós árnyalat így is. Egyébként a mostani, négyes katalógus 86. oldaláról rendelhető, 1729 Ft-os áron.

Nektek hogy tetszik?

16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a pirosító, bár én sokkalom az árát, de a tesztek alapján jónak tűnik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem éppen egy olcsó darab, bér elég nagy adagnak tűnik, viszont én enm találtam meg rajta a mennyiséget, ami szerintem elég gáz :-(

      Törlés
  2. Gyönyörű O.O Ilyen pirosítót még nem igen láttam. Jártam már úgy, hogy nem gondoltam elég pigmentáltnak a pirosítót, aztán nagy durral felkentem és úgy néztem ki mint egy bohóc :D moshattam is le a sminkem..azóta minden pirosítóval óvatos vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a pirosítókkal óvatosan kell bánni, de a megfelelő ecset is sokat tud segíteni :-) A Real Techniques ecset pl. elősegíti, hogy még véletlenül se kenjünk magunkra túl sokat :-) Majd mutatok trükköket, ha gondolod :-)

      Törlés
  3. Tényleg szép a színe, de én is kicsit sokallom az árát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem egy olcsó darab, de hátha lesz még valami jó akció hozzá :-)

      Törlés
  4. Szép színe van, de még nem győzött meg teljesen. Picit sokallom az árát. Várok vele, hátha lesz olcsóbban, meg addig gondolkodok, hogy kell-e nekem igazán. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden igaz, ma végre megmutatom sminkben. Nagyon szép, visszafogott szín, csodás fénnyel, nekem nagyon tetszik :-)

      Törlés
  5. Szerintem nyárra lesz tökéletes ez a pirosító!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így éreztem, amíg ki nem próbáltam, ugyanis már most is nagyon jól mutat :-)

      Törlés
  6. Szép. de ez nekem már inkább bronzosító :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, így színmintán olyannak tűnik, de arcon inkább pirosító és highlighter közötti ötvözetnek hat :-)

      Törlés
  7. Ű, de szépen csillog! :))) A színével viszont bajban vagyok, számomra már túlságosan barna, hogy pirosítóként tekintsek rá. Nagyon várom a vele készült sminket! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig szerintem Neked is jól állna, hiába hat barnásnak. Kölcsönadjam? :-)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Nekem is tetszik, bár sokkal rózsaszínesebbre számítottam :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.