2014. március 8., szombat

Tavaszi Avon-szerzemények – körömlakkok, sminktermékek és sok más szépség


Tavaszi nagybevásárlást csaptam az Avon előző, 3-as, valamint mostani, 4-es kampányából, és gondoltam, Nektek is megmutatom a kincseket.

Rózsás-csokoládés testpermet és csokoládés testradír:



Ez a két termék egy háromdarabos szettből van, amelyek közül a rózsás-csokoládés tusfürdő már édesanyámhoz vándorolt, A testpermet azzal azonos illatú, és valami hihetetlen jó ez az illatkombináció, a testradír pedig valódi csokis csoda, bár bevetésre még nem került. A négyes katalógusban ugyan nem szerepelnek, de az ötösben ismét kaphatóak lesznek, méghozzá megújult köntösben. Kétdarabos akcióban fognak szerepelni 800 Ft körüli áron, ám a második darab csupán 199 Ft lesz.

Márványos pirosító:





Bár sajnos sokkal kevésbé határozott a márványminta az én darabomban, azért még így is elég elbűvölő ez a termék. Színmintát hozok róla hamarosan. A négyes katalógusban a 86. oldalon keressétek, és 1729 Ft-os áron kapható.

Körömlakkok:



Ez a hármas kampányban bemutatott, két új szín a négyes katalógusban 829 Ft-os áron kapható a 13. oldalon. Ideális tavaszi árnyalatok, amelyek remélhetőleg a többi Avon lakkomhoz hasonlóan jól teljesítenek majd.

Martina táska:



A négyes kampányban a 113. oldalon található, és 4999 Ft-ba kerül. A bélése a külsejével azonos színű szatén, és a tetején végig cipzárral záródik. Elég masszívnak tűnik, és remélem, mutatós lesz megpakolva.

Paradise neszesszer:



Paradise kis kozmetikai táska néven szerepel a tavaszi Avon Butikban, és 1149 Ft-ba kerül. Igényes kidolgozású, és a mérete ideális a szemceruzák és egyéb apróságok tárolására.

Cukrozott szilvás Naturals szett:



A következő, vagyis ötös katalógustól lesz kapható, szerintem sokak örömére, hiszen karácsonykor csupán miniben volt elérhető. A tusfürdő csodás gyöngyházas színű, és eszméletlen kellemes illatú az egész termékcsalád. A termékek az ötös kampányban a csokis testradírnál említett akcióban lesznek elérhetők. 

Fleur parfüm:


Mintha csak hozzá választottam volna a hátteret...

Számos tavaszi illattal rukkol majd elő az Avon az ötös kampányban, és ez a szépség is ezek egyike lesz. Lesznek kölnik is, ez az illat viszont parfüm, így elég intenzív az illata még 4-6 óra elteltével is. 2999 Ft-os áron lesz kapható, és mindenképpen ajánlom a karakteres tavaszi illatok kedvelőinek.

Sminkfixáló permet:



Ha már jönnek a melegebb napok, és fontos eseményre megyünk, jól jöhet egy ilyen kis permet. Kíváncsi vagyok, vajon mit tud majd mutatni... A négyes kampány katalógusának 61. oldalán található, és 799 Ft-os áron rendelhető meg.

Color Trend ajakbalzsamok:



A 102. oldalon találjátok őket a négyes katalógusban, és 329 Ft-os áron kaphatók. Amint begyógyulnak a sebek a számon, tesztelem majd őket.

Tengeri témájú körömlakkok:



Kicsit megbújnak a katalógus 75. oldalán, pedig csodás színek, és mindenféle tengerrel kapcsolatos nevük van. Remélem, jól fednek majd ezek a pelyhes csodák... Két darab lakk most 1398 Ft-os áron lehet a Tietek.

Earthly Paradise pénztárca és kendő:




Mivel nagyon tetszett az előző kampánnyal rendelt kis neszesszer, gondoltam, megrendelem mellé a pénztárcát és a kendőt is. A tárca sajnos elég szerencsétlen kialakítású, így irattartó lesz belőle, a kendő viszont nagyon tetszik, hogy a nyaknál még sima bézs, és lejjebb egyre sűrűbb rajta a minta. A pénztárca 2999 Ft, a kendő pedig 1499 Ft, és a 14-15. oldalon találhatók.

Brook sál:



Sajnos ez egy kakukttojás, ugyanis a hármas katalógusban volt kapható, viszont csak a négyes kampányból leadott rendeléssel jött meg, és a mostani katalógusban már nem is láttam. Igazi nagyméretű sál, amely viszont az anyagának köszönhetően tökéletes lesz tavaszra, nem beszélve a színéről, hiszen csupa kedvenc árnyalatból áll. 2799 Ft-os áron volt kapható.

Adrielle táska:



Íme a Tökéletes Tavaszi Táska. Csodás, pasztell árnyalat, helyes kis részletek, és még a bélése is cuki. Ráadásul cipzárral záródik az egész, de három rekesze van, amelyek közül a középső külön cipzárral zárható. Minden táskának ilyennek kellene lennie belülről. A négyes katalógus 115. oldalán található, és 4999 Ft-ba kerül.

Teagan táska:


Maszat itt már el akart menni, de megkértem, hogy maradjon, és annyira okos, hogy meg is tette. #lovelovelove


A négyes katalógus 15. oldalán található, és 3999 Ft-ba kerül. Kicsit csalódás a belseje, de annyi baj legyen, ugyanis a külső az a tökéletes türkiz, amelyet már évek óta kerestem táskában.

Ti vásároltatok mostanában valamit? Szooktatok az Avonból táskákat és kiegészítőket rendelni?

57 megjegyzés:

  1. A virágos kiegészítőkkel én is szemeztem az avonban :) Nekem is érik egy tavaszi újító vásárlás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kis kendő most éri meg, mert a következőben már 2199 Ft-ért lesz kapható :-) A mini neszesszer pedig totális szerelem, nagyon kis cuki :-)

      Törlés
  2. Ezt nevezem én nagy bevásárlásnak :D Csodás dolgokat vettél, igazán tavasziasak :) Az első sötét rózsaszín táska nagyon tetszik, a sminkfixáló permettel meg én is szemeztem, de akkor nem mertem megrendelni, kicsit én is a pénztárcám fenekére nyúltam, na de majd legközelebb :P A cica meg tüneményes mindegyik képen ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kissé nagyra sikeredett, de úgy éreztem, nem hagyhatom ki ezeket a szépségeket :-) Ilyenkor egy darabig próbálom magam visszafogni, de az ötös katalógusban megint lesznek veszélyes dolgok...

      Törlés
  3. A Martina táska és a neszesszer nagyon tetszik :)
    A Speed Dry lakkokról kérhetnék minél hamarabbi tesztet? :) Nagyon csábítóak a katalógusban, de látatlanban nem merem őket megvenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap már be is fotóztam őket mintapálcákon, ma kiteszem majd neked a képeket :-) Egy kivételével egészen jól fednek :-)

      Törlés
    2. Hú, szuper, köszönöm :)

      És ha már itt tartunk:
      Szeretnélek meghívni erre a játékra-kihívásra, érdekelnének a válaszaid, de nem fogok megsértődni, ha nem töltöd ki :) http://biablogol.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Ugye? Mind más, de mind nagyon jól kihasználható :-)

      Törlés
  5. A cukrozott szilvás szettnek nagyon örülök, azt hittem csak karácsonykor lesz újra. Megváltozott a csomagolása, nem? Máskor is megoszthatsz ilyen előzetes híreket, engem nagyon érdekelne. Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, minden Naturals termék megváltozik majd, akárcsak a csokis :-) Szerintem nagyon mutatósak lesznek. Előzetest pedig szívesen hozok majd, ha ismét nagybevásárlást csapok, bár az ötös katalógust nézegetve megint nagy az esélye ennek...

      Törlés
  6. szuper dolgok! a pirosító nagyon szépnek tűnik, és az avon lakkok nagy kedvencek. a paradise neszi tetszik még nagyon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosítót mutatom ma vagy holnap, és örülök, hogy Neked is beváltak a lakkjaik :-)

      Törlés
  7. nagyon jó kis termékek!! :) éppen most várom az új avonos rendelést, az adrielle táskát nézegettem is :) jövő hétvégén már nálam lesznek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, és Nálad is lesz majd zsákmányos bejegyzés? :-)

      Törlés
    2. igen, hónap végén szoktam és akkor ott minden benne van :)

      Törlés
  8. Jól bevásároltál! :D Minden kenhetőre, fújhatóra kíváncsi vagyok! :) A pirosító nagyon tetszik, mérgelődtem is mikor megláttam a katalógusban, hogy miért most kell nekem egy #nobuymonth. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozom nemsokára a tesztet, és akkor meglátod, hogy kihagyhatatlan-e, aztán legfeljebb utó-nőnapi ajándékként megveszed magadnak :-) A kampány amúgy 31-éig tart, és ha az utolsó napon rendeled, akkor már áprilisban jön meg, így kicselezhető a vásárlásmentesség :-D

      Törlés
    2. Én is ilyen furmányra gondoltam ;) :D

      Törlés
  9. Ha rendelek Tőled a Cicát is mellékeled hozzá? :D
    A lakkok nagyon nagyon tetszenek, és a pirosítóra is kíváncsi vagyok, a cukrozott szilván meg jól meglepődtem, mondjuk ezt a kis kiszereléses dolgot nem igazán értettem most karácsonykor, na mindegy :) A táskák is szuperek nagyon, főleg a Martina :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, a cica nem eladó sajnos :-D A szilvásnál eszembe jutottál, hogy Te biztosan értékeled majd, hogy ismét elérhető lesz :-) A Martina pedig már alig várja, hogy elég jó idő legyen, és befoghassam :-D

      Törlés
  10. Szuper dolgokat sikerült venned. :) Nekem az Adrielle táska és a Wandering Rose körömlakk birizgálja a fantáziámat, de nagyon. Nem írnál róluk bővebben, ha lenne egy kis időd? A táska, inkább kézi vagy simán lehet vállon is hordani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki fogom próbálni a táskát, és a lakkot is megmutatom legalább mintapálcán, hogy lásd a színét, meg onnan már a fedéséről is lesznek majd információink :-)

      Törlés
  11. Na most innen amiket beszereztél én mindent elfogadnék,még a cicát is!:D Nagyon cuki a képeken,ahogy pózol a táskákkal.:D
    Szupi dolgokat vettél !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ő egy ilyen cuki cica. Először csak kihasználtam, hogy jó helyen fekszik – megfigyelte éppen a fotózást –, aztán nem akartam, hogy az utolsónál ne legyen ott, így megpróbáltam marasztalni, és sikerült. Ő egy nagyon barátságos cica, az biztos :-)

      Törlés
  12. Nagyon jó termèkek :3 azok a körömlakkok *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A körömlakkok nekem is tetszenek, de kíváncsi vagyok, élesben mit mutatnak majd :-)

      Törlés
  13. Mennyi csodaság! :)
    Azt a testradírt én imádom, annyira nagyon jó az illata! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig a vaníliás volt a kedvencem, de ha ez van olyan jó illatban és hatásban, akkor a csoki miatt biztosan előlép kedvenccé :-)

      Törlés
  14. A cicust szívesen elfogadnám :) no meg a lakkokat is...bár, szerintem én is rendeltem valamit, csak mindig elfelejtem és meglepi,mikor megjön a rendelés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az ebayjel szoktam így lenni, mert annyira sokára jönnek meg a dolgok, hogy addigra el is felejtem... :-)

      Törlés
  15. Azta' mindenit! Mennyi minden, ennyit még talán egy Avon boltban sem látok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, azért van egy rakás szuper dolog a katalógusban, ami itt nem szerepel :-)

      Törlés
  16. Pont akartam kérdezni, hogy AVON táska rendelésnél cica is jár hozzá egyet fizet-kettőt kap akcióban? :DDD
    Szuper holmikat szereztél be, mindegyik nagyon passzol Hozzád és őszintén szólva picit megnyugodott a lelkem, hogy nem csak én csapok ilyen dorbézolásokat :P De ha egyszer ez is, meg az is, nomeg amaz is szuper és kell és különben is, akkor nincs megállás :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha gondolod, bár nem tudom, mit szólnának a Tieid :-D Ilyen dorbézolások pedig jót tesznek az ember lelkének, az biztos :-)

      Törlés
  17. A pirosító nagyon érdekelne, de persze a többi is szépen sorban :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, a pirosító tesztjével jövök hamarosan, mert ebben a kampányban érdemes megvenni :-)

      Törlés
  18. Micsoda nagy bevásárlás! No és Maszat milyen cuki! Az enyémeket nem lehet rávenni semmire, amit nem akarnak?
    (BTW: nyakörve van címmel, ha esetleg elszökne? Én is gondolkodom valami hasonlón, mert Brandy nagyon vágyik kifelé a lépcsőházba az utóbbi időben, nemrég a pizzafutár hozta vissza a ház bejáratától :-)
    Az Earthly Paradise sálon én is gondolkodom, ha szerinted jó, akkor megrendelem én is legközelebb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez most nagy bevásárlás lett, nem tagadom :-D Maszat pedig már csak ilyen, még az „Ül!” parancsra is szót fogad, szerintem a kutyustól leste el :-) A nyakörve pedig azért van, hogy ha elszökne, akkor a biléta alapján elérjenek telefonon a megtalálók. Remélem, nem lesz rá szükség, de nyugodtabb így a lelkem :-)

      A kendő pedig elég keskeny, és nem a puhább fajta anyagból van, így csak dísznek jó, melegítésre nem igazán, szóval abszolút meleg tavaszi időben lesz jó, vagy addig a pulcsikhoz a munkahelyen, de kint kell fölé még egy melegebb sál :-)

      Törlés
    2. Hihi, megnézném, ahogy a cica az "Ül!" parancsra szót fogad :-)
      Elvinném Hozzád továbbképzésre a macsekokat :-)
      Az nem gond, ha nem melegít a sál, én inkább csak díszként viselem őket, úgyhogy megrendelem majd

      Törlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  20. Nagyon szupi dolgokat sikerült beszerezned. A tenger témájú körömlakkokat láttam az Instagramodon, és már ott szerelembe estem velük, muszáj lesz megkukkantanom őket élőben is. Köszi, hogy megmutattad őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szert teszel valamelyik lakkocskára, mindenképpen mutasd meg körmön is, kíváncsi lennék, hogy Neked hogyan állnak :-)

      Törlés
  21. Egy falatnyi mennyország! Csak ámulok! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg az, nagyon jó dolgokkal rukkolt elő most az Avon :-)

      Törlés
  22. az új Avon lakkokra nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látszik, hogy későn válaszolok itt, mert már mind kikerült manikűrben :-)

      Törlés
  23. Nagyon jó dolgokat vásároltál! :)
    Egyébként a szilvás szett az tényleg ugyanolyan, mint a karácsonyi volt? :D

    A tengeri lakkok meg gyönyörűek, de a virágosak is azok...
    És a csokis rózsás szett engem is elcsábított...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó a kérdés a szilvással kapcsolatban, ugyanis most karácsonykor nem szagoltam, de régebben volt ilyenem, és szerintem ugyanolyan illata volt, mint ennek az új csomagolásúnak :-)

      A csokis szettből kipróbáltál már valamit? Én még tartogatom őket, de eszméletlen jó illatuk van *.*

      Törlés
  24. Szuper dolgokat vettél, a táskák nagyon jók, a türkiz a kedvencem. :) A testradír jól hangzik, a parfümnek meg olyan szép az üvege. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A türkiz táska színe egyszerűen tökéletes, már régóta kerestem valami ilyesmit, és még a hosszú pánt is hasznos rajta. :-) A parfüm azóta nagy kedvenc lett nálam, szerintem nagyon jó az illata :-)

      Törlés
  25. Hi! I was looking for Teagan Bag from Avon and I've found your website. Your idea about taking a photo of a lovely cat near the bag is very nice. Are you happy about this bag? Does it worth buying it?
    Thank you!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi! Well, I use this bag when I do not have to carry many things, e.g. when going out to buy something, so I only carry my keys, purse and phones, for which this bag is perfect. I can wear it across my shoulders, so I can easily look at clothes and other things I would like to buy without having to hold the bag in one hand, so it is very comfortable and practical. Plus, it has a nice bright colour, so all in all, I think it is a great bag for spring and summer :-)

      Törlés
    2. Thank you! I will place an order for it today!

      Törlés
    3. You are welcome! :-) I hope you will like it, too! :-)

      Törlés
    4. I bought the bag. It's wonderfull. Thank you for your review; I looked all over the Internet for reviews for this Teagan bag and you were the only one. It's very beautiful.

      Törlés
    5. Oh, I am so glad to hear it! I think it really is a great buy, with a beautiful colour, and fortunately most of their bags are of good quality. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.