2014. augusztus 4., hétfő

Cseresznyés mani néhány kedvenc lakkommal – Morgan Taylor, Sally Hansen és L'Oréal


A mai manikűr sok szempontból a kedvencem volt. ott volt ugye a fent említett ok, hogy mindhárom felhasznált lakk nagy kedvencem, aztán az, hogy Izabella manikűrje volt az ihlető, na meg még az, hogy ennél nyáribb és vidámabb nem is lehetne. Cseresznyés-mosolyra késztető alkotás volt, amelyet szeretettel viseltem 5 napon át.

Morgan Taylor Pretty Woman, L'Oréal Wasabi Hint és Sally Hansen White On

Mindegyik lakk kétréteges, csodás fedésű, fényesre száradó, csupán a L'Oréal lakkal van némi probléma: alaplakk nélkül megfogja a géllakkot és a körmöt is, valamint a fehér pöttyöket enyhén sárgásra színezte, pedig a piros lakkon makulátlan fehérek maradtak. Ettől függetlenül az árnyalatáért odavagyok, alaplakk-ügyben pedig tanácsot szeretnék kérni Tőletek, hogy melyiket érdemes használni. A tippeket a megjegyzéseknél várom. :-)

A manikűrről kétféle természetes fényben és vakuval is készítettem képeket:





Valamint íme két napfényes kép is:


Akik pedig követnek Instagramon, azok már találkozhattak az alábbi képpel:


Hogy tetszik Nektek ez a körömfestés? Viselnétek hasonlót Ti is?

33 megjegyzés:

  1. Nagyon kis édes lett ez a manikűr, és persze szép is! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki :D Tetszik ez az oldalt pöttyözés :) A Wasabi hint nekem még sosem fogta meg se a körmöm, se a bőröm, pedig semmi extra alaplakkot nem használok, van, amikor csak az Eveline körömerősítő van a körmeimen alatta, van amikor pedig a Miss Sporty base & top coat-ja is alá kerül, úgyhogy nem tudom, a te körmeidet miért "bántja" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, de mindig így járok a zöld lakkokkal, szóval lehet, hogy csak az én bőröm kémiája miatt van valami kölcsönhatás :-D Mert a géllakkot még értem, de a természetes körmön én is csodálkoztam. A Miss Sporty alaplakkot pedig majd csekkolom magamnak :-)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett! Örülök, hogy megihlettelek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy Neked is tetszik! Igazából sok szuper mani van Nálad, de most először nem felejtettem el menteni magamnak, így nem felejtettem el a megalkotását :-) Szerintem lesz itt még Tőled más is a jövőben...

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Én is kb. ezt reagáltam rá, ahányszor csak ránéztem :-D

      Törlés
  5. Szeretnék még több ilyen lakkozást látni, nagyon jól csinálod őket, ügyes vagy! :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy, igyekezni fogok :-)

      Törlés
  6. nagyon szép manikűr lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy Neked is tetszik :-)

      Törlés
  7. Jaj, nagyon szép és vidám lett! :) A piros alapon pöttyös rész tetszik a legjobban - ha lenne fehér lakkom, még én is elkészíteném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek után muszáj lesz valami fehér lakkot nézni Neked vasárnap :-D

      Törlés
  8. nekem is nagyon tetszik, ügyes vagy:))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik, jó ránézni ^_^

    VálaszTörlés
  10. De gyönyörű, ezt megcsinálom magamnak :) Nekem is a zöld lakkokkal van bajom, sötétkék, fekete meg sem kottyan. Pár lemosás után lekopik a zöld rész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó, szívesen látnám a Te verziódat is :-) A zöld lakkok pedig ilyen furák, pedig amúgy hordani nagyon szeretem őket :-)

      Törlés
  11. Szuper jó lett ez a manikűr, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon vidám, és az alma szuper lett benne! :))
    Most olvastam valakinél, hogy nagyon jól működik az Avon új körömlakkjavító tolla, ha összeakadsz vele, írhatnál róla egy tesztet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, tollat nem használok, de majd megnézem a katalógusban, mert meglehet, hogy más márkából van már hasonlóm, ugyanis kaptam egyet ajándékba :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.