2014. november 19., szerda

Kék galaxis – Picture Polish Eyre, China Glaze és OPI


Amikor megláttam az újabb Picture Polish színekről a színmintákat, rögtön tudtam, hogy az Eyre nekem való lesz. Vannak színek, amelyek azóta megtetszettek még, de ez első látásra szerelem volt. A kék eleve nagy kedvenc nálam, különösen ez az enyhe lilás jegyeket is magában viselő, a holopelyhek pedig másik nagy kedvenceim, elvégre nagy szerelmem, a Monroe is hasonló hatású, csodabordó lakk.

Az Eyre egyébként enyhe duokróm hatást is mutat bizonyos fényviszonyok között, így egyszemélyes galaxist alkot, és nem tudok vele betelni. Kerek hét napon át volt rajtam ez a manikűr, kopás nélkül, pedig a zselé már csak nyomokban, a körmeim végén található meg, mivel lenövesztési projektben vagyok. Az Essence BTGN is segített azért ebben, de így is figyelemreméltó ez a teljesítmény.

Mivel kivételesen alkotó kedvemben voltam, gondoltam, kipróbálom vele együtt a Zsozsótól kapott Orly Snowcone-t is, na meg egy régóta kipróbálásra való China Glaze lakkot, az All Wrapped Up-ot. Mindkettőről az derült ki, hogy főnyeremény, mert az Orly EGY rétegben fed, a CG pedig olyan mértékben van megpakolva csillámokkal, hogy vigyáznom kellett vele, és szerintem önmagában is két rétegben fedő, csupacsillám lakk lehet. Mivel az átmenet önmagában snassz volt az Eyre mellé, kapott még egy réteg OPI-t is a mani, és ezzel az In True Stefani Fashion nevű lakkal szerencsére kerek egésszé állt össze a manikűr.

Az Eyre maga két rétegben látható a körmeimen, felette egy réteg BTGN-nel, és bizony a Monroe mellé felkerült a leg-leg-leg lakkok közé, mert egyszerűen csodaszép.


Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku – figyeljétek a mutatóujjamon látható galaxist

Vaku

Lámpafény

Napfény

Napfény

Hát ennyi, ismét szerelmes vagyok, és a kék szín szerelmeseinek csak ajánlani tudom ezt a csodalakkot.

A lakkot a Naillandnél vásárolhatjátok meg személyesen vagy rendelés útján, de a webáruházuk sajnos éppen karbantartás alatt áll.

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc kék lakkotok?

28 megjegyzés:

  1. Kedvenc kék? Maradok a pirosaknál :) Persze ha utánam dobná valaki az Eyre-t, tuti elhasználnám :) Szép lett a mani!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha utánam dobná :-D De jó is lenne, ha ilyeneket dobálnának utánunk, nem igaz? :-) Pirosakból egyébként melyik a legkedvesebb számodra? :-)

      Törlés
  2. A kedvenc kékem még mindig a Tristam :)

    Ééééés ez a mani nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a Tristam is egy csodaszép lakk, az biztos :-) Örülök, hogy tetszik a mani, Te élőben is láthattad :-D

      Törlés
  3. Épp az Eyre van a körmeimen, a Bridget-el és egy kis szabadkézi négyzetráccsal karöltve: http://instagram.com/p/vi4clMQA2T/
    Csodaszép a Te manid is! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint írtad, csekkoltam is a manidat. Nagyon szép lett, és gratulálok, hogy szabad kézzel ilyen rácsot tudsz alkotni :-)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez az eyre! Viszont ezzel a lakkal párosítva nekem koszosnak hat. Aztán, hogy hogy ragyog élőben azt nem tudom. Mindenesetre lehet sötétebb kékkel párosítani, hogy az eyre ragyogása kiemelkedjen.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, élőben messze volt a koszostól, annyira ragyogott, hogy több ismeretlen ember is megkérdezte, mi van rajtam, és konkrétan az Eyre érdekelte őket :-) Zsozsóval egy postáskisasszonynak is adtunk körömlakkal kapcsolatos tanácsot, megismertettük a PP lakkok világával, és kötelezően felírtuk neki a BTGN fedőlakkot is :-D

      Törlés
  5. Annyira szeretném az Eyre-t, de sosincs belőle, mikor megyek :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is csodálom, mert ez egy csodaszép lakk, ráadásul pedig egy kedvenc nőalakomról nevezték el. Tudtam, hogy nekem kelleni fog, így gyorsan a kosaramban is landolt :-D Most a Grace-t vadászom, mert sajnos megismertem élőben, és bizony kihagyhatatlannak tartom, de egyszerűen soha nincs készleten, amióta elhatároztam, hogy megszerzem :-)

      Törlés
  6. Tényleg csodaszép lett a manid, engem mindig elbűvöl, ha valaki kék lakkokat visel!
    Én egyébként is imádom a kék színt, gyakran hordok farmert is, és így ugye mondanom sem kell, hogy a nacimmal mindig harmonizál a lakkom... A manikűrös lány viszont, aki a körmeimért felelős azt szokta mesélni, hogy nagyon kevés lány van, aki a kék lakkok közül választ. Ki érti ezt?:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik! Ráadásul nálam is megvan a mániákus színpárosítás, az öltözékem legalább egy darabjának összhangban kell lennie az aktuális lakkozással... Érdekes, hogy kevesen választanak kék lakkokat, ezt egyébként én is megfigyeltem, de Zsozsó épp azt fejtette ki, hogy szerinte a kék mindenkinek jól áll, és mindenki szereti. Úgy látszik, ismerősi kör válogatja, hogy ki mit tapasztal ez ügyben :-)

      Törlés
  7. Nekem így az egész kicsit túl sok a jóból :( Az Eyre viszont valami csodás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem tetszhet mindegyikünknek ugyanaz :-) Az Eyre pedig tényleg csodás lakk, abszolút kedvenc lett nálam :-)

      Törlés
  8. Ma nagyon egy rugóra járt az agyunk Eyre fronton :) Szép lett a mani, jó kis hármas!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, majd nálad is csekkolni fogom, csak még mindig le vagyok maradva pár nappal az olvasásban :-D Örülök, hogy tetszik Neked egyben az egész, ez Tőled igazi elismerés :-)

      Törlés
  9. Mennyire gyönyörű ez a manikűr, méltó télváró mani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, és valóban eléggé téli már. Érdekes, hogy mostanában téli manikat alkotok, talán azt fejezi ki a tudatalattim, hogy nem szereti az őszt :-D

      Törlés
  10. Baromi jól néz ki, passzolnak egymáshoz!! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik! Én szívesen viseltem 7 napon keresztül, és nagyon sok bókot kaptam rá még ismeretlen emberektől is :-)

      Törlés
  11. Olyan gyönyörű az Eyre *.* Csorgatom utána a nyálam, de sajnos túl sok mindennel vagyok így :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na és ha döntened kellene az Eyre és a Monroe között, melyik győzedelmeskedne? :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.